Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот metodito » 30 яну 2018 10:36

Elliah написа:Тука стана мазаляк...
Да драсна два реда с положителен уклон :)
Имаме изходящи трансфери! Даже не са за 2.50 с ДДС... Тва си е събитие. От лятото насам клуба върви добре финансово. Това само по себе си е достатъчно за да си отдъхна лекичко... Щот миналата зима (а няколко поредни преди това) бяхме пред фалит. Отбора едва креташе.Не титла, купа или каквото и да било щяхме да гоним, а направо си отиваше клуба...
Имаме и прилични (според мен) входящи трансфери. Португалския халф искрено ме кефи как борави с топката. Другите не съм много убеден, че са извънземни величия (особено сина на баща си :) ), ама честно да си кажа, доста ще им е трудно да са по-зле от досегашните :). Успех на новите и на треньора. Дано намерят мястото си тук и да ни радват.
Роси искаше определен тип футбалери - докараха му ги. Не беше правил подготовката, селекцията и тактическото обучение на отбора - сега я прави. Има всички условия да покаже какво може. Нека да видим.
Черногледите, дето все виждате задаващата се драма и свършека на света, щото сме продали този или не сме купили онзи - да се замислят малко. Хубаво е, че обсъждаме трансфери и треньори. Много по-хубаво от това да обсъждаме ще го има ли клуба или не...
А тенекетата? И те ще дойдат... Ние сме Левски :)

+++

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 30 яну 2018 11:20

Точно преди два месеца се питахме тук каква е разликата между Тунде и Мапуко.... За този същия Мапуко ли страдате днес? Същия този дето не успя да пребори "изключителната" конкуренция на настоящото ни нападение? Наистина ли вярвате че познавате по добре възможностите на "черната сила" от треньорския щаб? Кога за последно Левски взе 500 000 евро за свой играч,при условие че е резерва,и то на 28 години? Как намирате повод да критикувате ръководството,когато поне този сезон се вижда усилие да сглобим читав отбор? Хайде пак да преговорим... вземаме за рисковия Мапуко 500 хил. от тях с 200 хил. си купуваме Нашименто! Грешка ли е това? Нали ако беше останал и беше търкал пейката до лятото Мапуко щеше да си тръгне точно както Тунде с който го сравнявахме... да не говорим че Тунде беше на 22г. и едно преотстъпване щеше да е много по разумно.
До тук от ново-привлечените най спорен е Белаид, но ако не греша чух че бил част от националния отбор на Тунис и от участието му на световното Левски ще спечели пари. Работи се умно. Дайте да опитаме, да вярваме повече на клуба и отбора си. От какво се притеснявате, да не се развали атрактивната,пълна с фантазия игра в нападение от есента? Нямам грам съмнение че промените,входящите трансфери са за добро. Ясно е че няма да блестим още първите два/три мача, но до лятото,до старта на евро-кампанията, ще сме силен отбор! САМО ЛЕВСКИ!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 30 яну 2018 11:30

eelche написа:Ей такива като вас олицетворяват типичният първосигнален фен на Левски тип "В.Вуцов".Неслучайно както и други пъти съм го казвал,справедливо сме стигнали дотук като левскарска общност.Инж.Рензо беше Господ за вас, Люпко ви пречеше,после се клехте на оня тъпунгер Келнера, а доскоро плюехте и по Роси,а сега се радвате на поредната малоумна селекция от 5+ нови играчи.Аз поне съм последователен, бях си казал кредит на доверие за Роси до края на зимната подготовка и началото на първенството през февруари.Обаче виждам как се правят същите трансферни глупости като през последните 8 години в стил "инж.Иванов" и място не мога да си намеря от яд,че едни треньори бяха саботирани от директори и футболисти...Дали Юнайтед,Ювентус,Реал,Барса,Дортмунд,Мюнхен купуват по 5+ нови играчи всеки трансферен прозорец?! Колко време ще им трябва да се сработят според вас? Не на тренировки, а в игрова обстановка,където всички обстоятелства са срещу нас - като почнеш от съдии,БФС,журналисти,съперници,общественост? Гарантирам,че при първият мач с незадоволителна игра на "Герена" ще завалят викове "Оставка"! Роси или е някакъв гений,който си мисли,че ще налучка ваксата или ще се провали с гръм и трясък,като дори успех срещу "ТИРЕ" Ловеч няма да го спаси от уволнение.Аз няма да бързам с оценки, фактите са налице,че в контролите сме по-скоро зле,отколкото на нивото на гранд от източна Европа като Стяуа,Олимпиакос,ПАОК,Галатасарай,Фенербахче,Цървена Звезда,Партизан,Вардар.Времето ще покаже,но за съжаление оптимизма вече се изчерпи и замени с реализъм,а след анализ на фактите не ми остава нищо друго освен да заявя,че просто ще доиграем сезона и ще бъдем просто зрители в надбягването между Лудогорец и Ловеч ФК,а за Купата ще е треперене срещу последните.

На всички останали - да са ви честити поредните "нови,бъдещи" звезди.Лека вечер!

Пак подтвърждаваш, че четеш по диагонал, колега! Обичаш да пишеш, но не и да четеш...
Много жалко, че трябва да седна да се оправдавам сега, макар да не обичам. Аз лично до последно бях за Петрович и разни хора, вкл. и Синчеца, с когото си ни причислил в едно, ме включиха в някаква група "Петровисти" и "фенове на Крушовицата". Въобще със Синчеца сме имали толкова много спорове, включително и по темите за политиката, че чак е смешен коментара ти... Толкова много съм плюл Митов, че сигурно омръзнах на хората. И бях за назначението на Роси още от момента, в който се избираше между Грант и италианеца. И дори до момента се опитвам да оборвам хората, които критикуват италианеца. Също така съм изразявал мнение, че феновете нямат угодия, защото искат трансфери, ама да не са много, ама да не са чужденци, ама да са играли, ама... Като пиша и става смешно дори, това, колко няма тежест мнението ти. :)

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 30 яну 2018 11:31

Мапуку е поредствен футболист, стига сте го величали! Да го шитнеш тоя за 500 000 евро е като джакпот от тотото! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 30 яну 2018 11:41

момчета,
а левия бек кога ще го обявяваме.
Мен честно казано това ми е най-големия дерт в трансферните ни саги. Останем ли с Горанов и не вземем ли някой с поне класа над него, ядове ще берем.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 30 яну 2018 11:42

helic написа:момчета,
Мен честно казано това ми е най-големия дерт в трансферните ни саги. Останем ли с Горанов и не вземем ли някой с поне класа над него, ядове ще берем.

Възможно е още днес или вечерта. Чух, че бил тук за прегледи и подпис.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 30 яну 2018 11:45

koisa написа:

Възможно е още днес или вечерта. Чух, че бил тук за прегледи и подпис.

и аз така чух и прочетох, та за това питам. Пък и смятам, че е важно за отбора. И тоя трябва да се сработва със останалите си колеги от защитата все пак.

thresh
Контакти:

Мнениеот thresh » 30 яну 2018 12:43

А дали въобще е класа? Май за последните 2 сезона има 10-тина мача общо :roll:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 яну 2018 14:27

thresh написа:

А дали въобще е класа? Май за последните 2 сезона има 10-тина мача общо :roll:

От школата на Бенфика, селектиран от Рен... Не искам да звуча, като сноб, но.... А и три сезона в Боависта е бил титуляр.
https://us.soccerway.com/players/afonso ... do/257317/

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 яну 2018 14:42

Двамата ни палави вратари много ме притесняват за пролетта :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”