Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 30 яну 2018 19:37

Заклет Левскар написа:
Emblemata написа:Не ги закачайте те горките нямат отговор на нищо и каквото ги питаш увъртат като ученички

Тебе няма ли най-накрая Гришата да те плати? Осемте милки парят в ръцете му, ама пустите съдилища го възпират. :mrgreen:

Ще ги плати когато излезе съдебното решение.
:P
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 яну 2018 20:35

damyanov1963 написа:
Teo написа:
damyanov1963 написа:Давате ли си сметка феновете на ЦСКА, че на г- н ГГ все някога ще му свърши времето? После кво прайте? По стар обичай припознавате "Комбайнер Негован" и му приписвате 31 титли, ли?

Дамянов и той се страхува от Бог Гриша!
@ Гриша Ганчев минимум 20 години ще бъде начело на ЦСКА... после Дани ще го замести
... бъдещето пред ЦСКА е светло и красиво начело с доказани чорбари! 8-)

ПП Тепърва ще изпитате ужаса червен които го подтискате 10 години!
Краля се завръща!

ПП Давай да почват мачовете, че искам едно 5:0 като за отскок и самочувствие срещу Ривалдо и КО :lol: :lol: :lol:
@ Ще съжалявате, че сте в горната таблица Дамянов... 2014 години ще ви се строи като нещо малко с това, което ще ви причиним следващите месеци! Ако вкарате гол ще е направо успех в тия 5 мача! :lol:

Не толкова нервно Тео, пази ги тия нерви, ще ти трябват и след 20 години :)
И още нещо - виждаш, че пред УЕФА тирета и богове, като Гришо не вървят, а само Истински отбори :idea:

ХАХАХА в УЕФА сме ЦСКА.
Чекни сайта, виж там си е всичко... емблема, стадион, мачове и т.н.
Тиретата във фолклора... :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 яну 2018 20:55

Teo написа:ХАХАХА в УЕФА сме ЦСКА.

Когато си прави, си прав. Преди малко дори гледах в същия сайт, че в ЕКТ имате много сериозно успехи, които са записани в профилът ви.
Последна промяна от PFC Litex на 30 яну 2018 21:02, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 яну 2018 20:56

PFC Litex написа:
Teo написа:ХАХАХА в УЕФА сме ЦСКА.

Когато си прави, си прав. Преди малко дори гледах в същия сайт, че в ЕКТ имат много сериозно успехи, които са записани в профилът ви.

Казвам ти баце, отваряш УЕФАТА и си пише ЦСКА СОФИЯ... емблема, стадион, всичко.
@ Пропагандата с АД-то умре :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 яну 2018 21:02

Абе, Литекс баце, Гришата като плати 8-те милиона, пак ли ще сме нов клуб за тебе?!
@ Тия 8 милиона отиват в джобовете на тия дето Гърнето и Праховеца отказаха да плащат. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 яну 2018 21:04

Teo написа:
Казвам ти баце, отваряш УЕФАТА и си пише ЦСКА СОФИЯ... емблема, стадион, всичко.

Верно? Победата срещу Байерн с 4-3 има ли я там, или пише No Records?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 яну 2018 21:05

Нямам пророчески способности, но пък виж миналото казва друго, а именно, че тези пари 99% няма да бъдат платени.
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 яну 2018 21:07

PFC Litex написа:Нямам пророчески способности, но пък виж миналото казва друго, а именно, че тези пари 99% няма да бъдат платени.

Какво точно казва миналото.Не знам кво казва миналото,но когато отбора заиграе в Европа,а ГГ не е платил за емблемата,то ние ще участваме без такава.Тъй че не знам кое е по логично да стане.Може би да я плати,но знам ли.Може да иска да играем без емблема
...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 яну 2018 21:08

sin4ec написа:
Teo написа:

Верно? Победата срещу Байерн с 4-3 има ли я там, или пише No Records?

Синчец баце, историческата родова памет никой и нищо не може да ни отнеме.
Когато ЦСКА става шампион за първи път през 48-ма година и дядо ми е присъствал на стадион юнак да не би някой да му го отнеме? На баща ми мачовете с Аякс, Ливърпул, Нотингам, Байерн и т.н. да не би да му го отнеме някой? Ами моите мачове?
Атлетико, Блекбърн, Байер и т.н.?!
Глупости говорите... :idea:
ЦСКА е повече от футболен клуб и административно дружество :idea:

ПП Дядо ми другата година навършва 90 години, а тая ГОДИНА ще види ЦСКА отново шампион и ще бъде в сектор Г с мен и баща ми!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 яну 2018 21:12

delqnski47 написа:
PFC Litex написа:Нямам пророчески способности, но пък виж миналото казва друго, а именно, че тези пари 99% няма да бъдат платени.

Какво точно казва миналото.Не знам кво казва миналото,но когато отбора заиграе в Европа,а ГГ не е платил за емблемата,то ние ще участваме без такава.

Попитай община Ловеч, там имат много по-добър отговор, касаещи финансовите операции и обещания.
Тук тези милиони ги подмятате, като дребни монети и са адски малко тези, които си дават сметка за тяхната стойност, но то чужди пари се харчат най-лесно.

Нещата се протакват, колкото се може по-дълго докато се намери вратичка и механизъм тази сума да не бъде плащана. 8 000 000 след данъци се адски огромна сума, но пък никой не ви спира да продължите да плащате тук из форума наляво и дясно.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”