Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Мнениеот Готвача » 28 яну 2018 17:41

КироВарна написа:Не сме видяли някакви кой знае какви изяви от Миланов, за да съжаляваме за него!!!Относно определението "юноша на Тотнъм"......не знам какво да кажа!?Вижда ми се малко високопарно в стила, на комунистическите "грандове"!!!Момчето е родено през 1995 година и е било до 2005 в школата на "Шпорите"!!!До 10 годишна възраст децата, общо взето учат от коя страна се рита топката!!!За каква школовка говорим?Нека да е жив и здрав, нека се окаже добър футболист и да заиграе удачно при нас!!!Това е важно, според мен!!!Другото както казва Бай ви Ганьо е бошлаф!!!Аз не изключвам варианта ИЛИАН да избере единия, който му хареса повече!!!Поне според това, което прочетох......и двамата имат функции на ЦЗ!!!За Маккуин се говори, че е и опорен халф, но аз мисля, че халфове имаме!!!

Кире,от време на време гледам по ТВ футбол от долните дивизии на Острова и съм направо изумен какви футболисти има в тези отбори.Става дума преди всичко за отдаденост на играта,не се спират да си почиват и за минутка през време на играта,никакви симулации/не се и толерират от публика и съдии/прекрасна тактическа грамотност при повечето играчи,бековете центрират все едно са роднини на Бекъм...Мисля че няма значение за нас в кой точно отбор е играл преди и в коя дивизия даден играч/важното е да е играл/,ще дойде научен на неща,за които нашите галеници само са подочували понякога.И затова се чудя,защо не поглеждат към тези дивизии нашите треньори,нали искат всичко да им е без пари?Имат нападатели-рогачи,пред които таланта на Гонзо с лактите направо бледнее,мачкат защитниците все едно са деца,а и те са едни бичета...Не зле да вземем някои играчи от там като бекове,защитници,опорни халфове.Магьосници има с лопата да ги ринеш в Бразилия,Португалия,Испания,че и при нас от време на време се появява някое "Пеле" като Маца Огнянов :) .И всичко това почти без пари.Малко хубави думи да ги подлъжеш/ще ги покажеш в Европа,евротурнири,битка за шампинската позиция.../и са готови.Ама някой трябва да ходи и да ги гледа,а нашите пестят всеки един лев.Хайде успех на новодошлите и все си мисля че Илиян знае какво точно прави,много по добре от нас "професорите". :mrgreen:
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 28 яну 2018 17:54

Георги Миланов какъв защитник е, че не било добре, че си тръгнал, аз не си спомням един негов силен мач за нас, игра във всичките ни слаби мачове, в които падахме от всеки, беше докаран от мениджъра му, за да играе някъде, Гонзо е лапнал комисионна. Най-нормалното нещо е да му кажат да си търси нов отбор тактично с предтекст, че не се бил разбрал за нов договор, като онзи дето не му харесала Варна. Знаеме ги тези, то за това си хвана багажа и отиде в Анталия, защото не е знаел дали ще подпише договор. Илиан добре го е преценил особено в контролата с Криля Советов, като е видял, че няма смисъл, за какво да го държи с тая заплата като иска да направи стабилна защита.

Oще на почивката след отчайващото първо полувреме срещу Криля Советов е сменен, защо ли?!

НАЧАЛО НА ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ
Четири смени направи треньорът на Черно море. Емил Янчев зае мястото на Илия Миланов

По селекцията, до тук добре, играчи на Рединг, Тотнъм, ПСЖ , какво повече искате :mrgreen:

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 28 яну 2018 18:44

sicilianecat написа:Георги Миланов какъв защитник е, че не било добре, че си тръгнал, аз не си спомням един негов силен мач за нас, игра във всичките ни слаби мачове, в които падахме от всеки, беше докаран от мениджъра му, за да играе някъде, Гонзо е лапнал комисионна. Най-нормалното нещо е да му кажат да си търси нов отбор тактично с предтекст, че не се бил разбрал за нов договор, като онзи дето не му харесала Варна. Знаеме ги тези, то за това си хвана багажа и отиде в Анталия, защото не е знаел дали ще подпише договор. Илиан добре го е преценил особено в контролата с Криля Советов, като е видял, че няма смисъл, за какво да го държи с тая заплата като иска да направи стабилна защита.

Oще на почивката след отчайващото първо полувреме срещу Криля Советов е сменен, защо ли?!

НАЧАЛО НА ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ
Четири смени направи треньорът на Черно море. Емил Янчев зае мястото на Илия Миланов

По селекцията, до тук добре, играчи на Рединг, Тотнъм, ПСЖ , какво повече искате :mrgreen:

Е Георги Миланов и аз не знам какъв защитник е :lol: Иначе ако Георги Миланов бе тук можеше и да съжаляваме,че си е тръгнал,но за ИЛИЯ Миланов не е за съжаление.А това което казах,че не знам дали е добре че си тръгва бе породено единствено от това ,че все още не бяхме,а и официално все още нямаме заместник на този пост ;)
За вас моряци ний живеем...

