Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот drvasko98 » 25 яну 2018 12:58

metodito написа:Аха, дойдохме си на думата. Ми аз съм ги подчертавал.

1. Роси.
2. Играта в защита и цялостното поведение в дефанзивен план.
3. Гомес и Габи
4. Найденов и включванията му в игра.
5. Желанието на Мапуку да се докаже.
6. Това, че цяла есен нямаме допуснат гол вкъщи.
7. Панайот и халфовата линия.

Абе, всъщност, майната му, я да "не тровя атмосферата" във форума. Вземам си почивка. Извинявай (и на всички засегнати), че съм ти нарушил душевния покой и всичко прекрасно, което се случва в клуба. Поздрави и със здраве.

Така е. Отличен треньор, прекрасна защита и халфова линия и нападател, който мотивирано иска да се докаже във всеки мач. Кой е този отбор и на кое място в кое първенство е? И колко хора събира по трибуните?

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 25 яну 2018 13:54

Да се маха Роси, час по-скоро!

И да дойде Топчо, Сухия или Митов! С тях играехме привлекателен футбол, газехме с по 5-6 гола, бяхме първи и спечелихме един чувал трофеи.
Аман от недоказани чужденци, дето ядат хляба на талантливите млади български треньори. Ей го и този, италианчето, от кога е тука? Вече 4-5 месеца ще станат и още не ни е направил машина и балкански хегемон. Колко да го чакаме? Цяла година ли? Че и претенции имал... да му водят добри или никакви играчи... Абеее, алооо, ми Гошко Ангеловците, Иван Горановците, Сашко Любеновците, техните мечти във футбола, кой ще ги изпълни?

Да се маха, Роси, час по-скоро! Сега на кого дойде ред, да се учи? Мечо? Мариан Христов?

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 25 яну 2018 15:44

Не е така само с футбола. Попринцип няма публика за спорта в БГ в момента. Есента на републиканското по лека атлетика бяха роднини на участниците 80-90% от публиката. Роси е опитен тренер и може да се справи с полжението
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 25 яну 2018 16:41

Warped написа:Не е така само с футбола. Попринцип няма публика за спорта в БГ в момента. Есента на републиканското по лека атлетика бяха роднини на участниците 80-90% от публиката. Роси е опитен тренер и може да се справи с полжението

През есента няма ,,републиканско по лека атлетика,,... Как и откъде ги извади тези ,,80-90%,, ???... :(
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 25 яну 2018 16:45

suni написа:
Warped написа:Не е така само с футбола. Попринцип няма публика за спорта в БГ в момента. Есента на републиканското по лека атлетика бяха роднини на участниците 80-90% от публиката. Роси е опитен тренер и може да се справи с полжението

През есента няма ,,републиканско по лека атлетика,,... Как и откъде ги извади тези ,,80-90%,, ???... :(

Абе мен говоря за състезанието ЛЕКОАТЛЕТИТЕ НА ДОБРУДЖА, което е доста силно състезание за до 21 годишни, добре не съм уточнил сори. Да и знам че вече не е републиканско а национален шампионат. Не съм ходил там
Последна промяна от Warped на 25 яну 2018 16:51, променено общо 1 път.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

joro5rov
Контакти:

Мнениеот joro5rov » 25 яну 2018 16:49

Абе хора ние хубаво търсим ляв бек но чух че има едно момче в Малта - Емил Трендафилов се казва ляв бек е и чувам добри отзиви за представянето му. Интересно ми е защо Роси не го пробва в някоя конрола и без това само Горанов имаме там :shock: :shock: :?

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 25 яну 2018 17:01

Аз не мога да разбера защо просто не си кажат-некадърни сме в това да намерим качествени футболисти,или-имаме достатъчно,не търсим никой.А ставаме за смях на всеки с невъзможността си да вземем който и да е било.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 25 яну 2018 17:33

olfix написа:Аз не мога да разбера защо просто не си кажат-некадърни сме в това да намерим качествени футболисти,или-имаме достатъчно,не търсим никой.А ставаме за смях на всеки с невъзможността си да вземем който и да е било.

Пред кого ставаме за смях и защо? Защо въобще феновете имат тази нагласа, че трябва да се сменя половината отбор през всеки трансферен прозорец? Първо. Второ защо си мислите, че няма как дадени играчи да бъдат понаучени малко и не отчитате факта, че колко повече време изкара заедно един колектив, съвсем нормално е да започне да играе и по-добре. На Левски очевидно му се предлагат някакви играчи, с които по една или друга причина не се стига до договор. Или конкуренцията на другите отбори е много силна за техния подпис, или не са одобрени от ръководството. Както случаите с Оженда и онези двамата от лятото - поради травми са отпратени. Всичко друга са журналистически писания и няма подтвърждение нито от страна на ръководството, нито от представители на дадените футболисти. Става дума за Ривалдиньо, Марселиньо (от Индия), тоя черния, дето е играл в Андерлехт. Единсвено от един португалски бек имаше подтвърждение, че евентуално би играл за Левски (след като клубовете се разберат и той самия получи конкретна оферта, която го устройва).
Той Роси го каза - няма нужда от текучество, ако новите няма да са по-добри от сегашните. Това първо. Второ Букарев също каза, че конкуренцията често е в състояние да предложи по-добри условия. Ето ти кратък отговор.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 25 яну 2018 17:37

Не мисля,че е толкова трудно да се намери по-добър ляв бек от Горанов :lol:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 25 яну 2018 17:40

Хах тва беше гадно, дано да не чете тоя форум :lol: :lol:
Непринуден:

Върни се в “Левски”