Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот koisa » 02 фев 2018 15:00

Elliah написа:Ами тука вече ще спекулирам,но примерно :

Поискал е 80к заплата + цялата спортно техническа власт и селекция, а също и да започне след като си изпълни договора с Астана, дотогава да помага на отбора на сянка.
Самите Астана му предлагат нов договор за 160к и същите неща, а също и да не го бият ако не вземе Шампионската лига веднага :) и Мъри решава, че некси му е по-добре... В Левски щяха да очакват да вземе титлата и купа още зимата :)

Това е само спекулация, ама ми се струва доста правдиво :)

Спекулации колкото искаш. И аз мога да измисля набързо една като например, че на Мъри са му подшушнали истинска причина Русев да е в Левски, а именно да държи отбора далеч от успехите. След чутото Мъри отказва да бъде поредния щит на поредния собственик, който е дошъл поради ред други причини в клуба, но не и да го развива.

Разбира се това е само една спекулация, която на мен ми изглежда точно толкова правдива, колкото и твоята...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 02 фев 2018 15:01

sinfen14 написа:Много приказки,анализи и коментари,но истината е една.Привържениците на който и да е футболен клуб,могат да имат претенции единствено и само на стадиона.Там се изразява гласно мнението.Аз ако съм футболист на Левски и излезна пред 1500 човека на Герена,след всички приказки за големия гранд и т.н. и аз няма да играя с нужната мотивация.

18.02 , 17:30 всички на Герена! ;)

Пак глупости от "истинските фенове". Каква позиция ще изразиш на Герена, като ще дойде Степан и Теодор и другите "фенове" и ще те пребият (не да не се е случвало). Той НКП е корумпиран адски ти ми говориш да има хора на стадиона. Футболисти за по 30-40к на месец не могат да бият отбора на ББ, обаче той искал публика и сигурно трябва да се разплачем за това, че нямал нужната мотивация. Това му е работата на ритнитопковеца - да дава максимума от себе си 1 път седмично. Като не може и не иска да ходи да копа нивата.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 02 фев 2018 15:04

sinfen14 написа:Аз ако съм футболист на Левски и излезна пред 1500 човека на Герена,след всички приказки за големия гранд и т.н. и аз няма да играя с нужната мотивация.

Извинявай, ако приемем, че малкото фенове демотивират играчите, то заплатите, които прибират в Левски би трябвало да са достатъчена стимулация, за да се раздават.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 фев 2018 15:10

Тук важна е и обратната страна - футболистите трябва да мотивират феновете да ходят на стадиона
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 02 фев 2018 15:22

Sstefanov написа:
sinfen14 написа:Много приказки,анализи и коментари,но истината е една.Привържениците на който и да е футболен клуб,могат да имат претенции единствено и само на стадиона.Там се изразява гласно мнението.Аз ако съм футболист на Левски и излезна пред 1500 човека на Герена,след всички приказки за големия гранд и т.н. и аз няма да играя с нужната мотивация.

18.02 , 17:30 всички на Герена! ;)

Пак глупости от "истинските фенове". Каква позиция ще изразиш на Герена, като ще дойде Степан и Теодор и другите "фенове" и ще те пребият (не да не се е случвало). Той НКП е корумпиран адски ти ми говориш да има хора на стадиона. Футболисти за по 30-40к на месец не могат да бият отбора на ББ, обаче той искал публика и сигурно трябва да се разплачем за това, че нямал нужната мотивация. Това му е работата на ритнитопковеца - да дава максимума от себе си 1 път седмично. Като не може и не иска да ходи да копа нивата.

Брех...извинявай,че призовах феновете на Левски да бъдат на стадиона!А от твоя отговор,оставам с впечатлението,че на Герена има само сектор Б?Знам за кои проблеми говориш,но никога не съм чувал за бой в сектор Б,защото някой псува/подкрепя или каквото и да е даден футболист или треньор.Там проблемите са по съвсем друга линия!
И да,ако питаш мен персонално- Изразявал съм си мнението не 1 или 2 пъти от Сектор А и досега никой не ме е бил/пребивал или заплашвал затова. ;)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 фев 2018 16:02

Нема ли некой да напише нещо бе, е'ати скуката...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 фев 2018 18:39

Тия наш'те тъпанари не стига , че играят с некви аматьори , ами и стабилно се излагат ..

