Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

way
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот way » 28 яну 2018 11:10

Не го знам какъв е тоя ама 12 гола за 57 мача не са много, а и ние не се славим с много добро нападение към момента

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 28 яну 2018 11:27

koisa написа:
onegavon написа:То тоя е един вкарвач! Според мен Спас го взима с рекламна цел. Запомнете ми думите както навремето ви казах за Деса, тоя ще е същата примадона.

А ти ми запомни думите, че ако има кой да му я слага на главата и краката както на вашия Каранга, този ще вкара доста голове. Подобно на него и Диньо обича да пресира защитата на противника.

Ами Обертан и Гомес за какво са? Да му я дават! Имах друго впредвид, че е малко Звезделин и за това си е имал проблеми в другите отбори.А вашият Роси е чешит и такива примадони хич ги недолюбва. А дано да е пораснал и да се приспособи без да прави номера!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 28 яну 2018 11:53

onegavon написа:То тоя е един вкарвач! Според мен Спас го взима с рекламна цел. Запомнете ми думите както навремето ви казах за Деса, тоя ще е същата примадона.

И аз си помисих същото. :) Особено ако видим Ривалдо на Герена или стане посланик на Левски/съдейства за трансфери. :)
Обаче уж самия Роси много бил настоявал за тоя. Така или иначе Роси хич не форсира налагането на новите и най-вече се съобразява с това кой в каква форма е и колко е навлязал в тактическите му изисквания. Въобще не се наемам да прогнозирам стартов състав.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 яну 2018 12:12

onegavon написа:Ами Обертан и Гомес за какво са? Да му я дават! Имах друго впредвид, че е малко Звезделин и за това си е имал проблеми в другите отбори.А вашият Роси е чешит и такива примадони хич ги недолюбва. А дано да е пораснал и да се приспособи без да прави номера!

Ще видим напролет... Сега така не мога да гадая какъв и що е! Аз и за Мапуку го казах преди и си държа на мнението, че можеше да има много повече голове, ако му създаваха положения.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 28 яну 2018 12:40

При всички случаи Левски ще изглежда много по добре през пролетта.Новите не впечатляват никак като визитка но пък със сигурност имат потенциал.Малко странно е за мен че Роси не потърси играчи от Италия.Въобще не стана на въпрос дори да гледат или следят някои.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 28 яну 2018 12:42

Едно мнение и от мен, в 21 век атакуващите футболисти трябва да могат да играят по цялата ширина на терена и да създават напрежение и в двете фази на играта...Мапуко е много мускули и малко мисъл( лично мнение). Не ми харесва прекалено многото чужденци който се взимат тук забелязах едно противоречие Роси уж развивал футболисти, уж работел постоянно, а не се опитва да развива това което има а мрънка за футболисти...... Имаме 3 юношески национала от първите 11 който не помирисаха терен почти????Славия развива и продава а нашите??уж нашите по талантливи били??? Успех и само Левски

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 яну 2018 13:28

way написа:Не го знам какъв е тоя ама 12 гола за 57 мача не са много, а и ние не се славим с много добро нападение към момента
Той и Гарра-та като дойде от Локо Пд. имаше 4 или 5 гола. :lol:
Малкият Ривалдо и на половина да вкарва от Дембеле, нещата ще се получат.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 28 яну 2018 13:46

Аз продължавам да си мисля, че играчи, като Мапуку и Рошу просто не са от "тестото", което Роси иска. Силно дисциплинирани и готови да изпълняват указанията му до последно.

gonzo72
Контакти:

Мнениеот gonzo72 » 28 яну 2018 13:53

Голяма грешка допуснаха нашите капацитети в Левски с продажбата и то на смешно ниска цена на централен нападател от ранга на Жуниор Мапуку в момента в Левски има поне 5 - звезди които са много по-слаби от него !
Сега ще чакаме Митрев да стане голмайстор :lol:

Върни се в “Левски”