Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Eminem » 25 яну 2018 17:44

Киро Пора написа:Да се маха Роси, час по-скоро!

И да дойде Топчо, Сухия или Митов! С тях играехме привлекателен футбол, газехме с по 5-6 гола, бяхме първи и спечелихме един чувал трофеи.
Аман от недоказани чужденци, дето ядат хляба на талантливите млади български треньори. Ей го и този, италианчето, от кога е тука? Вече 4-5 месеца ще станат и още не ни е направил машина и балкански хегемон. Колко да го чакаме? Цяла година ли? Че и претенции имал... да му водят добри или никакви играчи... Абеее, алооо, ми Гошко Ангеловците, Иван Горановците, Сашко Любеновците, техните мечти във футбола, кой ще ги изпълни?

Да се маха, Роси, час по-скоро! Сега на кого дойде ред, да се учи? Мечо? Мариан Христов?

Много точно мнение, напълно съм съгласен. Това са велики треньори, спечелили всичко във футбола. Клубът се отнесе много некоректно с тях. Срамно е, че всеки един от тях беше уволнен, точно след като отпадахме на осминафинал в ШЛ. Вярно, че с Митов, Хайдук Сплит ни направиха 19 положения за гол на Герена, но пък защо да не им дадеш някое друго положение, след като знаеш, че ще им вкараш гол повече от тях ? А сега тоя италианец вкара ли ни в групите на ШЛ ? НЕ! А в тези на ЛЕ ? НЕ! И шампион не ни направи и купата не успяхме да вземем. Некадърник. Митов за 3 дена ни направи машини за убиване, а тоя искал първо да направи подготовка. Безсрамник. Че и качествени играчи искал.....Алоуууу, с качествени играчи и аз мога. Вижте другите треньори, печелят титли с доказани некадърници. Ето това са треньори.

Да махат жабето и да пускат обява във вестника, че търсят треньор. За да спазим традициите - кандидатури ще се разглеждат и на тези без никакъв опит, без диплома и дори на такива, които не познават правилата на играта.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 25 яну 2018 18:11

Смешно е,защото Роси ,а не аз или филанкишията каза,че му трябват футболисти на определени постове.И затова олекваме.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 25 яну 2018 18:14

OGI1914RZ написа:
Sstefanov написа:
Serafim написа:Е няма нужда толкова да драматизираш. Ти просто може би обичаш повече пикантериите и търсенето на конспирации и интриги около Левски.

Аз за позитивни неща бих отбелязал, че има треньор, който не само заяви желание за работа, ами и посочи конкретна стратегия/план. И тази стратегия не се е променила от как е начело, което си е клубен рекорд, защото БориМитов, Сухия, Гонзо и тн. си сменяха приоритети през 2-3 месеца относно това как ще играе и как ще изглежда Левски. За първи път треньор заяви готовност да работи с предоставените футболисти, а не да има текучество, само за спорта. Това респективно значи и че ще надгражда и ще ги доразвива. Няколко трансфера вече пропаднаха поради кофти кондиция или контузии, а в предишни години всичко куцо и сакато се вземаше и се гонеше после с неустоики. Кви ли не циркове сме гледали (де Карвальо). Като цяла спряха кифладжийските изказвания от лица от клуба. Няма Пелете, Гонзовци, Митовци и Боримировци. Красимир Иванов даде доста подробни разчети и излезе пред феновете и беше единствения, който имаше позиция, която не се лакатушкаше, като тези на Боримиров и Пелето, Ники Илиев и тн. Човека отговаряше на и-мейли и тн. Няколко пъти ми е отговарял на конкретни въпроси. Очевидно се прави всичко възможно да се избегнат ситуации, в които основни футболисти да си тръгват като свободни агенти. До момента единствените напуснали са Любенов, Мики Орачев и Пиргов. За първите двама ще се съгласим всички, че са безперспективни. Мики е получавал немалко шансове, а Любенов е в отбора от много години. Пиргов е друга бира. Нелош, но не и впечатляващо добър играч. Явно лично Роси не го харесва, а и предполагам, че така или иначе щеше да напусне клуба на лято като свободен агент, с оглед на това, че е резерва, а не вярвам италианеца да започне да залага на чак такива ротации, в които Пиргов ще изиграе поне едно 10-15 мача на пролет. Тепърва ще се разбере дали има някакви планове за стадиона или не. Нашата работа е да ходим на мачовете, така както го правехме, когато италианеца дойде. Не по 1000-2000, а поне по 7-8 хил на мачове с Ботев, Берое, Славия, Локо, Морето. Остава да се надяваме, че отбора след този лагер ще бъде по-сплотен, по-сработен и по-научен.