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 28 яну 2018 19:12

Готвача написа:
КироВарна написа:Не сме видяли някакви кой знае какви изяви от Миланов, за да съжаляваме за него!!!Относно определението "юноша на Тотнъм"......не знам какво да кажа!?Вижда ми се малко високопарно в стила, на комунистическите "грандове"!!!Момчето е родено през 1995 година и е било до 2005 в школата на "Шпорите"!!!До 10 годишна възраст децата, общо взето учат от коя страна се рита топката!!!За каква школовка говорим?Нека да е жив и здрав, нека се окаже добър футболист и да заиграе удачно при нас!!!Това е важно, според мен!!!Другото както казва Бай ви Ганьо е бошлаф!!!Аз не изключвам варианта ИЛИАН да избере единия, който му хареса повече!!!Поне според това, което прочетох......и двамата имат функции на ЦЗ!!!За Маккуин се говори, че е и опорен халф, но аз мисля, че халфове имаме!!!

Кире,от време на време гледам по ТВ футбол от долните дивизии на Острова и съм направо изумен какви футболисти има в тези отбори.Става дума преди всичко за отдаденост на играта,не се спират да си почиват и за минутка през време на играта,никакви симулации/не се и толерират от публика и съдии/прекрасна тактическа грамотност при повечето играчи,бековете центрират все едно са роднини на Бекъм...Мисля че няма значение за нас в кой точно отбор е играл преди и в коя дивизия даден играч/важното е да е играл/,ще дойде научен на неща,за които нашите галеници само са подочували понякога.И затова се чудя,защо не поглеждат към тези дивизии нашите треньори,нали искат всичко да им е без пари?Имат нападатели-рогачи,пред които таланта на Гонзо с лактите направо бледнее,мачкат защитниците все едно са деца,а и те са едни бичета...Не зле да вземем някои играчи от там като бекове,защитници,опорни халфове.Магьосници има с лопата да ги ринеш в Бразилия,Португалия,Испания,че и при нас от време на време се появява някое "Пеле" като Маца Огнянов :) .И всичко това почти без пари.Малко хубави думи да ги подлъжеш/ще ги покажеш в Европа,евротурнири,битка за шампинската позиция.../и са готови.Ама някой трябва да ходи и да ги гледа,а нашите пестят всеки един лев.Хайде успех на новодошлите и все си мисля че Илиян знае какво точно прави,много по добре от нас "професорите". :mrgreen:

Абсолютно съм съгласен стеб приятелю!!!Споменавайки Маккуин, говорех само за това, че не бива да заприличваме на разни празнодумци от столичните книжни грандове......дето само се чудят, как да напудрят новините!!!Нека момчето да е добро и всеотдайно, както повечето играчи на Острова......няма никакво значение, на кого е юноша и какъв номер сутиен, носи кака му!!!Затова, че в техните дивизии не се толерират симулациите......най красноречиво съм го чувал в едно интервю на Бончо Генчев!!!Разказа, че като отишъл от Португалия в Англия, още в първата ситуация се затаркалял както в иберийската държава!!!Лично треньорът отишъл до него и му казал:"Ставай и хуквай, защото тук не е Португалия и това не върви.......ако така продължаваш, ще те намрази и нашата публика"!!!

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 29 яну 2018 04:24

Хаххахахаха,аз мога само да се смея и да очаквам!Голям кеф около селекция...Нека да видим твърдо,кво имаме..До тук са само писания и писане у форума!Нека да турим чертата.А ОТ ТАМ де да знаем...?

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 29 яну 2018 05:09

Аз пък ви казвам,че когато видях младите ни момчета в мача с ботев ли беше или берое , мача в дъжда простете ,но те са физически изградени и имат всички качесва да се борят наравно и повече от удартяли разбира се футболно пешки.Защо не вярвате в тях?

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 29 яну 2018 05:29

Ювентус също го правят,да преостъпват играчи и сега плачат...Йосков,защо трябваше,защо въобще преостъпваме нашите млади момчета?

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 29 яну 2018 09:32

Хокейните смени на играчите през всеки трансферен прозорец са само и единствено, защото взимаме безплатни ментета на кило. Няма значение кой ще е треньора, на лято пак ще си заминат 6-7 човека. Не Илиян Илиев, а Копърфийлд трябва да се казваш, че да знаеш дали от поредното дърво ще стане свирка.
Успех Моряци !!!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 яну 2018 15:33

Някъде ще дават ли контролата?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 29 яну 2018 19:35

Малко е притеснително, че в трета поредна контрола не можем да вкараме гол.

Върни се в “Черно море”