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 фев 2018 10:33

[offtopic]Изключително посредствено изказване...Като почне някои с едни такива клишета единственото което предизвиква у мене е смях.Тежък маратон,а? Какво да кажат Сити,Юнайтед,Челси,Реал,Барса и компания дето от август не са спирали да играят мачове в ЕКТ, първенства, национални купи?

Титлата е отдавна мираж,а първенството е просто за обиграване на състава.Ако някой се надява на нещо такова е голям балък и не разбира нищо от футбол.Преко сили - 3-то място,не толкова заради страничните фактори,колкото заради факта,че никой не знае какво прави Роси.Днешният мач е поредното доказателство.Първо полувреме,некви безумни експерименти и трагичен анти-футбол.Второто на полу-съединител им вкараха 3 безответни гола.По-надолу няма как да паднем,а ФК Ловеч е на тоя етап недостижим в класирането,както и Лудогорец Разград.Тия глупости за 5-те мача напролет са по-скоро маркетингова стратегия на телевизиите.Маратон няма, бих предпочел 10 победи с по 1-0,отколкото един мач срещу Славия на "Герена" и после 5 мъка като с Гълъбово,Бистрица и Верея.Първенството е ташак, едно ненужно бреме за тия момчета.Ако ръководството е интелигенто, ще излезе с изявление след първата издънка,която неизбежно ще дойде в първите 3 до 5 мача,че целта пред този отбор е да се стикова и отстрани ФК Ловеч на полу-финала и оттам нататък един красив финал спечелен с майсторство и красива игра.

Много хора се смееха,но футболистите тамън си научиха имената,свикнаха един с друг,с начина на всеки да играе, изгради се колектив,изгради се халфова линия, защитата се заздрави и...продадоха 2-ма от титулярите като се привлекоха още 5 нови.Забележки към играта на Левски имаше само и единствено към нападението и то не заради играчите, а заради тактическите авантюри И експерименти на Делио Роси като безумието наречено обърнати крила (Прохазка прекарал цялата си кариера като дефанзивен халф да го пратиш на крилото,а Мапуку от страйкър да го преквалифицираш на стари години като флангови футболист....),спомням си един мач с Бистрица на Нац.стадион при 0-0 вади Горанов и го сменя с Мики Орачев...просто Блажени са вярващите,че новите ще паснат и ще се адаптират толкова бързо,просто е против всяка футболна логика!

Нека ме опровергаят, нека бъде другояче,но освен Насименто и левият бек,не виждам за чий бяха привличани още 4-ма нови?!При положение,че Кабрал се справя прилично дотука,не блести,не е нещо кой знае какво,но се справя, при положение,че Обертан може да играе и като флангови,за какво са ти Ривалдиньо,Паулиньо и Благоевградската чорба? Мапуку тамън влезе във форма и го продадоха - перфектният играч за контра-атакуващ футбол! Ейолфсон и Яблонски не са от стомана, това вече се вижда,а предвид и дърводелците по родните терени, с много лека ръка се разделихме с един Пиргов,който пак ще спомена беше НАЦИОНАЛЕН СЪСТЕЗАТЕЛ.

И как така се получава,че най-добрите ни футболисти след 1 месец подготовка са Антонио,Прохазка и...Благоевградската чорба,който бележи гол във втори мач поред?! Кому беше нужно толкова много наемници да се купуват?Както спомена един колега, дори с тези играчи ще бъдем трети,а повечето от феновете не го осъзнават и тогава ще почнат драмите[/offtopic]

Да отговоря, че да не съм капо. :lol:

