Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трансфери през зимната пауза в Левски
Лекич игра срещу нас в контролата със Звезда на Герена. Бях на мача и не можах да повярвам, че имаме интерес към него. Вярно, че от един мач не може да се прецени, но той изобщо не можа да впечатли с изявите си. Беше абсолютно дърво.
Re: Левски връща талант от Леверкузен
Keanu^Reeves написа:
Та се чудя щом най-голямата звезда на Левски не ставаше дори и за РЕН, на какво се дължиии това? Някой има ли обяснение. За всичко това мене много ме е яд, когато се налага да гледам Националния отбор на България и дори откровено да си призная след 1998-ма година, когато се свърши със Златното Поколение на България аз винаги съм бил АНТИ-ФЕН на Националния Отбор, защото не мога да понасям да гледам, не само да подкрепям, но дори да гледам хора, които до вчера са играли за ЦЕСЕКА и са мразили Левски! Ето затова през последните 10 години винаги съм бил настроен АНТИ-Националния отбор на България! И винаги съм се радвал на провалите на Националния отбор! Защото там играят Футболисти, които не мога да понасям дори да ги виждам и ме боли много!
Питам докога ще продължава това? Кога най-после ще излезе от Левски поне една истинска Звезда, която ще се наложи в Европейския и Световен Футбол?
Искаш да кажеш че не си за национала защото има футболисти от ЦСКА

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Keanu^Reeves написа:За всичко това мене много ме е яд, когато се налага да гледам Националния отбор на България и дори откровено да си призная след 1998-ма година, когато се свърши със Златното Поколение на България аз винаги съм бил АНТИ-ФЕН на Националния Отбор, защото не мога да понасям да гледам, не само да подкрепям, но дори да гледам хора, които до вчера са играли за ЦЕСЕКА и са мразили Левски! Ето затова през последните 10 години винаги съм бил настроен АНТИ-Националния отбор на България! И винаги съм се радвал на провалите на Националния отбор! Защото там играят Футболисти, които не мога да понасям дори да ги виждам и ме боли много!
[offtopic]Прочети си го пак и ако не се засрамиш от себе си, просто не знам какъв човек си. Какво по дяволите ти пука кой играе в националния, че да се радваш когато губи? Ами то Мария Гроздева като ставаше олимпийска шампионка пак ли те беше яд? Щото е от ЦСКА? Айде малко по-сериозно.[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Keanu^Reeves
- Контакти:
kono написа:киану,казваш че нито един футболист на ЛЕВСКИ не може да пробие в европа.за тебе не е ли пробив шампион в бундеслигата-Мариан христов???апропо същата година журналята и познай кой избраха за футболист на годината
Мариян Христов беше наистина много успешен трансфер за Левски посока навън, но за жалост последния! През 1998-ма година Футболист на година стана Ивайло Йорданов.
Мене е важно Левски да реализира добри трансфери не само навътре, но и навън, защото после тези футболисти, които излезат от Левски и пробият в някой голям отбор отиват да играят в Националния Отбор, а мене ми е много криво, когато има мач на България, а аз няма как просто да бъда за България, защото я няма тръпката в мен на обич, а по-скоро на омраза към онези, които до преди няколко години са носили фланелката на ЦЕСЕКА и са плюели срещу Левски!!!
Още помня годините, в които за мене Националния отбор беше много по-голяма тръпка на обич за мен дори и от Левски - но това беше през далечната 1994-та година, когато в Националния Отбор бяха все велики и златни МЪЖКИ момчета - Наско Сираков (ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ), Даниел Боримиров (Дясно Крило), Златко Янков (Дефанзивен Халф), Цанко Цветанов (Ляв Бек), Емил Кременлиев (Десен Бек), Петър Хубчев (Централен Защитник), Боби Михайлов (Вратар). Стоичков, Костадинов и Трифон - ЦЕСЕКА. Краси Балъков - Неутралитет! Резерви - Пламен Николов, Ники Илиев, Петър Александров, Петър Михтарски, Велко Йотов, Илиан Илиев - все Футболисти минали през Левски и отишли в големи Европейски отбори!!!
Кви трансфери... кви фафли...
Няма да има други футболисти, това е. 

Гледам, че Рабех бил на проби в Дубай...Дано от там дадат свестни пари за него, че да може да вземем Иво Иванов поне 

xWarden написа:Гледам, че Рабех бил на проби в Дубай...Дано от там дадат свестни пари за него, че да може да вземем Иво Иванов поне
Да не мислиш, че като продадат Рабех ще вземат Иво Иванов...

ТЦ ТЦ ТЦ ......КОЛКО СМЕ ЖАЛКИ И СМЕШНИ..........
Майкъл Тевия-Двойникът на Ричи.Гонзо е на прав път.
Както преди време писах за него.Той има сходни качества на Ричи.Най-важното е млад и има бъдеще пред него.Според мен е 100 по-добре него отколкото онзи Бошу.А и Мездра сега са зависими от нас и няма да правят пречка да дойде тук.Но като всеки левскар и мен ме е яд,че със лека ръка се забравят играчи като Ричи.Той в момента е свободен и дори наскоро някаде четох,че играе сега в родината си,кадето пак са го забелязали и има интерес от Франция.Жалко.че ще стане като с Темиле и т.н.Мисля си,че със него и Иво Иванов трансферите няма да са чак толкова зле.Само Левски

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
- el pipita
- Контакти:
Re: Майкъл Тевия-Двойникът на Ричи.Гонзо е на прав път.
Ричи четох че е подписал във Франция със Ланс май.А пък Тевия да дойде трябва да продадат оня пияния първо!