Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- max_danieli
- Контакти:
Re: "Преструкторираният" Ботев-отборът на феновете
Аз като един голям фен на статистиката, бих искал да кажа че според мен най-добрия начин на управление би бил този на Реал Мадрид и Барселона с избори на 4 години. Тези отбори винаги са били на световно ниво не само в Испания но и в ЕКТ, мисля си че никога и не са изпадали от Елита на La Liga, така че би било хубаво да се запознаем със структурата на управление на тези 2 отбора. Доколкото чух и видях в едно предаване майче беше Football Mundial по Ринг тв една сутрин, тези 2 отбора имат членове (сосиос), нещо като нашите депутати в НС само че нямат строго определена бройка и всяка година плащат членски внос, казаха тогава че била 150 евро на човек. Като ги сметнеш примерно 200 000 сосиос по 150 евро тва става 30 000 000 лв. на година. Тва са приходи само от членски внос. Ествствено биха могли да са много повече ако сосиотата са повече. Т.е. колкото си по-известен и популярен и имаш повече фенове, съответно си по-богат. Ми и другите приходи от билети тв права фен артикули и т.н. Ми ние ще сме най-богатият клуб в бг. И най-важното, няма да се взимат глупави решения и отбора няма да се води към фалит щото няккъв психично болен Селяк така му хрумнало примерно. На 4 години избори и на всяка година Общо събрание, с опция ако нещата не вървят да се организират извънредни избори с цел избиране на друго ръководно тяло. Просто идея давам
- botev_1912
- Контакти:
vranchevi написа:Ето още малко информация-
1.Трябва да свикваме, че без изпадане във "В" група май няма да стане.
2.Идеята за събиране на пари от феновете е много добра.Аз ще дам 100 лв.-нека всеки да напише колко би дал и да видим колко бихме събрали.
3.Аз и един приятел се срещнахме с един познат, с който сме израснали заедно и който сега заема висок пост в управата на града.Той ни обеща, че ще направи всичко възможно, за да изгони Селския от стадиона.
4.Срещнах се и с един познат, който е ботевист и който има средноголяма фирма.Той каза, че ще помага с каквото може за новия отбор.
5.Срещнах се и с един от треньорите, на които Селския би предложил, и му обясних като на познат, че ако приеме предложението ще бъде линчуван незабавно.
6.На сегашните футболисти им беше казано, че ако мислят да игрият за Селския, този път ще ядат и бой.
7.Има идея за среща със Боби Михайлов.
8.Лудата банда са се срещнали със шефа на НАП-Пловдив, но той не е обещал, че ще обяви Ботев във фалит.
9.Спонсорите на новия отбор имат страхотна идея-решенията за отбора да се взимат от феновете.
Поздравления за трудът който си положил /само да не те обвинят, че си платен фен - тук знаеш че който е по активен за каузата го анатемосват/. Аз бих отделил между 50 и 100 кинта според ситуацията!
Това което трябва да стане е някой да се нагърби официално с тази работа, даже може да са няколко човека, като за 2-ма имам номинации - Божо и Мери Бакалов!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
преди малко казаха по ринг, че селския днес отново бил заявил че има нов интерес към клуба, този идиот няма грам срам, ако си мисли че ще стане като с жабарите жестоко се лъже
Re: Сделка или НЕ ...part 2...
появи се венецуелеца който изчезна посредата на сезоне без да е картотекиран и сега се надявал на трансфер ама уви
инфо http://www.marica.bg/show.php?id=19661
инфо http://www.marica.bg/show.php?id=19661
селски вземи си скункса не се сърди
Ботев е АД. При фалит на АД, акциите губят своята стойност и толкова; не се търси допълнително възмездяване на кредиторите от акционерите. Единствено може да се потърси отговорност от председателя на дружеството (човекът с най-много акции или за когото са гласували достатъчно акционери) за умишлен фалит или недобросъвестност при управлението на АД-то.
105 години / 4 поколения ботевисти!
ilian12 написа:Ботев е АД. При фалит на АД, акциите губят своята стойност и толкова; не се търси допълнително възмездяване на кредиторите от акционерите. Единствено може да се потърси отговорност от председателя на дружеството (човекът с най-много акции или за когото са гласували достатъчно акционери) за умишлен фалит или недобросъвестност при управлението на АД-то.
Ей оттук е добре да се започне.
Колкото до парите и аз мога да отделя стотина лева. Ако е рекъл господ и тая история с кризата свърши, може и повече.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
момчета стискаме зъби и за 2 години ще се върнем в А група.не ме интересува РЕКИ,МЕКИ,БОРГО,МОРГО и т.н.Трябва да свикнем за мисълта за В група . селския нетрябва да види и 2 лева за акциите си-да ги използва за памперси на тризнаците.За мен ИМА САМО ЕДИН ПЪТ-ВЪЗРАЖДАНЕТО НА НАШИЯ СИ БОТЕВ.Лично аз бих дал всеки месец вноска за нашия си отбор от 100 лв.Но както по-горе бе писано трябва добре да помислим,така че това да не се случва втори път-дали чрез избори,дали чрез блокиращаквота ще видим.И още нещо от мен-селския беше каза че сме нямали пари за цигари,а сме тръгнали отбор да правим....... така че ножа е до кокъла-или той,или НИЕ
Re: Феновете на Ботев пак щурмуват офиса на Христолов
kishe написа:originalni.be написа:Христолов и Батков са един дол дренки хора , дано скоро да ги няма и двамата от футболната карта ;(
не ги сравнявай моляти се че разликата е от земята до небето поне вашия клуб ще го има а нашия не се знае този селтак е неповторим повярвай ми
И НАШИЯ ЩЕ ГО ИМА-БЪДИ СИГУРЕН
Да го духа,нещастникът мазен.
Вече не искам да продава(това което никога не е притежавал),не искам да се гуши с пари свинята мръсна... нека още затъва в калта простака долен,а ние..ние ще се справим,нима 10 години не оцелявахме и не неправихме невъзможни неща любимият ни клуб да го има и продължаваме да правим и да се борим.
Нека както 10 години душевно болният Христол ни го забиваше и ни го забива до последно,ние да му го забием като за последно.
Бате Мите не искаме да продаваш,а искаме да ти носим салам и цигари в затвора!
---ЛЮБОВТА НА ХОРАТА ПРАВИ ЕДИН ОТБОР ГОЛЯМ---
Вече не искам да продава(това което никога не е притежавал),не искам да се гуши с пари свинята мръсна... нека още затъва в калта простака долен,а ние..ние ще се справим,нима 10 години не оцелявахме и не неправихме невъзможни неща любимият ни клуб да го има и продължаваме да правим и да се борим.
Нека както 10 години душевно болният Христол ни го забиваше и ни го забива до последно,ние да му го забием като за последно.
Бате Мите не искаме да продаваш,а искаме да ти носим салам и цигари в затвора!
---ЛЮБОВТА НА ХОРАТА ПРАВИ ЕДИН ОТБОР ГОЛЯМ---
Re: Сделка или НЕ ...part 2...
жалко за момчето има хляб в него... и не е венецуелец а ХОНДУРАСЕЦ !