Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот PFC Litex » 11 яну 2018 00:21

gihuelo написа:
PFC Litex написа:Умник или не няма значение, ти сега кажи, защо това споразумение не е подписано вече почти ШЕСТ години, тъй като това, което си ни цитирал е от 2012 година, а завода, край Ловеч е вече в историята?

Написал съм ПРЕДИСТОРИЯ на еди кое си:) Знаеш ли какво е предистория или трябва да ти обяснявам?

Видял си нещо и реши да изпишеш ореол на тати, но уцели гредата.
Също така отдавна вече няма Литекс Моторс щото същия фалира, както и завода.
Поне си координирайте действията за да не изглеждате жалки.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 яну 2018 00:32

PFC Litex написа:
gihuelo написа:
PFC Litex написа:Умник или не няма значение, ти сега кажи, защо това споразумение не е подписано вече почти ШЕСТ години, тъй като това, което си ни цитирал е от 2012 година, а завода, край Ловеч е вече в историята?

Написал съм ПРЕДИСТОРИЯ на еди кое си:) Знаеш ли какво е предистория или трябва да ти обяснявам?

Видял си нещо и реши да изпишеш ореол на тати, но уцели гредата.
Също така отдавна вече няма Литекс Моторс щото същия фалира, както и завода.
Поне си координирайте действията за да не изглеждате жалки.

Човекът е пропуснал новината за това, че "Литекс Моторс" е в производство по несъстоятелност отпреди почти 2 години, но изобщо не е трол :mrgreen:
ПП- А аз толкова ги знам министрите, че също се вързах за Делян Добрев :oops: :oops:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 яну 2018 00:40

Сега чета разни материали от вчера и в един от тях СС едва ли не споделя, че Борислав Михайлов е добър ръководител... нещо ли съм изпуснал?
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 яну 2018 00:50

Литекс Моторс искаха производството по несъстоятелност заради пари, станали изискуеми около фалита на КТБ и съвсем нормално ... Цецо Родолюбеца и компания откраднаха парите и някой трябва да плати сметката, ама няма желаещи :mrgreen: :mrgreen: Гришата набара Петрол около тия събития, мисля :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 яну 2018 00:57

boabbb написа:Литекс Моторс искаха производството по несъстоятелност заради пари, станали изискуеми около фалита на КТБ и съвсем нормално ... Цецо Родолюбеца и компания откраднаха парите и някой трябва да плати сметката, ама няма желаещи :mrgreen: :mrgreen: Гришата набара Петрол около тия събития, мисля :roll:

Печеливша компания да иска производство по несъстоятелност?! В автосалона, който предлагаше "Great Wall" при нас, в момента има само един изостанал джип и нищо повече, а се предлагаха 4-5 модела преди 3 години.
Захарният завод в Русе беше собственост на Ганчев, а сега от него е останал само порталът. Не знам как е в ГО, там беше по-голям, а и захарта се стопи именно за горнооряховския завод. Сигурно има и печеливш бизнес Ганчев, но кой от всичките е такъв...
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 11 яну 2018 06:55

Гледам някои отново са се "загрижили" за бизнеса и финансовото състояние на Ганчев. Аз ще ви кажа, че мен не ме интересува колко фирми притежава той и колко от тях са печеливши. Ясно е, че не може да се наливат милиони в ЦСКА като в бездънна каца, защото финансовият феърплей не позволява това да се случи. Важно е ГГ да превърне клуба в "работещо, печелившо предприятие", което да се самоиздържа. Първите стъпки в тази насока за нас са обнадеждаващи - подновяване на базата, подобряване на работата в ДЮШ - вече петима таланти от ДЮШ на ЦСКА са привлечени в първия отбор (Чорбаджийски, Антов, Сл. Петров, Р. Живков, Божидар Чуканов), нещо което липсваше и в най-добрите години на ЦСКА, напредък в селекцията на отбора, утвърждаване на треньорски екип, допринесъл за по-сносна игра на представителния тим, затягане на дисциплината в клуба, привличане на няколко спонсора.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 яну 2018 07:20

sin4ec написа:
gihuelo написа: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Е, да-тва е поне нормална реакция...

Каквото почукало,такова се обадило ;) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 11 яну 2018 08:03

gihuelo написа:Предистория за евентуалния нов спонсор :)

Китайската компания за производство на автобуси "Ютонг бус" (Yutong Bus) е близо до подписване на споразумение за сглобяване на част от своите модели в завода на "Литекс Моторс"край ловешкото село Баховица. Това стана ясно през втория ден от посещението в Китай на министъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев, който се срещна с двама от ръководителите на фирмата, съобщават от пресцентъра на министерството. Ентусиазираната новина дойде от държавническите чиновници повече от две години, след като "Ловеч Прес" я съобщи на своите читатели. "Ютонг бус" държи 25 % от вътрешния пазар в Китай и реализира 15 % от износа на подобни превозни средства от азиатската страна. През изминалата година компанията е произвела 46 700 автобуса и планира през тази броят им да достигне до 52 000. "Ютонг бус" възнамерява да произвежда автобуси в България за нуждите на обществения градски транспорт, специални модели за училищата, както и междуградски рейсове. Ако китайската компания започне да сглобява модели у нас, тя ще стане вторият производител на автобуси в България след "Кента".

Дано да стане факт и да имаме нов спонсор, който няма да ни е излишен.
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 яну 2018 16:24

Ся ако накрая вместо ние ''Левски'' подкрепи Любо...тва ще е .... не знам. :lol: :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 11 яну 2018 17:22

delqnski47 написа:Ся ако накрая вместо ние ''Левски'' подкрепи Любо...тва ще е .... не знам. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ако обещае да направи нова реформа и рестарт във футбола може и да го подкрепим :lol: :mrgreen:

Вие (ГГ) него ли ще изберете или "левскаря" Перукан? :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”