Ех, голяма любов към фелациалският жабар. За парите, които се взимат в Левски, пак са същите куци коне като предходните години. Ми той Роси може и 10 години да не си променя стратегията, но това да не върши работа за Левски. Друго, кой пък ще то ходи на мачове с Славия, Морето и т.н. - като отбора е тотална трагедия и не може да биев Витоша Бистрица. Основната причина да няма хора е, че просто футболът който се предлага е мега грозен и не симпатичен за гледане, това кюскане на топката, мога и аз да го правя на малки вратички и ще ми е по интересно. Не можем да бием, Ботев, Берое, зелените и припознавачите, обаче искаш да има по 7-8 хил на мач :D

Ако наистина мислиш това... много жалко! Кога е последния трофей на Ливърпул? Последния силен сезон на Шалке? Айде да не скачаме толкова високо. Погледни съседите. Панатинайкос? В Коня,което е някъде в анадола,Бурабия играе пред минимум 15хил. всеки мач.Още по потискащото е че отбора с тирето,след всички припознавания, схеми, сношения и съвкупления... събира повече фенове и предизвиква по голям интерес. В тази игра не е възможно и не е реално,винаги да си в топ форма и винаги да побеждаваш,да играеш атрактивно. С фенове мислещи като теб, много скоро няма да имаме повод да си мислим че сме нещо повече от Лудогорец! Те, като играят приятен футбол,имат играчи,база,финансов комфорт,нов сектор, козирка..... защо пълнят стадиона само срещу нас,тирето и в евромачовете? Ние допуснахме да станем като тях. Стадиона ни е празен в 80% от мачовете точно като техния. Бием се в гърдите че имаме най многобройната публика... Къде е? Кога ще подкрепи отбора? Може би когато последваме съдбата на оранжевите? Когато сме поставени в положение да лижем задника на някой олигарх? Ако не си запознат, прочети какво се случва с Борусия Дортмунд в периода между 2001/2002г. и 2006/2007г. !!! Левски има нужда от фенове като на Борусия, а не като на Лудогорец или тирето.Ако искаш винаги, всичко да е на ред, винаги отборът ти да побеждава, ти не си фен, ти си "глорихънтър"!

Абе то винаги да побеждаваш не можеш, ама поне чат-пат да биеш отбор от първата шестица. А извинявай, но това Роси е постигнал един-единствен път и то по доста спорен начин. Практически нещата изглеждат доста по-зле от 3-тото място, което заема отбора в момента. Ако не надгради и то значително (каквито индикации не се виждат) третото място ще е химера. А извинявай, но отбор с бюджета на Левски всеки средностатистически треньор може да го класира трети. Ако Роси не успее това ще бъде абсолютен цирк. Друг е въпросът, че беше доведен да направи отбор който да се бори за челни места.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 яну 2018 18:18

drvasko98 написа:
metodito написа:Аха, дойдохме си на думата. Ми аз съм ги подчертавал.

1. Роси.
2. Играта в защита и цялостното поведение в дефанзивен план.
3. Гомес и Габи
4. Найденов и включванията му в игра.
5. Желанието на Мапуку да се докаже.
6. Това, че цяла есен нямаме допуснат гол вкъщи.
7. Панайот и халфовата линия.

Абе, всъщност, майната му, я да "не тровя атмосферата" във форума. Вземам си почивка. Извинявай (и на всички засегнати), че съм ти нарушил душевния покой и всичко прекрасно, което се случва в клуба. Поздрави и със здраве.

Така е. Отличен треньор, прекрасна защита и халфова линия и нападател, който мотивирано иска да се докаже във всеки мач. Кой е този отбор и на кое място в кое първенство е? И колко хора събира по трибуните?

[offtopic]Няма сми да се правя на ощипана госпоИца.[/offtopic]
Ми според мен толкова стабилна централна защитна двойка сме нямали от времето на Топчо и Томашич. "Георги Аспарухов" отново е непревземаема крепост. Роси... подчертах, че ще си кажа крайно мнение за него след сезона. Аз го харесвам. Плюс това има смекчаващи обстоятелства за някои неща. За нападателите никога не съм се изказвал положително, освен това, че Мапуку поне външно показва, че иска да се докаже - пред публика, пред Роси. Спомням си един Гикиевич, който може да е бил по-добър от Мапуку, но се виждаше, че не му се играе за "Левски". Относно качествата му на Черната сила - тактическите най вече, нееднократно съм го тролил. За Буш не ми се отваря дума въобще. [offtopic]И поначало не знам откъде му дойде на колегата да ме обвинява, че само съм тролил, ма нейсе[/offtopic]. Смърдя си, какво толкова? Как да е. Всеки си има мнение. Ако някой каже: "Роси е пълен некадърник", няма го троля. Това е форум. Всеки си има мнение. Аз не мисля така. Мнението е като гьза - всеки го има. И е хубаво, че има различни мнения, а не сме като партийци на симпозиум на БКП.

