vvessel написа:P.S.
Взели сме грешния Кабрал
+1
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
vvessel написа:P.S.
Взели сме грешния Кабрал
LSFC 1914 написа:Ривалдиньо с кой номер ще играе ?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
eelche написа:Трансферната политика за поредна година е сбъркана и този път трябва да бъдем самокритични - вина носи само и единствено Роси и Букарев.
От привлечените футболисти може да се твърди,че Белаид показваше някакви качества малко преди да го трансферираме в Родъръм.Костов е приличен футболист за Пирин и да влиза като резерва,не виждам бъдещето на клуба в него. Ривалдиньо по нищо не се отличава от един Алекс Боримиров - достоен син на баща си и толкова, синовете не винаги постигат успехите на бащите си(справка Жорди Кройф).Паулиньо е мистерия,а всички други са спекулации.
Трансферът на Мики Орачев беше правилен.Този на Мапуку беше голяма грешка и за това може да бъде обвинен само и единствено Роси - явно е имало конфликт на личностна основа.Лично за мен Жуниор трябваше да остане в клуба и това беше трансферен гаф.
Кредита на доверие е изчерпан - щом на Зидан след 5 трофея му искат оставката в Реал, няма кой да чака вечно Роси ако пак има експерименти и незадоволителна игра,особено ако срещу ФК "Тире" Ловеч има издънка.
Serafim написа:Пак по диагонал, а? Ама тоя път, като никога, не си с авторитарния тон. Всеки има право на мнение, особено за трансферите, не за това те цитирам, а за последното изречение. Левскарите се показаха като много чувствителни на тема сравнения с други клубове преди известно време. На Зидан мога да му държат сметка и за 3-4 поредни загуби. Така, както освободиха Анчелоти от Байерн, ама тия клубове и треньори са на милиони светлинни години от Левски и от Роси, за да ги сравняваме и да правим паралели.
csimoen2 написа:metodito написа:LSFC 1914 написа:
а в последните 3 години е вкарал общо 6 гола. Едва ли е точната деветка. Продадохме си най-добрия нападател. Дано Роси не е сгрешил.
Е, той е младо момче (защитавам не само бг младите футболисти. На всеки младеж, незасвисимо отде е трябва да му се дава повече шанс). Ще видим. А за Мапуку хич не съм съгласен, но да не влизаме в полемики... Пожелавам успех на Черната сила. Може и като футболист да не ми се нрави, но е симпатяга и му харесваше да носи синята фланелка(доста други чужденци я носеха едва ли не с досада)! А с това няма как да не ме спечели!
Пич, я ми кажи от последните 5 години, по-добър нападател от Мапуко?
Обясни ми кое точно не му харесваш (чисто спортно-технически), обоснови се... После помисли с какъв футболист го заместващ (Станислав Костов от Пирин), в най-добрия случай едно пълно менте, разочароващо навсякъде, без никакъв опит тук (Ривалдиньо).
Това ни беше най-важното да направим зимата - да го задържим. Ако искаме да се конкурираме с Литекс, за Лудогорец няма смисъл да говоря...
Мапуко щеше да изкара качествена подготовка, да влезе със супер желание в мачовете и да изоре терена...
Но тук има коментиращи, дето си мислят, че Вутов става за футболист, че на Обертан му се играе в БГ, че от Гомез става нещо...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта