Зимен трансферен прозорец 2017/2018 г.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ludiafan

Re: Зимен трансферен прозорец 2017/2018 г.

Мнениеот ludiafan » 12 яну 2018 11:45

boabbb написа:Ами, багажника на немския автомобил би трябвало да е удобен :lol: :lol: Колкото до Бешикташ - не ми се вярва да има реален интерес ... Вярно, че продадоха Тосун, ама имат Негредо и Пектемек, а и Талиска играе понякога отпред :roll:

Да не говорим че проявяват интерес към Манджукич . Явно на някои много им е припарило около анусите и се питат дали през пролетта ще ги боли още .
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 яну 2018 11:47

Каранговица е писала,че наш Фернандо обича ЦСКА и всичко е лъжа. 8-) На жена не трябва да се вярва,но все пак... :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 12 яну 2018 11:58

delqnski47 написа:Каранговица е писала,че наш Фернандо обича ЦСКА и всичко е лъжа. 8-) На жена не трябва да се вярва,но все пак... :mrgreen:

А пък на Тъп Спорт още повече
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 яну 2018 12:37

Аз не виждам никаква драма с Каранга!Много е добър и бих се радвал да го гледам пак,харесва ми пресирането му и воденето на топката,пасовете,играта с глава,завършващия удар!Обаче дори Ливърпул не може да си запази футболистите,които искат да напуснат,какво остава за ЦСКА!Ако се продаде,дано да е за повече пари и докара престиж на ЦСКА!И без това най-важната цел за Клуба е реконструкцията на Армията за която ще са нужни пари.Имам доверие на скаутите на ЦСКА,след като ни докараха бразилски национал и то на 23 години.Тиаго също е страхотен,Пинто,Кулма-като цяло повече са положителните неща при селекцията,като разочарованието е най-вече кубемба.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 12 яну 2018 13:15

gihuelo написа:Каранга ако не си дойде викам да пробваме Камбура за трети път майка и баща:)

Не благодаря!
:oops:
Левски завинаги в моето сърце![

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 12 яну 2018 13:19

BRF написа:Аз не виждам никаква драма с Каранга!Много е добър и бих се радвал да го гледам пак,харесва ми пресирането му и воденето на топката,пасовете,играта с глава,завършващия удар!Обаче дори Ливърпул не може да си запази футболистите,които искат да напуснат,какво остава за ЦСКА!Ако се продаде,дано да е за повече пари и докара престиж на ЦСКА!И без това най-важната цел за Клуба е реконструкцията на Армията за която ще са нужни пари.Имам доверие на скаутите на ЦСКА,след като ни докараха бразилски национал и то на 23 години.Тиаго също е страхотен,Пинто,Кулма-като цяло повече са положителните неща при селекцията,като разочарованието е най-вече кубемба.

Ама за наша радост Кубемба го няма вече!
Впрочем, в кой отбор отиде?
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 яну 2018 13:28

delqnski47 написа:Каранговица е писала,че наш Фернандо обича ЦСКА и всичко е лъжа. 8-) На жена не трябва да се вярва,но все пак... :mrgreen:

Тоя да не са го опандизили та не може да си ползва социалните мрежи сам? :mrgreen:
Дано не чака на Гришата за гаранцията ... :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 12 яну 2018 13:48

Red_Neck написа:

Тоя да не са го опандизили та не може да си ползва социалните мрежи сам? :mrgreen:

[offtopic]:) :) :) Познай кой пръст ,ще му отржат ако е отвлечен :lol: :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 яну 2018 14:05

gihuelo написа:
Red_Neck написа:

[offtopic]:) :) :) Познай кой пръст ,ще му отржат ако е отвлечен :lol: :lol:[/offtopic]

Тоз го е страх според мене да се върне,щот знае че Гришата ще му отреже пръстите за тия цигании :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 12 яну 2018 14:09

delqnski47 написа:
gihuelo написа:
Red_Neck написа:

Тоз го е страх според мене да се върне,щот знае че Гришата ще му отреже пръстите за тия цигании :lol:

За единия му среден даде 3 000 лева вече:) После защо сме ги били заплашвали с бухалки :)

Върни се в “ЦСКА”