eelche написа:Ей такива като вас олицетворяват типичният първосигнален фен на Левски тип "В.Вуцов".Неслучайно както и други пъти съм го казвал,справедливо сме стигнали дотук като левскарска общност.Инж.Рензо беше Господ за вас, Люпко ви пречеше,после се клехте на оня тъпунгер Келнера, а доскоро плюехте и по Роси,а сега се радвате на поредната малоумна селекция от 5+ нови играчи.Аз поне съм последователен, бях си казал кредит на доверие за Роси до края на зимната подготовка и началото на първенството през февруари.Обаче виждам как се правят същите трансферни глупости като през последните 8 години в стил "инж.Иванов" и място не мога да си намеря от яд,че едни треньори бяха саботирани от директори и футболисти...Дали Юнайтед,Ювентус,Реал,Барса,Дортмунд,Мюнхен купуват по 5+ нови играчи всеки трансферен прозорец?! Колко време ще им трябва да се сработят според вас? Не на тренировки, а в игрова обстановка,където всички обстоятелства са срещу нас - като почнеш от съдии,БФС,журналисти,съперници,общественост? Гарантирам,че при първият мач с незадоволителна игра на "Герена" ще завалят викове "Оставка"! Роси или е някакъв гений,който си мисли,че ще налучка ваксата или ще се провали с гръм и трясък,като дори успех срещу "ТИРЕ" Ловеч няма да го спаси от уволнение.Аз няма да бързам с оценки, фактите са налице,че в контролите сме по-скоро зле,отколкото на нивото на гранд от източна Европа като Стяуа,Олимпиакос,ПАОК,Галатасарай,Фенербахче,Цървена Звезда,Партизан,Вардар.Времето ще покаже,но за съжаление оптимизма вече се изчерпи и замени с реализъм,а след анализ на фактите не ми остава нищо друго освен да заявя,че просто ще доиграем сезона и ще бъдем просто зрители в надбягването между Лудогорец и Ловеч ФК,а за Купата ще е треперене срещу последните.
На всички останали - да са ви честити поредните "нови,бъдещи" звезди.Лека вечер!
Пак подтвърждаваш, че четеш по диагонал, колега! Обичаш да пишеш, но не и да четеш...
Много жалко, че трябва да седна да се оправдавам сега, макар да не обичам. Аз лично до последно бях за Петрович и разни хора, вкл. и Синчеца, с когото си ни причислил в едно, ме включиха в някаква група "Петровисти" и "фенове на Крушовицата". Въобще със Синчеца сме имали толкова много спорове, включително и по темите за политиката, че чак е смешен коментара ти... Толкова много съм плюл Митов, че сигурно омръзнах на хората. И бях за назначението на Роси още от момента, в който се избираше между Грант и италианеца. И дори до момента се опитвам да оборвам хората, които критикуват италианеца. Също така съм изразявал мнение, че феновете нямат угодия, защото искат трансфери, ама да не са много, ама да не са чужденци, ама да са играли, ама... Като пиша и става смешно дори, това, колко няма тежест мнението ти.