Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Udoji90 написа:Сиси, не, че нещо, ама Ливърпул са си от град Ливърпул.Освен ако не честитиш на феновете на Вила за победата им над Нотингам в Чемпиъншип.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Udoji90 написа:Сиси, не, че нещо, ама Ливърпул са си от град Ливърпул.Освен ако не честитиш на феновете на Вила за победата им над Нотингам в Чемпиъншип.
Made my day![]()
Заслужава да бъде увековечено в някой подпис
Може Пул да фалират, да припознаят и довлекат Бирмингам на Анфилд и просто Сиси да го вижда в бъдещето това и затова ги поздравява така
Thsmith написа:Аз винаги съм им се чудил за това и едно от малкото неразбираеми за мен неща, които правят. Като вземат да си местят отборите от град/щат в щат/град и пак намират фенове и кой да ги подкрепя. Това в Европа е невъзможно...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост