Висша лига - сезон (2017-18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон (2017-18)
Вече не го ли коментирахме? Редицата фалшиви дузпи? Засади...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
- Контакти:
Thsmith написа:Вече не го ли коментирахме? Редицата фалшиви дузпи? Засади...
Още ги чакам тези, подчертавам, редици дузпи и засади.
Като цяло, до сега през сезона - Сити са няколко класи над другите отбори - и при положение, че победиха и всички Топ отбори и то с голямо превъзходство в игрово(в някой мачове и с числове) - преднината е напълно заслужена към момента. Не разбирам, какъв е проблемът на повечето хора. Имаха късмет в някои мачове, но точно толкова - колкото и Лестър и Челси в последните 2 сезона, когато взеха сумати мачове с 1 гол.
sunscres92 написа:Thsmith написа:Вече не го ли коментирахме? Редицата фалшиви дузпи? Засади...
Още ги чакам тези, подчертавам, редици дузпи и засади.
Кво чакаш? Ти една спомена за истинска, а тя беше в пъти повече симулация, а не дузпа

sunscres92 написа:
Не разбирам, какъв е проблемът на повечето хора.
Това, че ги бутат постоянно. Колкото и пъти да зададеш този въпрос или да перифразираш, толкова пъти ще ти се отговори по този начин : )
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
- Контакти:
И ти продължаваш да не ми показваш и 1 ситуация, в която са бутани? А как да говорим за системно подпиране?
Кажи сега, срещу Юнайтед бутаха ли ги, когато ги победиха? Или и там, просто ще ми кажеш нещо от рода - всички фалове се свириха срещу Юнайтед(което, няма да се учудя Моуриньо да го е казал де...)
Кажи сега, срещу Юнайтед бутаха ли ги, когато ги победиха? Или и там, просто ще ми кажеш нещо от рода - всички фалове се свириха срещу Юнайтед(което, няма да се учудя Моуриньо да го е казал де...)
- insaneboy1
- Контакти:
sunscres92 написа:И ти продължаваш да не ми показваш и 1 ситуация, в която са бутани? А как да говорим за системно подпиране?
как да ти каже като той не ги гледа, той си говори наизуст, но многократното е*ане на любимия му Реал от Гуардиола още му пари и затова само плюе и повтаря едно и също като дървен философ
я кажи как ги подпряха Барселона при онова 5-0 или 2-6

[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Последният път, когато Хосеп се срещна с Реал Мадрид:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hod3H17NC-E[/youtube]
Иначе аз мисля, че Хосеп е много голям треньор, но понякога не взима правилните решения. Той е треньор тип "философ", не се съобразява с противника, а със своите играчи. Той иска от тях да правят едно и също нещо от първата до последната минута на даден мач. Постоянно задържане на топката, след загуба на топката от неговите отбори моментална преса, иначе казано има доминиращ стил. Това обаче изисква изразходването на много енергия. Ако противниковите играчи не отстъпват, като качество на неговите, то нещата не изглеждат добре за него. Справка Байерн в ШЛ. Според мен, ако трябваше да извърви целия път от малък отбор до голям отбор, то едва ли щеше да постигне толкова успехи. Моментално стана треньор на Барселона и имаше играчи, като Меси, Иниеста, Шави, които се открояваха много пред всички останали. В Байерн се видя какво направи в ШЛ. Когато срещу себе си имаше равностойни отбори, нещата не изглеждаха добре за неговия тим. Със Сити похарчи 350 млн. за трансфери и чак сега започна да жъне успехи (макар и сезона още да не е свършил).
Аз харесвам повече треньори- "тактици" като сър Алекс, Капело и Моуриньо- треньори започнали от най-ниското стъпало и извървели целия път към върха. Постигнали успехи навсякъде, където са били.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hod3H17NC-E[/youtube]
Иначе аз мисля, че Хосеп е много голям треньор, но понякога не взима правилните решения. Той е треньор тип "философ", не се съобразява с противника, а със своите играчи. Той иска от тях да правят едно и също нещо от първата до последната минута на даден мач. Постоянно задържане на топката, след загуба на топката от неговите отбори моментална преса, иначе казано има доминиращ стил. Това обаче изисква изразходването на много енергия. Ако противниковите играчи не отстъпват, като качество на неговите, то нещата не изглеждат добре за него. Справка Байерн в ШЛ. Според мен, ако трябваше да извърви целия път от малък отбор до голям отбор, то едва ли щеше да постигне толкова успехи. Моментално стана треньор на Барселона и имаше играчи, като Меси, Иниеста, Шави, които се открояваха много пред всички останали. В Байерн се видя какво направи в ШЛ. Когато срещу себе си имаше равностойни отбори, нещата не изглеждаха добре за неговия тим. Със Сити похарчи 350 млн. за трансфери и чак сега започна да жъне успехи (макар и сезона още да не е свършил).
Аз харесвам повече треньори- "тактици" като сър Алекс, Капело и Моуриньо- треньори започнали от най-ниското стъпало и извървели целия път към върха. Постигнали успехи навсякъде, където са били.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
Врякащото лайненце ще коментира пак Арсенал-Челси. Анатема!
Смити не е интересен.. И той като Гуардиола си повтаря едно и също (както написа някой по-горе) като развалена плоча, току виж някой се впечатли
Да, ама не
@ Tiberius - ето това е последният път, когато Пеп се срещна с Реал
Тези 4 гола са най-малкото с което се отървахме ...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=G_ND7NLxWaA[/youtube]

@ Tiberius - ето това е последният път, когато Пеп се срещна с Реал

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=G_ND7NLxWaA[/youtube]

sunscres92 написа:И ти продължаваш да не ми показваш и 1 ситуация, в която са бутани? А как да говорим за системно подпиране?
E как да не ти показвам? Ти сам спомена симулацията на стърлинг, но я определи като дузпа. Ето ти ситуация. И всички са им такива... някой кльощав циганин се пльосва като Ашли Йънг в наказателното и следва дузпа. Отделно засади и ко. Арсенал? ...
Вероятно са ги бутали и срещу Ютд. Нещо ми се върти, че Ютд имаха претенции за дузпа? Макар да не съм го гледал и да не искам да коментирам конкретната ситуация. Просто тези проклети симуланти толкова ме дразнят, че не им издържам и 10 мин от мачовете.

Е така трябва да им се влиза на тия : 0 А не само Азар да отнася повече шутове от целия им отбор

insaneboy1 написа:я кажи как ги подпряха Барселона при онова 5-0
Меси трябваше да го изгонят за симулация и разкарване на топката : ) при 2:0

A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
- Контакти:
Преекспонираш дадени ситуации. И мен не ме радва, да гледам Йънг и Рашфорд да се хвърлят - или циркаджии като там цялата група - Лингард, Погба и Лукаку и още 2/3ма да танцуват по терена(само Дани Алвеш и Неймар са ми по-противни като поведение на терена) - като това най-малкото е дисреспект към противника и към феновете.
От Манчестър Сити - освен Стърлинг и Фернандиньо не виждам кой друг симулира. През живота си не съм виждал, нито Силва, нито Де Бройне да скачат за дузпа - вероятно няма и да ги видя.
За ситуацията с Арсенал си прав, може и донякъде срещу Нюкасъл(не че мачът щеше да свърши по друг начин).
Обаче да не гледаш мачовете на отбора и в същото време, супер категорично да правиш заключение е детско.
Простено ти е, защото и аз го правя за Юнайтед(много ме дразни Моуринката) - но поне им гледам едно 90% от мачовете
пп ПП - Като го видя този Гиф и настръхвам...
Като си знам краката, ако някой ми беше влязал така - когато се занимавах професионално - Нямаше да проходя отново
От Манчестър Сити - освен Стърлинг и Фернандиньо не виждам кой друг симулира. През живота си не съм виждал, нито Силва, нито Де Бройне да скачат за дузпа - вероятно няма и да ги видя.
За ситуацията с Арсенал си прав, може и донякъде срещу Нюкасъл(не че мачът щеше да свърши по друг начин).
Обаче да не гледаш мачовете на отбора и в същото време, супер категорично да правиш заключение е детско.
Простено ти е, защото и аз го правя за Юнайтед(много ме дразни Моуринката) - но поне им гледам едно 90% от мачовете

пп ПП - Като го видя този Гиф и настръхвам...