И когато казах, че резултати може да очакваме сезон 2019/2020 или 2020/21 не използвах сарказъм или нещо подобно. Този отбор, който Гонзо започна (при последното си завръщане от Черно море и назначаването на Пепе)и продължи със Стоев за колко време се оформи и беше изграден като тим?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 яну 2018 21:02

Роси прекрасно знае, че зимата трудно се намира читав играч. Разбрахме го и ние, след 10 години зимно пазаруване на 60-70 човека, от които я има 5 читави, я не. Ляв бек ни трябва неотложно, че нямаме и резерва там (макар Белаид да може да замести за един мач Горанов). Халф и крило-ако и когато.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 25 яну 2018 22:14

sin4ec написа:Роси прекрасно знае, че зимата трудно се намира читав играч. Разбрахме го и ние, след 10 години зимно пазаруване на 60-70 човека, от които я има 5 читави, я не. Ляв бек ни трябва неотложно, че нямаме и резерва там (макар Белаид да може да замести за един мач Горанов). Халф и крило-ако и когато.

Как другите могат, а ние да не можем? Просто не ни се дават пари. Най -добре с 0 лв. Но с 0 лв и през летния прозорец ще сме същите, ще събираме куцо и сакато.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 26 яну 2018 00:27

sin4ec написа:Роси прекрасно знае, че зимата трудно се намира читав играч. Разбрахме го и ние, след 10 години зимно пазаруване на 60-70 човека, от които я има 5 читави, я не. Ляв бек ни трябва неотложно, че нямаме и резерва там (макар Белаид да може да замести за един мач Горанов). Халф и крило-ако и когато.

Това не е вярно.Далас как си намериха перфектен такъв и то за никакви пари.А ние продадохме същия и си взехме веднага.
Просто вие нямате скаути, а и пари очевидно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 яну 2018 01:17

Пари има, кадърни хора в управлението няма. Не Роси трябва да търси хора. Той има задача - треньор. Трябва да има скаути, но най-вече желание. И разбира се умение. Пелето уволни Жужо, човек, който можеше да помогне. Чиликов се махна, а след това се и изгавриха с него и то, кой? Митов? Даже един Гонзо имаше повече нюх за играчи. Да потърсят Пепе. Той доведе двама футболисти, които никой не ги беше чувал. И двамата бяха десятка! Не знам кой е отговорен за привличнаето на Гара, Арш, Дъстли, Джери, Калво, но всичките те по позиции са на светлинни години по-успешни трансфери от тези, които са днес на техните позиции. Нека троля, но Дъстли в сравнение с Цвятко е като Дани Алвеш в сравнение с "Алвеша". За Гарата и Арш няма сми да ги сравнявам с (цирк) Буш! и Мапуку. ОК, нека съм фенбой на Антонио, но сравнявайки го с Бедоя... пффф... Даже Габи, който харесвам много, не може да стъпи на малкия пръст на Мигел, ако последния да не е играл в Юнайтед. Тоест, имаме пример, че може и да стане и без пари, но наистина трябва желание. Надявам се нещата да си напаснат. Щом Роси, ако, е избрал Белмонт и Кабрал, значи има нещо в тях. Трябва да ги почакаме. Ако са дошли по линията на Онженда - да намерим отбор на тея обещаващи звезди, които в момента са в застой, иначе много могат, zajbi. Аз вярвам на Роси, но не знам дали шефовете му му вярват. Йока дойде и право куме в очи каза, без нови няма да стане тая работа. Наско му каза: "Няма да има нови, оправяй се". Еми, знаем какво стана после. Чудничко в Англия защо го търпят този "сръбски некадърник"? "Левски", като клуб наистина трябва, тоест шефовете му, да си изяснят, какво искат: гонене на титла, което изключва вземането на куцо и сакато, стига да е без пари или живуркане в групата и ден да мине, друг да дойде. В този смисъл, ами, да, съгласен съм, за какво ни е Роси? Да връщат сухо, жадно, гладно, с тоя бюджет ще сме трети-четвърти без проблем.Има два варианта. Срас да развърже кесията и да налее едни два-три милиона евро в трансфери. Другото е да предприемат дългосрочна стратегия, да се вложат кинти в бази, треньори, да се оберат де що има млади таланти в България и да се чака. Това обаче е трънлив път. Много ми се иска, ама.. Гледам Лил. Има страхотни таланти в този отбор. Като единици. Сигурно след 4-5 години тея ще трошат всичко във Франция, ама кой ще ги чака. И нямат един опитен играч. Както и тренер. Повеждат в резултата, супер играят, ама малди, деца, обръщат ги и дотам. И нищо чудно барабар със звездите си (ако се вярва на сокъруей, тея младоци пара струват) да изпаднат. А наистина, като единици са супер....

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 26 яну 2018 01:31

Е то 2-3 млн евро са само Горалски и Форстер. Два качествени играча ще се вземат за тия пари. И то не може добезкрай така всеки трансферен прозорец, освен ако клуба не генерира много пари (разбирайте групите на ЕКТ). Има го и другия момент, който е много ключов - ние гоним играчите си след 3, максимум 4 месеца, а Лудогорец ги чакат по една година.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 яну 2018 08:06

Както каза Мъри,Спас досега трябваше да е изградил екип който да работи,в клуба няма човек който да разбира от футбол!12 млн. бюджет не е малко,но ако искаш да гониш Лудогорец трябват поне 25-30млн. С 1500 човека на мач няма да стане,парите са в евротурнирите,но ние нямаме отбор за там! От спуснат собственик няма какво да очакваме!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”