Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Мнениеот mursusaid » 01 фев 2018 09:44

След вчерашната контрола,Илиян каза,че от тримата на проби ще остане максимум един човек и до началото на първенството ще се търси нов.Интересно ми е дали този един ще е Диара,за който вече се писа,че щял да подпише или каращия цяла подготовка Кононго,момче който изкара цяла подготовка и сякаш свикна с отбора и не знам според мен може и да върши работа,особено на невралгичния ляб бек,където сме..Естествено това е моето скромно мнение на любител,който само гледа в нета две контроли и тази с Балчик тук.Все пак Илиян отвътре най-добре вижда и знае дали ще му свърши работа.Така че ще видим тези ден-два кой ще остане и кое търсене ще продължи.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 01 фев 2018 20:50

Илиан Илиев доволен от двете контроли днес
http://varnautre.bg/2018/01/31/73888/%D ... 0%BB%D0%B8

Задържа един от тримата на проби
Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен както от целия лагер в Турция, така и от двата мача, които тимът му изигра днес. “Така бяхме предвидили, че днес да се изиграят две контроли от по 90 минути, в които да излязат два различни състава. Имаше добри моменти, имаше и не толкова добри. Видяхме желание в момчетата. Радва ме, че тези, които почнаха да играят, с изключение на Ертан, се натовариха по 90 минути, независимо от резултата. Първият мач днес беше по-различен. Ние си владеехме инициативата, но след изгонването на Хасани, нямахме човек и се наложи да влезе контузен, само да маркира. Там вече с човек по-малко дефакто играхме. С повечето от младите играхме. Неприятно е, че загубихме от Дунареа, но идеята беше да се играят пълни 90 минути, защото като дойде първенството не можем да правим по 10 смени на полувремето. Това, което замислихме, стана”, коментира той.

Запитан дали съставът от втория мач днес ще е основният за старта на пролетта, той отговори: “Има още повече от две седмици, не може да кажем нищо. Дай Боже тези, които са контузени, като Мартин Костадинов, Минков, Зехиров и Дани Кики, да се върнат до няколко дни. Защото така ще имаме повече опции, тъй като днес ги нямахме. Да, някои от тези, които играха, са в добро кондиционно състояние, не толкова игрово. И предвид натоварванията, които направиха, нормално да са им тежки краката. Този брак, който се получава когато държим топката, може би когато сме по-свежи няма да го има. Надявам се да е така, защото знаем качествата на футболристите. Получиха се нетипични технически грешки, които ни принудиха да правим излишни пробягвания при контраатаките на противника”.

Той говори и за съперниците в Турция: “По време на целия лагер не сме избирали отбори, за да трупаме самочувствие. Играхме със силни съперници”.

Илиан Илиев коментира и дали футболистите, които са на проби, остават: “Вижте, няма да е коректно ако го кажа първо на вас, а не на самите играчи. Със сигурност ще се съберем сега треньорите да помислим, тъй като имаме още два дни тук. Предвид на това, че от тримата играчи, които са тук, максимум един ще остане, със сигурност ще търсим още футболисти”.

“От лагера съм доволен, тъй като това, което бяхме предвидили, го изпълнихме. С изключение на един ден, когато валя доста дъжд. Изключвам тези неприятни контузии, които се получиха точно заради обстоятелствата – бяхме принудени да направим тренировки във фитнеса, които не бяха предвидени. От обема на работа като цяло съм доволен, както и от функционалното състояние. Остава да продължим да работим вече играчите да са по-бързи, което ще търсим в следващите 20 дни”, завърши специалистът.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 фев 2018 08:39

февр. 3, 7 минути по-рано
Черно море си намери ляв бек
http://www.kotasport.com/%D1%87%D0%B5%D ... %B5%D0%BA/

Черно море почти сигурно ще задържи в редиците си левия бек Уго Кононго. Той дойде на проби още на старта на подготовката в началото на януари, като бе на лагера в Турция. Кононго е роден през 1992 година в Тулуза. Има френски паспорт, но е с конгоански произход. Очаква се през следващата седмица “Моряците” да му предложат договор. Треньорът Илиан Илиев няма особени опции за поста ляв бек и именно заради това е решил да го задържи. В момента треньорът на варненци разполага единствено с Мартин Костадинов и юношата Томбак като крайни бранители. Кононго е играл в Лига 2 за отборите на Седан и Клермон Фут, като има мачове и за вторите отбори на Евиан и Бордо.
Наставникът обаче се отказа от слугите на другите двама чужденци, които изкараха проби в клуба. Мохамед Диара и Александър Макуин бяха освободени и не тръгнаха с Черно море от Турция за Варна. Първият е централен защитник, а вторият – ляв бек, юноша на Тотнъм. Те играха в някои от контролите, но не впечатлиха особено. Шансове имаше за Диара, когото Илиев познава от краткия си престой в Алтай, където му е бил треньор, преди клубът да бъде изваден от елита и да бъде обявен във фалит.
Така наставникът на “Моряците” ще продължи търсенето на централен защитник. Такъв се очаква да дойде в близките дни, като според запознати отново става въпрос за чужденец. След напускането на Илия Миланов, Илиан Илиев разполага само с Хасани и Енчев.
Очаква се междувременно договор с клуба да подпише Радослав Василев. Той се включи добре, като наставникът искаше да види само функционалното му състояние, преди да го вземе.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 03 фев 2018 12:50

Това все пак не е потвърдена информация сякаш,но логично изглежда да е така.От това следва че все пак централен защитник ни е от особена важност,другите постове изглеждат стабилно горе-долу.Остава само и да заиграят така както ст.треньорът иска,лошото единствено е че няма време много.
За вас моряци ний живеем...

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 03 фев 2018 14:13

До тук всичко е нормално със селекцията, на мен ми харесва, че Илиан не бърза да привлича чужденци, а иска внимателно да се увери в техните качества, на останалите нови попълнения пък им е бил треньор до вчера и знае за какво са му. Няма смисъл да се взимат нови играчи само по визитка и после да се чудим за какво са ни.

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 04 фев 2018 12:53

Би трябвало да е Венци Христов, аз ще съм доволен да го вземем. Илиан му е бил треньор в Берое между другото, не съм сигурен дали не го взе и в "Левски" след това. Много добър нападател, дано го вземем.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 04 фев 2018 13:23

sicilianecat написа:Би трябвало да е Венци Христов, аз ще съм доволен да го вземем. Илиан му е бил треньор в Берое между другото, не съм сигурен дали не го взе и в "Левски" след това. Много добър нападател, дано го вземем.

Ако го вземем, ще ни върши работа, но много стават централните нападатели.......КУЗМА, Р. ВАСИЛЕВ!!!

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 04 фев 2018 14:09

КироВарна написа:
sicilianecat написа:Би трябвало да е Венци Христов, аз ще съм доволен да го вземем. Илиан му е бил треньор в Берое между другото, не съм сигурен дали не го взе и в "Левски" след това. Много добър нападател, дано го вземем.

Ако го вземем, ще ни върши работа, но много стават централните нападатели.......КУЗМА, Р. ВАСИЛЕВ!!!

Ами чак пък много, досега колко имахме - Сукуна, Чунчуков и Кузма, пак ще имаме трима, но доста по-качествени според мен.

Върни се в “Черно море”