Избор на Президент на БФС - позиции

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

deaf
Контакти:

Re: Избор на Президент на БФС - позиции

Мнениеот deaf » 15 яну 2018 13:13

Captain Stottlemeyer написа:„Ако трябва да бъда честен, ЦСКА би трябвало да ми издигне кандидатурата за това, което съм правил за тях в последните години“ - заяви Боби Михайлов на пресконференция след заседание на Изпълкома на БФС.

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... iia-463111

Що се отнася до „Левски“ (понеже тук се правят разни нескопосани намеци от авторчето на темата), последната шампионска титла на клуба е от 2009 година, а последната купа на страната – от 2007 година. Очевидно двамата „върли левскари“ - Бойко Борисов (той редовно е намесван в други теми, затова си позволих да го включа в тази) и Боби Михайлов доста са се „постарали“, за да помогнат на любимия си клуб и той е цъфнал и вързал! :lol:
Иначе Боби Михайлов далеч не е цвете за мирисане, но като ръководител в сравнение с Любо Пенев е титан... 8-)

Пак ли да "избираме" по-малкото зло?! Не че "електората" избира... А пък може би е нужно да стане още по-зле,(с Пенев начело),за да стане по-добре.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 15 яну 2018 13:14

Captain Stottlemeyer написа:„Ако трябва да бъда честен, ЦСКА би трябвало да ми издигне кандидатурата за това, което съм правил за тях в последните години“ - заяви Боби Михайлов на пресконференция след заседание на Изпълкома на БФС.

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... iia-463111

Що се отнася до „Левски“ (понеже тук се правят разни нескопосани намеци от авторчето на темата), последната шампионска титла на клуба е от 2009 година, а последната купа на страната – от 2007 година. Очевидно двамата „върли левскари“ - Бойко Борисов (той редовно е намесван в други теми, затова си позволих да го включа в тази) и Боби Михайлов доста са се „постарали“, за да помогнат на любимия си клуб и той е цъфнал и вързал! :lol:
Иначе Боби Михайлов далеч не е цвете за мирисане, но като ръководител в сравнение с Любо Пенев е титан... 8-)

Капитане, не забравяй ако обичаш, че в един момент Бойко беше уж "награбил" Гришата, щеше уж да го съдят, направо да го "разсипят"...но изведнъж седнаха хората, разбраха се кой, какво, защо и как и нещата се промениха тотално. Гришата стана пръв авер на Бойко и впоследствие пълната мижитурка Боби оказа пълно съдействие на Литекс да станат ЦСКА, защото беше посъветван да го направи или по-скоро беше му наредено. Така, че твоите любимци Боби и Бойко също не са такива "светци" за каквито ги мислиш, единия абсолютна мутра, а другия пълна мижитурка. А за това, че Левски нямат успехи, сте си виновни самите вие, никой друг. Ако чакате на Бойко и Боби, те не са никакви левскари, просто са със силните на деня, които и да са те. Ти какво си мислиш...един ден ако ви "вземе" мутра като Домусчиев или Гришата, с техните позиции и възможности, веднага ставате шампиони, печелите купата и така...Просто при вас идват някакви "мишоци", които се....таковат с вашия отбор. Ние какво сме виновни...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 яну 2018 13:17

Любо Пенев(който много харесвам) с пресконференцията която даде, тотално се осра.
Наговори един куп небивалици, които няма как да станат и всеки трезвомислещ е наясно с това.

п.п Жалко и тъжно е, големите ни играчи от 94 да се държат един към друг по този грозен начин, да се обиждат и клеветят. :cry:
Ако всичките заедно работеха за по-добро, може би нещата щяха да се получат.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 15 яну 2018 13:19

bilyaletdinov написа:Е, кой да подкрепи Левски? Онзи дето все мач му пеем, че е без един та'ак ли :lol: :lol: :lol:
Въпросът е, че вие си мълчите като п... и не заставате зад вашия човек, а ще гласувате за Мокета.

