Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Майкъл Тевия-Двойникът на Ричи.Гонзо е на прав път.

Мнениеот bigbonusprize » 22 яну 2010 10:17

forzajuve написа:Както преди време писах за него.Той има сходни качества на Ричи.Най-важното е млад и има бъдеще пред него.Според мен е 100 по-добре него отколкото онзи Бошу.А и Мездра сега са зависими от нас и няма да правят пречка да дойде тук.Но като всеки левскар и мен ме е яд,че със лека ръка се забравят играчи като Ричи.Той в момента е свободен и дори наскоро някаде четох,че играе сега в родината си,кадето пак са го забелязали и има интерес от Франция.Жалко.че ще стане като с Темиле и т.н.Мисля си,че със него и Иво Иванов трансферите няма да са чак толкова зле.Само Левски

Защо ти е Ричи? И друг път съм го писал и пак ще го напиша - виждал съм го над 10 пъти в заведенията в Студентски град да се черпи стабилно. Една от големите пиянки играла в Левски. В това число влиза и Головской.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот deepblue1963 » 22 яну 2010 10:17

"Левски е на път да осъществи още един вътрешен трансфер. След като шампионите взеха Мирослав Антонов от Спортист (Своге) и Александър Александров от Черно море, според източници на „Меридиан Мач" „сините" искат и халфа на Локомотив (Мездра) Майкъл Тевия.
19-годишният ганаец беше доведен в България от шоумена Кофе Бабоне, който се изживява и в амплоата на футболен мениджър. Тевия е направил отлично впечатление на мениджъра на „сините" Георги Иванов по време на мача на Левски с тима от Мездра на „Герена".
Според запознати Гонзо вече е разговарял с колегата си в Локомотив Георги Бачев за Майкъл Тевия и двамата са уточнили някои подробности около евентуалното привличане на ганаеца в Левски.
Трансферът се бави, защото „сините" нямат място в квотата за футболисти извън ЕС. След продажбите на двамата бразилци Жеан Карлос и Зе Соарес чужденците на „Герена" останаха само 3-ма - Бензукан, Жоазиньо и Рабех. Именно такава е и оптималната бройка според законите на БФС.
Както е известно обаче, скандалният мароканец Юсеф Рабех е пред трансфер и ако това стане, Майкъл Тевия ще може да получи картотека на „Герена", а това автоматично ще го изстреля в Левски."
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 22 яну 2010 10:20

Да ама Костя играеше...Беше страшен,особено за ЦСКА.
А кой всъшност е Майкъл Тевия?

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 22 яну 2010 10:23

Да бе и аз тоя Тевия за пръв път го чувам , обаче Иво Иванов задължително трябва да го вземат

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 22 яну 2010 10:25

Това може да се прехвърли в темата за трансферите.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Дон Тоти
Контакти:

Мнениеот Дон Тоти » 22 яну 2010 10:35

Абе къв е тоя?Най-добре е да върнат Ричи ,който мисля,че още е свободен и не е подписал и да играят двамата с Гаджев опорни халфове.Също и Темиле е без отбор и ще пастне в дясно перфекно.И двамата са по на 24-25 години и са доказани.Мисля също,че трябва на лято да си върнем и Томашич за 1-2 години до като се пообиграят младите,че сме зле отзад,даже и с пияния мароканец също бяхме трагични.За Европа трябват и футболисти поне с малко повече опит,иначе пак ще ни бият всички на тупан и само ще си чешеме езиците...

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 22 яну 2010 10:37

Дон Тоти написа:Абе къв е тоя?Най-добре е да върнат Ричи ,който мисля,че още е свободен и не е подписал и да играят двамата с Гаджев опорни халфове.Също и Темиле е без отбор и ще пастне в дясно перфекно.И двамата са по на 24-25 години и са доказани.Мисля също,че трябва на лято да си върнем и Томашич за 1-2 години до като се пообиграят младите,че сме зле отзад,даже и с пияния мароканец също бяхме трагични.За Европа трябват и футболисти поне с малко повече опит,иначе пак ще ни бият всички на тупан и само ще си чешеме езиците...

Е , че Топузаков няма ли опит , а колкото до Темиле - не знам дали си спомняш как си тръгна от Левски посока Русия

Потребителски аватар
Дон Тоти
Контакти:

Мнениеот Дон Тоти » 22 яну 2010 10:46

За Топчо си прав,но само той не стига.Трябват малко повече централни защитници с опит,защото един титуляр контузин,другия наказан и тогава кво прайм? А относно Темиле помя мн. добре.Той не си тръгна сам,а Батк00f бързаше да му вземе парите,след като в отбора се беше върнал и Боримиров и Мечо играеше в дясно.Дори Гочето не пускаше Боримиров титуляр.

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот deepblue1963 » 22 яну 2010 10:59

И Ричард,и Темиле през миналия сезон са играли в Нигерия.Не се знае какво,може и белот.Струвами се,че вече почваме да залитаме в някакви крайности.Да си "върнем тоя",да си "върнем оня".Като сме тръгнали по този път:Е.Ангелов,М.Пантелич,Кабат,Ференци-просто нахвърлям произволно..."Роним сълзи" по отминали времена.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 яну 2010 11:01

Дон Тоти написа:За Топчо си прав,но само той не стига.Трябват малко повече централни защитници с опит,защото един титуляр контузин,другия наказан и тогава кво прайм? А относно Темиле помя мн. добре.Той не си тръгна сам,а Батк00f бързаше да му вземе парите,след като в отбора се беше върнал и Боримиров и Мечо играеше в дясно.Дори Гочето не пускаше Боримиров титуляр.

Милиев като е без опит да не би да се представи слабо? Беше най-добрият ни футболист в мачовете с австрийците! Не е задължителен опита. Опит се трупа...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”