csimoen2 написа:metodito написа:LSFC 1914 написа:
а в последните 3 години е вкарал общо 6 гола. Едва ли е точната деветка. Продадохме си най-добрия нападател. Дано Роси не е сгрешил.
Е, той е младо момче (защитавам не само бг младите футболисти. На всеки младеж, незасвисимо отде е трябва да му се дава повече шанс). Ще видим. А за Мапуку хич не съм съгласен, но да не влизаме в полемики... Пожелавам успех на Черната сила. Може и като футболист да не ми се нрави, но е симпатяга и му харесваше да носи синята фланелка(доста други чужденци я носеха едва ли не с досада)! А с това няма как да не ме спечели!
Пич, я ми кажи от последните 5 години, по-добър нападател от Мапуко?
Обясни ми кое точно не му харесваш (чисто спортно-технически), обоснови се... После помисли с какъв футболист го заместващ (Станислав Костов от Пирин), в най-добрия случай едно пълно менте, разочароващо навсякъде, без никакъв опит тук (Ривалдиньо).
Това ни беше най-важното да направим зимата - да го задържим. Ако искаме да се конкурираме с Литекс, за Лудогорец няма смисъл да говоря...
Мапуко щеше да изкара качествена подготовка, да влезе със супер желание в мачовете и да изоре терена...
Но тук има коментиращи, дето си мислят, че Вутов става за футболист, че на Обертан му се играе в БГ, че от Гомез става нещо...
Абсолютно съм съгласен с това мнение. В Левски всичко е тотално сбъркано от много години вече и краят не се вижда. Може да съм луд и като чорбарите да вярвам в някакви конспирации, но Левски се унищожава бавно и целенасочено от поне 10 години. Политиката на клуба е такава, че публиката на Левски да бъде изгонена от стадиона и те това го постигнаха. Не знам кой, защо, как и т.н., но и ние левскарите сме си виновни, че позволихме това да се случи. Търпяхме всякакви измислени собственици, треньори, директори, играчи, бивши легенди, които на гърба на Левски си прибираха и продължават да прибират тлъсти пачки. Как може толкова години в отбор като Левски да се купуват играчи на килограм, огромна част от които не стават и за второто ниво на нашия мил роден футбол? Защо тези, които има хляб в тях биват продавани и гонени след половин сезон, без да им се даде време да се развият? Защото при нас няма нормално скаутско звено? Литекс и Лудогорец с какви мениджъри работят, че там пристигат неизвестни играчи, които след това биват продавани за много повече пари и пасват идеално на отбора? Левски да не може да стане шампион в първенство като българското вече толкова много години е равносилно на унищожение и пълен срам! Отборът ни се води целенасочен към обезличаване, никой ли не го разбира това?