Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот peliforewer » 05 фев 2018 21:30

Слушам го "големия цесекар" Георги Илиев и не мога да повярвам че може да има толкова смешен човек.Разбира от футбол ,от ски,от тенис,от всичко,види ли микрофон и не млъква.Може 90% от феновете да не подкрепят БФС и да искат промяна но 'големия капацитет' Майкъла казва кой ги брои феновете за живи те не могат да се месят във футбола.Помня го като футболист и тогава беше палав и сега е такъв,от известно време глади, мажи и лоша дума за Боби и особено за Домусчиев не смее да каже.В същото време се презинтира че е давал собствени пари за футбол,сещам се за едно боядисване на фасадата на Армията и после за един иск срещу ЦСКА за милион и нещо лева.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 фев 2018 21:42

peliforewer написа:Може 90% от феновете да не подкрепят БФС и да искат промяна но 'големия капацитет' Майкъла казва кой ги брои феновете за живи те не могат да се месят във футбола.

Че, какво грешно е казал?
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 фев 2018 21:43

Перуката остава шеф на БФС... за жалост трагедията продължава!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 фев 2018 21:44

Защо вашето ръководство неподкрепи публично ЛПенев?
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 фев 2018 21:46

k_oleto написа:
delqnski47 написа:
k_oleto написа:Ако Левски ни вкарат в някой от следващите 5 мача, той ще е реализатора.

Много важно.

Важно е: при такъв Левски не искам да допускаме гол !!!

Тази еуфория която те е завладяла не е полезна за ЦСКА,всеки мач през пролетта ще е една битка без значение дали с Пирин и Верея или с Левски или Лудогорец,ако в тези битки червените футболисти вкарат един гол повече от противниците си значи че ще спечелят и войната.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 фев 2018 21:59

PFC Litex написа:
peliforewer написа:Може 90% от феновете да не подкрепят БФС и да искат промяна но 'големия капацитет' Майкъла казва кой ги брои феновете за живи те не могат да се месят във футбола.

Че, какво грешно е казал?

По принцип с теб не водя дискусии от хигиенна гледна точка,но по изключение ще ти отговоря.Всички ръководители които се занимават с футбол изтъкват на първо място че футболът е за феновете и ако тях ги няма няма смисъл от играта,сега когато феновете решиха да си кажат мнението се оказа че те не са толкова важни.Сега ми кажи ти като фен ли се явяваш тук или като ръководител,ти не плю ли по БФС за това че няколко отбора спестиха една година и влязоха в по-горни групи ,а сега защитаваш същото това БФС и искаш да продължи да управлява българския футбол.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 фев 2018 22:08

Първо ми посочи, къде в мнението си защитавам настоящето ръководство на БФС, за да може да продължи дискусията?
Факт ли е, че към момента ръководството на ЦСКА-София не е подкрепило нито един от кандидатите?
Факт ли е, че феновете нямат думата?
Настоящето ръководство на БФС трябва да бъде разследвано за много негови действие, в настоящето ръководство са Домусчиев, Ганчев и т.н., те също са виновни за съсипването на БГ футбола и нямат място там.
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 фев 2018 22:29

PFC Litex написа:Първо ми посочи, къде в мнението си защитавам настоящето ръководство на БФС, за да може да продължи дискусията?
Факт ли е, че към момента ръководството на ЦСКА-София не е подкрепило нито един от кандидатите?
Настоящето ръководство на БФС трябва да бъде разследвано за много негови действие, в настоящето ръководство са Домусчиев, Ганчев и т.н., те също са виновни за съсипването на БГ футбола и нямат място там.

Да разбирам ли че подкрепяш Любо Пенев или че си хлъзгав.Пс.Като публикуваш коментар не го допълвай или променяй защото се губи ефекта от отговора.Колкото до подкрепата,Жаклин Михайлов написа много хубав коментар за отдел Пропаганда и агитация и за чувството че предстои конгрес на БКП и трудовите колективи пишат писма до Вожда.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 фев 2018 22:34

Фенове отдавна няма по стадионите, че някой да ги брои за нещо. Напълно прав е тук иначе доста противният Майкъл.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 фев 2018 22:41

peliforewer написа:
PFC Litex написа:Първо ми посочи, къде в мнението си защитавам настоящето ръководство на БФС, за да може да продължи дискусията?

Да разбирам ли че подкрепяш Любо Пенев или че си хлъзгав.Пс.Като публикуваш коментар не го допълвай или променяй защото се губи ефекта от отговора.Колкото до подкрепата,Жаклин Михайлов написа много хубав коментар за отдел Пропаганда и агитация и за чувството че предстои конгрес на БКП и трудовите колективи пишат писма до Вожда.

Само болни мозъци може да четат журналисти, като ГА, Жаклин, Зарков и подобни, така че следващият път моля те да ми ги спестяваш в даването на примери.

И тримата кандидати нямат място на кормилото на българския футбол и с нищо няма да допринесат за неговото развитие, а място за проба/грешка НЯМА.

Бивши футболисти НЯМАТ място на този пост.
Собственици на футболни клубове НЯМАТ място в УС.

Какво беше това футболен фен в България? - аз мисля, че отдавна това "животно" е записано в Червената книга на България, че някой да се вслуша в него.
Последна промяна от PFC Litex на 05 фев 2018 22:44, променено общо 2 пъти.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”