LSFC 1914 написа:0:1
Браво за прогнозата! А кога ще разкарат мазното цигане със златните топки знаеш ли?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
LSFC 1914 написа:0:1
Furious_Monk написа:Играе им се, просто са твърде обременени.
За мен Зидан създаде, Перес разруши, но явно е че създателят трябва да напусне. Такъв е животът. Надявам се някой да се излъже и да вземе Бейл, а лятото Роналдо трябва да помисли за периферна роля или напускане. Никой няма право да пречи на клуба, ако не отговаря на неговите стандарти.
За мен Зидан създаде, Перес разруши, но явно е че създателят трябва да напусне. Такъв е животът. Надявам се някой да се излъже и да вземе Бейл, а лятото Роналдо трябва да помисли за периферна роля или напускане. Никой няма право да пречи на клуба, ако не отговаря на неговите стандарти.
Зидан предпочита уволнението пред това да си развали взаимоотношенията с хората от клуба. Не всичко което казва пред журналята е истина. Всъщност Зидан каза, че има нужда от още един нападател след напускането на Мората, но след провала с Мбапе се извъртя, ясно защо...
"но Майорал колкото и да се раздава, колкото и чудесна работа да е свършил до този момент, просто не е за основен нападател... "
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта