Според мен извлякоха максимума - няма кого да вземат през зимата, който да надгради състава им, освен Санчез. Не съм голям фен на Рашфорд и Санчез си е сериозен ъпгрейд там.
За ШЛ ще им трябват поне 4-5 играча Топ-Ниво, изключвам това, че в ШЛ факторът късмет играе огромна роля, но като се справят със Севиля(което не е толкова лесно) - са на 2 противника от финал.
Реал ще я вземат пак, няма какво да стане така или иначе. Докато Кроос и Модрич играят - винаги ще залагам на Реал да печелят ШЛ
Висша лига - сезон (2017-18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Висша лига - сезон (2017-18)
Делуфео под наем в Уотфорд. Може би още не са за отписване в битката за ЛЕ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ми Моура поне за мен щеше да им свърши много по полезна работа.
Според мен е адски тъпо да държиш трима играчи на една и съща позиция, а от другата страна да трябва да пускаш Иванчо и Драганчо
Според мен трябваше да купят на всяка цена централен защитник и десен външен, а те взеха ляв външен, които евентуално може да играе отдясно. Ще видим колко
-----
Монк : )
Абе по вероятно ми се вижда Мората да изпълни любимата си роля в даден отбор
То пък е една битка : 0 Всеки казва "Не, вземи я ти"
Според мен е адски тъпо да държиш трима играчи на една и съща позиция, а от другата страна да трябва да пускаш Иванчо и Драганчо

Според мен трябваше да купят на всяка цена централен защитник и десен външен, а те взеха ляв външен, които евентуално може да играе отдясно. Ще видим колко

-----
Абе по вероятно ми се вижда Мората да изпълни любимата си роля в даден отбор

rhaegar написа:Делуфео под наем в Уотфорд. Може би още не са за отписване в битката за ЛЕ.

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
И този пич заеба титулярното място в Милан... 

"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
Последните новини за Жиру са 15м + някакви бонуси. Асен е достатъчно тъп да го пусне за толкова. Аз не съм му фен, но за резерва ще върши работа. Лошото е, че и Мората за резерва върши работа, а титуляр кой ще е............Ех, защо изтървахме Диего?

Thsmith написа:То пък е една битка : 0 Всеки казва "Не, вземи я ти"
Ем да, ама за подобни отбори е някакъв престиж, който би помогнал за привличането на играч може би. Иначе е ясно, че са отпаднали на втория съперник макс.
Tiberius написа:И този пич заеба титулярното място в Милан...
Е те Барса си го откупиха, нямаше думата май там. Той многократно каза, че иска да остане.

Диего правеше доста цигании. Положението при вас беше Диего или Конте. Естествено, че ще заложите на треньора, който ви направи шампиони.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
Ако даде Жиру за 15 млн ще е трансферен удар. Не мога да повярвам, че даде 60 млн за тази табуретка Лаказет, направи го титуляр и е готов да пусне Жиру за 1/4 от парите
Принципно сумата е адски нереална...
--
Абе къв престиж за привличане на играчи ти носи УЕФА? Те още първия кръг ще пуснат 4 отбор и ще отпаднат да не им се пречка в календара...

Принципно сумата е адски нереална...
--
Абе къв престиж за привличане на играчи ти носи УЕФА? Те още първия кръг ще пуснат 4 отбор и ще отпаднат да не им се пречка в календара...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Tiberius написа:Диего правеше доста цигании. Положението при вас беше Диего или Конте. Естествено, че ще заложите на треньора, който ви направи шампиони.
Диего ни направи 2 пъти шампиони.

Thsmith написа:Абе къв престиж за привличане на играчи ти носи УЕФА? Те още първия кръг ще пуснат 4 отбор и ще отпаднат да не им се пречка в календара...
Някои футболисти са странни птици. Виж ги че и в нашите отбори идват, за да бъдат "забелязани" в ЕКТ.

- Furious_Monk
Thsmith написа:Ми Моура поне за мен щеше да им свърши много по полезна работа.
Според мен е адски тъпо да държиш трима играчи на една и съща позиция, а от другата страна да трябва да пускаш Иванчо и Драганчо![]()
Според мен трябваше да купят на всяка цена централен защитник и десен външен, а те взеха ляв външен, които евентуално може да играе отдясно. Ще видим колко![]()
-----
Абе по вероятно ми се вижда Мората да изпълни любимата си роля в даден отборrhaegar написа:Делуфео под наем в Уотфорд. Може би още не са за отписване в битката за ЛЕ.
Ако стане така, да се връща направо в Мадрид, плюс 15 гола от резервната скамейка, като добавим към това и силното присъствие в наказателното поле, няма какво да го мислим.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.