Започвам отзад-напред. Трудно е да нарека титуляр Мапуку титуляр, след като в 19 мача, в 12 той е резерва. За него съм си казвал мнението многократно. Момчето уж? вече не е част от "Левски" - благодаря му и успехи. В какво се е справил Кабрал при положение, че за един офанзивен футболист атестат за "справяне" са головете му? Или поне головите му подавания. През цялата есен нямахме агресия в атака. Нямахме човек, който да хване топката и да поеме инициативата, да навлезе в наказателното или да шутира отдалеч. Нито Черната сила, нито Буш са с такъв профил. Обертан пък честно не знам какъв е, но определено не е флангови. За мен той най-добре се чувства, като човек със свободна позиция. Любопитно беше мнението на Роси за него. "Интересен", така го определи. Което не съм сигурен, че е точно положително... За Пирго... ми и на мен ми е тъпо. И Мапуку можеха да оставят, но ако Паулиньо и Ривалдиньо идват благодарение на продажбата му... Ами, ако "благоевградската чорба" се окаже находка? Според мен именно Костов се вписва в профила, който търси Роси: офанзивен футболист, който да играе изтеглен малко по-назад и Паулиньо, Ривалдиньо, Костов си мисля, че може да са страхотна комбинация заедно. Зад тях Нашименто, Прохи, Панайот и Габи/Гомес, а на смяна да чакат Буш, Кабрал, Рошу. Примерно.

Какво ще стане, не знам. Но за мен направихме много добра селекция. Роси проведе подготовката и пролетта ще са мачовете на истината! Нещата могат да се объркат единствено от Букарев и Срас. Вече имаме футболисти. Даже и Роси да не успее, прави се нещо за бъдещето и именно там Срас и Буки може даа объркат нещата. И да, целта е запазване на третото място и Европа! Там вече нещата ще си покажат докъде сме като отбор, защото позицията ни не е тази, която трябва да е. Не и след онази касапница в София срещу Лудогорец. Разбери, че няма да ни позволят да припарим до върха. Така ще е докато Боби е шеф на БФС. И в тази връзка... ами всеки може да си направи сам изводите от подкрепата на ръководството за Михайлов. След гаврата при закриването на Литекс, изваждането на точките, с което направо ни убиха, качването на урода. Срас е съгласен! Така че няма как да изписвам името му по друг начин. СРАС!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 03 фев 2018 13:15

Драги съфорумци, реших и аз да изкажа мнение за случващото се в любимия ни отбор. Всички ние на всека пауза, всеки трансферен прозорец, всяка промяна било треньорска, управленска се надяваме и таим надежда, че най после нещата ще тръгнат в посока присъща за този клуб и тази институция. Вминаметелно следя цялата подготовка, трансферите, и всички контроли също гледах и се мъчих да видя нещо, нещо положително, нещо различно, да видя че сме не крачка, а стъпка напред от есента. Уви виждам същия безидеен отбор, същия бавен футбол, мудни действия, много брак. Няма ясна схема, няма стил, кой къде играе, изобщо някакъв хаус. Посредствените отбори с които играхме на моменти ни надиграваха, някои ни биха с лекота. Ако някой ми каже че се доближаваме до основните ни конкуренти, значи аз нищо не разбирам от футбол. През последните ни повече от 10 посредствни години на съществуване отборите на Ясен Петров, на Гонзо, на Емо Велев бяха с класа над това което сме в момента. И аз лично не вярвам в чудеса, не вярва за по малко от две седмици Роси да накара отбора да лети. Просто не искам да бъда лош пророк, но ни очаква нова нулева година, разочарования и нови катаклизми през лятото. В момента по мое мнение, разполагаме с доста боеспособен материал футболисти, но Роси няма капацитета да направи отбор от тях. Роси може и да е много добър треньор, но не е за Левски. Левски трябва да играе високо в половината на съперника, да пресира, да мачка отбори като Септември и Пирин с по 3-4 гола на Герена. Това Роси не може да го разбере явно. Всеки ден слушам как правил по два чаша тактика...Къде е тази тактика, те не могат да се уцелят три поредни пъти срещу сервитьори от Малта. Съмнява ме дори да налучка състава за началото на сезона, което не е никак леко. Пак казвам, не вярвам в чудеса, но се надявам всичко това, което написах да са пълни глупости и отбора наистина да покаже лицето, което всички искаме.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 03 фев 2018 13:42

На кой от предишните треньори така скрупульозно се е обсъждала зимната подготовка? Не са ли твърде завишени очакванията ни на този етап. И понеже Роси бил добър треньор, но не ставал за Левски (нито едното, нито другото оспорвам, защото нямам необходимите познания), кои са другите, които стават, добри са и чакат само да ги поканим?

Върни се в “Левски”