Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот sin4ec » 30 яну 2018 21:17

Teo написа:
Синчец баце, историческата родова памет никой и нищо не може да ни отнеме.
Когато ЦСКА става шампион за първи път през 48-ма година и дядо ми е присъствал на стадион юнак да не би някой да му го отнеме? На баща ми мачовете с Аякс, Ливърпул, Нотингам, Байерн и т.н. да не би да му го отнеме някой? Ами моите мачове?
Атлетико, Блекбърн, Байер и т.н.?!
Глупости говорите... :idea:
ЦСКА е повече от футболен клуб и административно дружество :idea:

ПП Дядо ми другата година навършва 90 години, а тая ГОДИНА ще види ЦСКА отново шампион и ще бъде в сектор Г с мен и баща ми!

Всички тези неща са история и факт, никой не може да ги отнеме нито като емоция, нито като спомен, но те са на ЦСКА. Клубът, който подкрепяш сега-ами той не е ЦСКА. Там е разликата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 яну 2018 21:25

sin4ec написа:
Teo написа:
Синчец баце, историческата родова памет никой и нищо не може да ни отнеме.
Когато ЦСКА става шампион за първи път през 48-ма година и дядо ми е присъствал на стадион юнак да не би някой да му го отнеме? На баща ми мачовете с Аякс, Ливърпул, Нотингам, Байерн и т.н. да не би да му го отнеме някой? Ами моите мачове?
Атлетико, Блекбърн, Байер и т.н.?!
Глупости говорите... :idea:
ЦСКА е повече от футболен клуб и административно дружество :idea:

ПП Дядо ми другата година навършва 90 години, а тая ГОДИНА ще види ЦСКА отново шампион и ще бъде в сектор Г с мен и баща ми!

Всички тези неща са история и факт, никой не може да ги отнеме нито като емоция, нито като спомен, но те са на ЦСКА. Клубът, който подкрепяш сега-ами той не е ЦСКА. Там е разликата.

Добре баце, какво подкрепям?! Аз фен на акционерно дружество ли съм? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 яну 2018 21:27

PFC Litex написа:
delqnski47 написа:
PFC Litex написа:Нямам пророчески способности, но пък виж миналото казва друго, а именно, че тези пари 99% няма да бъдат платени.

Какво точно казва миналото.Не знам кво казва миналото,но когато отбора заиграе в Европа,а ГГ не е платил за емблемата,то ние ще участваме без такава.

Попитай община Ловеч, там имат много по-добър отговор, касаещи финансовите операции и обещания.
Тук тези милиони ги подмятате, като дребни монети и са адски малко тези, които си дават сметка за тяхната стойност, но то чужди пари се харчат най-лесно.

Нещата се протакват, колкото се може по-дълго докато се намери вратичка и механизъм тази сума да не бъде плащана. 8 000 000 след данъци се адски огромна сума, но пък никой не ви спира да продължите да плащате тук из форума наляво и дясно.

Ти май нещо не ме разбра.
Ако емблемата не се плати отбора ще играе в ЕКТ без емблема.Иначе си прав,да.8 000 000 наистина са много пари и съм абсолютно съгласен,че чуждите пари лесно се харчат.Това обаче не ви спира някои от вас да повтаряте като грамофон как,видиш ли,колко лесно било старото АД да се било оздравило като се били вложили еди колко си милиона веднага,защото там Италия не знам си какво било ставало и т.н.
Много е лесно да даваме пример с другите без да си даваме сметка,че ако примерно МИЛАН имаше 10 пъти повече задължения,то ни китайци,ни виетнамци,ни таджикистанци щяха да ги вземат и щяха да фалират.Как да е.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 яну 2018 21:30

Teo написа:
Добре баце, какво подкрепям?! Аз фен на акционерно дружество ли съм? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Подкрепяш каквото ти е насърце. ЦСКА не е Кришна или Вишну, та да се инкарнира когато на някой си му скимне в Литекс, Септември или Нефтохимик. 10 години играеш с огромни дългове, не изплащаш стотинка-това е неравнопоставеност спрямо другите. Фалираш- ами случва се, случвало се е и на по-велики отбори. И веднага ми караш Кърпачев на София и се кълнеш, че това е ЦСКА-извинявай, ма няма кой да ви приеме насериозно... :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 яну 2018 21:35

sin4ec написа:
Teo написа:

