Висша лига - сезон (2017-18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sunscres92
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2017-18)

Мнениеот sunscres92 » 30 яну 2018 00:07

Според мен извлякоха максимума - няма кого да вземат през зимата, който да надгради състава им, освен Санчез. Не съм голям фен на Рашфорд и Санчез си е сериозен ъпгрейд там.

За ШЛ ще им трябват поне 4-5 играча Топ-Ниво, изключвам това, че в ШЛ факторът късмет играе огромна роля, но като се справят със Севиля(което не е толкова лесно) - са на 2 противника от финал.

Реал ще я вземат пак, няма какво да стане така или иначе. Докато Кроос и Модрич играят - винаги ще залагам на Реал да печелят ШЛ

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 яну 2018 00:08

Делуфео под наем в Уотфорд. Може би още не са за отписване в битката за ЛЕ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 яну 2018 00:10

Ми Моура поне за мен щеше да им свърши много по полезна работа.
Според мен е адски тъпо да държиш трима играчи на една и съща позиция, а от другата страна да трябва да пускаш Иванчо и Драганчо :lol:

Според мен трябваше да купят на всяка цена централен защитник и десен външен, а те взеха ляв външен, които евентуално може да играе отдясно. Ще видим колко :lol:

-----
Монк : )

Абе по вероятно ми се вижда Мората да изпълни любимата си роля в даден отбор :lol:

rhaegar написа:Делуфео под наем в Уотфорд. Може би още не са за отписване в битката за ЛЕ.

То пък е една битка : 0 Всеки казва "Не, вземи я ти" :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 30 яну 2018 00:11

И този пич заеба титулярното място в Милан... :lol:
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 яну 2018 00:12

Последните новини за Жиру са 15м + някакви бонуси. Асен е достатъчно тъп да го пусне за толкова. Аз не съм му фен, но за резерва ще върши работа. Лошото е, че и Мората за резерва върши работа, а титуляр кой ще е............Ех, защо изтървахме Диего?

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 яну 2018 00:14

Thsmith написа:То пък е една битка : 0 Всеки казва "Не, вземи я ти" :lol:

Ем да, ама за подобни отбори е някакъв престиж, който би помогнал за привличането на играч може би. Иначе е ясно, че са отпаднали на втория съперник макс.

Tiberius написа:И този пич заеба титулярното място в Милан... :lol:

Е те Барса си го откупиха, нямаше думата май там. Той многократно каза, че иска да остане.

Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 30 яну 2018 00:14

Диего правеше доста цигании. Положението при вас беше Диего или Конте. Естествено, че ще заложите на треньора, който ви направи шампиони.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 яну 2018 00:15

Ако даде Жиру за 15 млн ще е трансферен удар. Не мога да повярвам, че даде 60 млн за тази табуретка Лаказет, направи го титуляр и е готов да пусне Жиру за 1/4 от парите :lol:
Принципно сумата е адски нереална...

--
Абе къв престиж за привличане на играчи ти носи УЕФА? Те още първия кръг ще пуснат 4 отбор и ще отпаднат да не им се пречка в календара...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 яну 2018 00:20

Tiberius написа:Диего правеше доста цигании. Положението при вас беше Диего или Конте. Естествено, че ще заложите на треньора, който ви направи шампиони.

Диего ни направи 2 пъти шампиони. 8-) Не знам дали бих го избрал пред Конте, но не е редно да правим подобен избор като цяло. Да мрънкаше, да на всеки джам беше драма, но играеше и ги убиваше. На 10000% бих го избрал пред Мората и Жиру взети заедно.

Thsmith написа:Абе къв престиж за привличане на играчи ти носи УЕФА? Те още първия кръг ще пуснат 4 отбор и ще отпаднат да не им се пречка в календара...

Някои футболисти са странни птици. Виж ги че и в нашите отбори идват, за да бъдат "забелязани" в ЕКТ.

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 30 яну 2018 00:22

Thsmith написа:Ми Моура поне за мен щеше да им свърши много по полезна работа.
Според мен е адски тъпо да държиш трима играчи на една и съща позиция, а от другата страна да трябва да пускаш Иванчо и Драганчо :lol:

Според мен трябваше да купят на всяка цена централен защитник и десен външен, а те взеха ляв външен, които евентуално може да играе отдясно. Ще видим колко :lol:

-----
Монк : )

Абе по вероятно ми се вижда Мората да изпълни любимата си роля в даден отбор :lol:

rhaegar написа:Делуфео под наем в Уотфорд. Може би още не са за отписване в битката за ЛЕ.

То пък е една битка : 0 Всеки казва "Не, вземи я ти" :lol:

Ако стане така, да се връща направо в Мадрид, плюс 15 гола от резервната скамейка, като добавим към това и силното присъствие в наказателното поле, няма какво да го мислим.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Върни се в “Архив”