Тенис - Всекидневна тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Тенис - Всекидневна тема

Мнениеот Red_Neck » 17 яну 2018 14:01

Независимо от изхода на двубоя, това е един от най-слабите мачове на Григор от доста дълго време!
Дано се вземе в ръце и успее в петия сет.

едит: ... е, .... успя все пак ;)
Голяма мъка!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 17 яну 2018 14:43

Добре се измъкна нашия, въпреки,
че не ми хареса, че нарочно остави четвъртия сет без борба.
Трябва да подобри играта си, иначе Рубльов пак ще го бие.
Поздравления за "малкия" американец много ми хареса тениса му.
Добре е за самочувствието на Григор,
че имъкна пет сетов мач (не си спомням скоро да го е правил), а и физически си е наред, така че
може да има позитиви от това и да се стегне и пак с Надал на полуфинал,
въпреки, че Рубльов и евентуално след това Кириос са във форма.
Последна промяна от paro24 на 17 яну 2018 14:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 17 яну 2018 14:56

Ох, ох, ох .... Не знам какво му е на Валверду, но на негово място вече да бях прескочил player box-a и да съм удушил Григор някъде в началото на четвъртия сет. Просто не е реално някъв квалификант да ти взима сет на 0. Концентрация поне за едни сервис гейм, бе мама му стара :evil: Кошмарна игра днес и само сервисът измъкна мача. Бекхендът си е проблем, това го знаят всички съперници и натискат здраво точно там, но днес това бе прекалено. Слайсове, които ти падат в.... краката. Очевидно не му беше ден, но не показа нужния характер в четвъртата част, трябваше да се бори. Макензи игра вдъхновено и ми се понрави. Следващият мач няма да бъде измъкнат с такава игра. Рубльов ще играе по подобен начин- предимно на бекхенд и със стабилен сервис. Лошото е, че русначето има и силен бекхенд и често играе рисково, но ефективно. Гришо трябва да е на 100%, че да стигне до мач с Кирьос/Цонга.

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 17 яну 2018 14:59

Сета на нула си беше негово решение след като бе пробит втория път,
нарочно изкарваше топките навън. Както каза коментатора доста тенесисти го правят и са го правили,
но и мен ме издразни.

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 17 яну 2018 15:02

Григор се забърка в излишна драма с Макдоналд, който е профи от 2016 и дотогава е играл тенис на студентско ниво. Все пак нашият се стегна в края на петия. В тениса понякога някой велика неизвестен прави изненадващо добър мач. Мача с Рубльов няма да е лек, но Григор ще е на макс след днешния екшън. Успех!
Последна промяна от Esi на 17 яну 2018 15:07, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 17 яну 2018 15:06

Дива радост за нашенеца. :o

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 17 яну 2018 15:07

paro24 написа:Сета на нула си беше негово решение след като бе пробит втория път,
нарочно изкарваше топките навън. Както каза коментатора доста тенесисти го правят и са го правили,
но и мен ме издразни.

Остави ги коментаторите, това е абсолютна глупост. Тея двамата тапири няколко пъти говориха за зрителите в ... ЗАЛАТА :o Абсолютно неадекватни....
Няма как да изкарваш топки нарочно. Окей, пробит си, но не може да хвърлиш бялата кърпа и да се самопробиеш още 2 пъти. Днес Возняцки падаше 1-5 в третия сет и стигна до 7-5, Цонга се върна от 2-5. Просто не може да си позволяваш такова поведение в професионален двубой. Ако играем с теб, ще те разбера- не ти върви, дразниш се, нямаш настроение и просто да свършим по-бързо, но ... на в професионалния тур, на ГШ.... и да си номер 3.... малко прекалено ми идва. Още повече, че петият сет е рулетка и там нищо не е сигурно. Аз съм сигурен, че Макензи нямаше да вземе четвъртия сет, ако нашият бе показал малко желание.

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 17 яну 2018 15:12

Цонга и Вознярски нямаха избор те нямаха следващ сет.
Нашия реши да хвърли всичко в петия сет и да за*бе четвъртия след като бе пробит два пъти.
Решението му след като победи е правилно, но ако беше загубил друго щеше да е.
Единия коментатор е бивш тенесист, макар че по негово време сет на нула беше срамно
сега не е баш така, дори великите тенесисти са изоставяли сет, за да хвърлят всичко в решителния.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 17 яну 2018 15:43

Sisi 1914 написа:Исках да кажа WTA, но се обърках.
Човек да не сгреши и веднага го почвате.
:evil:

Мани ги, говеда.

Рубльов също не е бил много убедителен срещу Багдатис. Ще видим кое как в следващия кръг. Григор не е много постоянен, дано тоя геврек да остане единичен инцидент.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 17 яну 2018 15:47

Хубаво , че имам двойно аудио да не ми се налага да слушам стамата :lol:

Офтопик:

Върни се в “Тенис”