Висша лига - сезон (2017-18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Висша лига - сезон (2017-18)
Нищо, нищо, сега Венгер ще купи някой и друг атакуващ играч и всичко ще е точно, а защитата кучета я яли... Абсолютно изкуфял дъртак...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
- Контакти:
Кошчелни и Мустафи са добра защитна 2-ка, Монреал вкарва ако не друго - аз съм голям фен на младия ви ляв бек. Белерин за мен е слаба област с допълнение, че Чех трябва да е резерва от доста време.
- Udoji90
- Контакти:
Днес бяха безкрайно далеч от добра защитна двойка, но иначе не са слаби играчи. Просто под ръководството на Венгер и най-качествените футболисти започват рано или късно да играят като аматьори. Бейерин беше изключителен в първите си сезони за Арсенал, но после и неговата форма спадна брутално и това пак си е заслуга на Мосюто. Ако под "младия ляв бек" имаш предвид Мейтланд-Найлс, то и аз го харесвам, но това не е титулярната му позиция. Тъй или иначе там Колашинац и Монреал вършат достатъчно добра работа. Но е факт, че качествени резерви в защита почти няма, а вече и титулярите правят глупости. Венгер обаче купува нападатели...
Относно Чех, неговото време май вече мина...

- Furious_Monk
В Арсенал е пълна каша... понеже не се знае кой колко е виновен, следователно виновни няма... 

Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- Udoji90
- Контакти:
Напротив, много добре се знае кой е виновен. На първо място - алчните американци, на второ - изкуфелият Венгер и на последно - играчите.
[center]Емерсон Палмиери вече официално е играч на Челси. Трансферът на бразилеца от Рома стана факт, слеед като той премина усепшно медицинските прегледи в Лондон. “Вълците” ще получат за него 20 милиона евро веднага, плюс евентуално още 9 като допълнителни бонуси.
[/center]

- Furious_Monk
Аз говоря за количеството вина между футболисти и треньор. Иначе винаги собственикът е най-виновен.
Емерсон изригна в последните си мачове преди контузията и бе сред конкурентите на Алекс Сандро за най-добър краен защитник в Италия, но след такава контузия, не се знае колко време ще му трябва да си върне формата, ако изобщо я намери отново.
Емерсон изригна в последните си мачове преди контузията и бе сред конкурентите на Алекс Сандро за най-добър краен защитник в Италия, но след такава контузия, не се знае колко време ще му трябва да си върне формата, ако изобщо я намери отново.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- Udoji90
- Контакти:
Между футболисти и треньор вината вероятно е 1:9 минимум. Тези футболисти, които доказано могат да играят много по-силно, да ги накараш да играят по тоя калташки начин, изисква страхотен "талант". Кой каквото ще да ми говори, но кадърен треньор на мястото на Венгер със същите играчи ще постигне доста по-добри резултати. Че имаме и някои калпави играчи, е факт, но и в този случай вината не е тяхна, че са се озовали в Арсенал - който ги е довел, той е виновен, а знаем кой е той.

За година и половина. Но всичко е точно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага