Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот LSFC 1914 » 28 яну 2018 20:01

W84me написа:
sin4ec написа:Гомез и Обертан тепърва ще разкриват потенциала си. Добра инвестиция са и двамата, могат да бъдат продадени с голяма печалба. Яблонски и исландеца също. Новите са млади и талантливи играчи, дали ще им се получи е въпрос на много фактори. Но идеята в перспектива е факт...
И сега това, което никой не иска да каже на глас:
Левски има да изиграе тази пролет точно три мача. И трябва да ги спечели. Е, първите два могат да са и победа с равен, примерно, но третият трябва да е победа.
Това са нашите мачове. Всичко друго е пълнеж. Повярвайте, Роси това го разбира и му е ясно. Всичко се залага там.

Какви пари ще вземеш за Гомез, дето е на 33? :mrgreen:

Най-много 200-300 хил. ЛЕВА :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 яну 2018 20:03

LSFC 1914 написа:
а в последните 3 години е вкарал общо 6 гола. Едва ли е точната деветка. Продадохме си най-добрия нападател. Дано Роси не е сгрешил.

Е, той е младо момче (защитавам не само бг младите футболисти. На всеки младеж, незасвисимо отде е трябва да му се дава повече шанс). Ще видим. А за Мапуку хич не съм съгласен, но да не влизаме в полемики... Пожелавам успех на Черната сила. Може и като футболист да не ми се нрави, но е симпатяга и му харесваше да носи синята фланелка(доста други чужденци я носеха едва ли не с досада)! А с това няма как да не ме спечели!

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 28 яну 2018 20:26

И ква стана тя...90% от играчите ви са чужденци, а уж Лудогорец не бил български отбор, едно друго. А вие какъв ставате...кое ви е българското...Като ви разправяме, че българските играчи са слаби, не та не...е кво стана...Напълнихте се и вие с чужденци, ще видим дали не е "на килограм".

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 28 яну 2018 20:48

black sea написа:И ква стана тя...90% от играчите ви са чужденци, а уж Лудогорец не бил български отбор, едно друго. А вие какъв ставате...кое ви е българското...Като ви разправяме, че българските играчи са слаби, не та не...е кво стана...Напълнихте се и вие с чужденци, ще видим дали не е "на килограм".

Кои сте "вие", дето ни разправяте и кои сме "ние", дето сме искали само българи? Най-големите критикари на това, че Лудогорец не са български отбора са от оранжево-червения лагер. Там закачката e по линията КД-ГД и по оста, че едни нямаха победа над другите в първенството сума ти години. Макар, че не е баш така, защото Литекс бяха победили Лудогорец за първенството, а ЦСКА си умря без победа.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 яну 2018 22:06

LSFC 1914 написа:
Най-много 200-300 хил. ЛЕВА :lol:

Само да не трябва да му ги даваме ние :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 29 яну 2018 07:53

Моето мнение е, че си продадохте най-добрият играч.
:shock:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 29 яну 2018 09:20

metodito написа:
LSFC 1914 написа:
а в последните 3 години е вкарал общо 6 гола. Едва ли е точната деветка. Продадохме си най-добрия нападател. Дано Роси не е сгрешил.

Е, той е младо момче (защитавам не само бг младите футболисти. На всеки младеж, незасвисимо отде е трябва да му се дава повече шанс). Ще видим. А за Мапуку хич не съм съгласен, но да не влизаме в полемики... Пожелавам успех на Черната сила. Може и като футболист да не ми се нрави, но е симпатяга и му харесваше да носи синята фланелка(доста други чужденци я носеха едва ли не с досада)! А с това няма как да не ме спечели!

Пич, я ми кажи от последните 5 години, по-добър нападател от Мапуко?

Обясни ми кое точно не му харесваш (чисто спортно-технически), обоснови се... После помисли с какъв футболист го заместващ (Станислав Костов от Пирин), в най-добрия случай едно пълно менте, разочароващо навсякъде, без никакъв опит тук (Ривалдиньо).

Това ни беше най-важното да направим зимата - да го задържим. Ако искаме да се конкурираме с Литекс, за Лудогорец няма смисъл да говоря...

Мапуко щеше да изкара качествена подготовка, да влезе със супер желание в мачовете и да изоре терена...

Но тук има коментиращи, дето си мислят, че Вутов става за футболист, че на Обертан му се играе в БГ, че от Гомез става нещо...

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 29 яну 2018 09:24

sin4ec написа:
onegavon написа:Кореспондентът на Спортал каза преди малко при директно включване от Малта 500 000 евро.Прилична сума отървахте се с печалба.

Сумата е по-голяма, но това няма значение. И 200 000 за нигара са си чиста далавера.

В смисъл? Като казаваш "за нигара са си чиста далавера" какво имаш в предвид?

Че живеем няколко стотин години назад и понеже е "нигар" не става?

Че е лош футболист?

Че Костов и Ривалдиньо (ментето) са по-добри?

Че в отбора се надгражда, а не се гледа веднага да се продаде най-добрият ти футболист за някакви пари?

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 29 яну 2018 09:28

metodito написа:С Ривалдиньо ще се види прав ли съм за нещо, което го повтарям цяла есен: нямаме истинска деветка, вкарвач.

Хубаво е и също така че пичът има и испански паспорт.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8kO8VOa7afU[/youtube]

Абе какъв "вкарвач" е тоя... Не казвай на никой...

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 29 яну 2018 09:45

Мапуку на кого вкара голове,че толкова ревете...Пирин-4,Дунав-2,Славия -1!Нямате угодия!!!!

Върни се в “Левски”