Подкрепяш каквото ти е насърце. ЦСКА не е Кришна или Вишну, та да се инкарнира когато на някой си му скимне в Литекс, Септември или Нефтохимик. 10 години играеш с огромни дългове, не изплащаш стотинка-това е неравнопоставеност спрямо другите. Фалираш- ами случва се, случвало се е и на по-велики отбори. И веднага ми караш Кърпачев на София и се кълнеш, че това е ЦСКА-извинявай, ма няма кой да ви приеме насериозно... :mrgreen:

Хаххахахахаха :lol: :lol: баце синчец, когато фалираш юридически, не означава, че фалираш и умствено-родово! :lol: :lol: :lol:
@ Свещената война срещу ЦСКА беше спечелена от негово величество червения фен които не предаде ЦСКА, а брани емблемата с кръвта си насред Армията от юдейската инвазия от изтока дръзнеща да посегне с мръсните си ръце към свещените четири букви и историческо спортна емблема дала най-много на българския клубен футбол.
ЦСКА е жив, гради и бъдещето пред нашите деца омагьосани от червената идея ще пребъдат!
Последна промяна от Teo на 30 яну 2018 21:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 яну 2018 21:35

Старото АД/отбор/клуб при сериозен инвеститор с един реален оздравителен план за 10-тина и хора разбиращи си от работата щеше да бъде спасено.
В момента трябва да се извадят на куп 8 000 000лв., наистина искам да видя същото, защото такива пари не се вадят всеки ден накуп.

Някой наясно ли е, към момента настоящия клуб/АД/отбор, с какви задължения е и какви са плановете за тяхното погасяване, защото прословутия ФФП непрощава дори на клубове, като Реал, Челси и т.н.?
Изображение

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 яну 2018 21:35

Teo написа:Добре баце, какво подкрепям?! Аз фен на акционерно дружество ли съм? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Оценката е субективно нещо. Враговете ни не искат да сме ЦСКА, затова не спират да плюят. Що се касае до армейците, усещането, че сме ЦСКА никога не ни е напускало. Който си мисли, че ЦСКА е умрял никога няма да го убедим в противното. То и сините са умирали два пъти, макар в далечното минало, сменяли са името си като носна кърпичка.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 яну 2018 21:39

Mitata написа:
Teo написа:Добре баце, какво подкрепям?! Аз фен на акционерно дружество ли съм? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Оценката е субективно нещо. Враговете ни не искат да сме ЦСКА, затова не спират да плюят. Що се касае до армейците, усещането, че сме ЦСКА никога не ни е напускало. Който си мисли, че ЦСКА е умрял никога няма да го убедим в противното. То и сините са умирали два пъти, макар в далечното минало, сменяли са името си като носна кърпичка.

Юридически сме фалирали, но не и физически!
Никога не сме и няма да бъдем! 8-)
@ Те не могат да вникнат в нещата, гледат повърхностно и само въртят диска - ад, литекс, стойкас, ловеч :lol: :lol: :lol:
ПП Мен вече е смешно като тръгна да споря на тая тема баце... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 яну 2018 21:42

Teo написа:
Хаххахахахаха :lol: :lol: баце синчец, когато фалираш юридически, не означава, че фалираш и умствено-родово! :lol: :lol: :lol:

Естествено, че е така! В далечни години и Левски е фалирал на два пъти, много велики днес клубове из цяла Европа са фалирали. Тръгвали са отначало. И на вас никой нямаше да ви върже дертове, ако си бяхте стартирали от А окръжна. Така и така ЕКТ тез години нямаше да видите. Но не-искаме си Литекс! Ами като си искате Литекс-имате си го с всичките кусури... :mrgreen:
Глупостите за червени идеи и велики фенове не ми се коментират. :geek:

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 яну 2018 21:45

PFC Litex написа:Старото АД/отбор/клуб при сериозен инвеститор с един реален оздравителен план за 10-тина и хора разбиращи си от работата щеше да бъде спасено.
В момента трябва да се извадят на куп 8 000 000лв., наистина искам да видя същото, защото такива пари не се вадят всеки ден накуп.

Някой наясно ли е, към момента настоящия клуб/АД/отбор, с какви задължения е и какви са плановете за тяхното погасяване, защото прословутия ФФП непрощава дори на клубове, като Реал, Челси и т.н.?

Боже, колко си загрижен да не ни засегне финасовия феърплей :)

Върни се в “ЦСКА”