Имам чувството ,че "нашият човек" май не е много "наш".
Спомням си че напусна Литекс по времето на Ганчев без да му каже и дума,просто един ден спрял да води тренировките.След случая с НЕ идването на юбилея на Стоичков....до колкото помня Стоичков тогава каза ,"зачеркнах всички, които не ме уважиха"(даже не му се е обадил да му каже защо не е дошъл,пак по думи на Ицо)!
Единствено ако нещо заради публиката го подкрепят.
Като цяло, малко ме съмнява да е подкрепен,Любо от ЦСКА!
;)

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 15 яну 2018 13:37

MAXIMUS написа:Само да внеса малко яснота: ако ЦСКА издигне кандитатурата на някой за президент на БФС, то той ще стане президент на БФС !!! Нека се знае и не се спекулира ! Друг е въпроса и дълбокия комплекс на някои клубове от ЦСКА и се получават такива конфузни ситуации като гузен негонен бяга ! Получи се следната ситуация - в Борисовата градина още не са пръднали и на Герена се насраха ! Също нека да направим и разлика между издигната кандитатура и заявена подкрепа ! Нали ! Има разлика. Не съм и сигурен, че ЦСКА ще подкрепи Любо Пенев.

А ЦСКА има ли право да участва в избора , след като преди повече от година бе обявен в несъстоятелност ? И дали синдик Дора Милева има позиция по въпроса ? Ако имате в предвид някой от новите отбори - ЦСКА 1948 ( София ) или ЦСКА - СОФИЯ ( София ) , то това е вече друг въпрос . А иначе е доста съмнително дали вторите ще подкрепят тандема Любо Пенев - Ники Илиев .

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 15 яну 2018 13:38

Типично по български - ти защо за този бе, знаеш ли каква маскара е? Не може ли да не обсъждате чуждия избор, а да мотивирате и утвърждавате своя?
Колкото до кандидатите - все се чудя как за едни парламентарни избори нашият човек вика - и едните, и другите са маскари- няма да гласувам, а тук, когато неговата "подкрепа" е тотално нерелевантна по отношение на избора, се дере за "своя" кандидат и ругае чуждия ...
Ако аз бях президент на клуб, бих заявил недоволството си от досегашното БФС, бих му признал това, което е направило, бих анализирал и кандидатурите на другите пак по този начин - въз основа на обективно свършеното, а не на намеренията, и с оглед на баланса между всичко бих казал, че засега не мога да подкрепя нито една кандидатура. Още повече , че сегашното ръководство не декларира намерения или - да не повярваш - програма. Останалото е "политическа игра" по нашенски - да му теглим една на съперника, пък после ще му мислим...

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 15 яну 2018 13:43

bilyaletdinov написа:Е, кой да подкрепи Левски? Онзи дето все мач му пеем, че е без един та'ак ли :lol: :lol: :lol:
Въпросът е, че вие си мълчите като п... и не заставате зад вашия човек, а ще гласувате за Мокета.

Много точно казано.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 яну 2018 14:44

Всички са маскари! :arrow: ЗАКРИВАЙ!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 яну 2018 14:46

Авторе, Пенев май беше номиниран от "Черноморец" (Бабодядовец), така че може да го отразиш в увода на темата, която, признавам, изглежда интересна и има потенциал.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 15 яну 2018 14:48

Заслужаваме си съдбата!
Държава от нещастници, подкрепящи ДРУГИ нещастници, некадърници и престъпници!
Този алкохолик, ако не е на поста в БФС, дали става и за стругар някъде?
Какво образование има?
Колко ниско са паднали всички, които лапат кинти около него, за да подкрепят този боклук!
Ще видим Европейско и Световно Първенство когато цъфнат налъмите :evil: :cry:
Пенев не бил добър, Ники Илиев не бил добър, а Борислав М. е прекрасен, направо цъфнахме при него, и понеже сме "ДОВОЛНИ", ще му гласуваме за 4-ти път доверие и ще кара като Т.Живков 4-ти мандат....
Значи президента на държавата има право на 2 мандата, а президента на БФС може да седи на поста си 100 години??? :?
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Върни се в “Футбол - България”