Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 10 яну 2018 13:35

boabbb написа:Джак Ма, ли, бре :? :lol: Що си мисля, че тия китайски големци ще са някои от Great Wall :roll:

Аз чух за Yutong , но скоро ,ще се разбере на 100 %.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 яну 2018 13:39

gihuelo написа:
boabbb написа:Джак Ма, ли, бре :? :lol: Що си мисля, че тия китайски големци ще са някои от Great Wall :roll:

Демек, ще ни дадат рейс 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 яну 2018 14:05

Групата за лагера в Сандански:
Георги Китанов, Витаутас Черниаускас, Слави Петров;

Станислав Манолев, Александър Барт, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Александър Дюлгеров, Валентин Антов, Стойчо Атанасов, Жеферсон;

Кристиян Малинов, Кирил Десподов, Радослав Живков, Александър Георгиев, Рубен Пинто, Тиаго Родригес, Енрике Рафаел, Густаво Кулма, Жан Карлос Бланко, Раул Лое, Роланд Алберг и Божидар Чуканов;

Карангата имал имотни неволи в Бразилия и бил освободен от бай Стамен.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 10 яну 2018 14:09

boabbb написа:
gihuelo написа:

Демек, ще ни дадат рейс 8-)

Рейс със сигурност ,ще дадат :) Спряганата сума е 15 млн. за 5 години ,но докато не стане факт не мога да повярвам :)
Ако има нещо вярно в този слух ,вероятно тази фирма ,ще оборудва всички общини с автобуси :)

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 10 яну 2018 14:17

Ozzimozzi написа:Аз все пак не разбирам какво е нарушението на правилата или вината от ЦСКА, че бе поканен да участва в ППЛ. При преструктурирането на ППЛ и ВПЛ, бяха поканени и други клубове, които не бяха извоювали право по спортен път. За формата и състава на ППЛ съгласие дадоха всички участващи клубове.
Ако не могат да се представят доказателства, че ЦСКА има пръст при "нарушаването на правилата", то писането по "темата" си е чисто празнословие.
Ако пък има доказателства, трябва да се сезират съответните органи, за да възтържествува справедливостта.

А вие, като сте сигурни, че съдиите ви режат и че се помага на Лудогорец (неща, които са писани хиляди пъти в този подфорум), защо не сезирате прокуратурата?
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 яну 2018 14:20

gihuelo написа:Ако има нещо вярно в този слух ,вероятно тази фирма ,ще оборудва всички общини с автобуси :)

т.е. общинските отбори ни стават сателити, ..... кеф :)
Ше напълним А група с подизпълнители :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 яну 2018 15:33

1982 написа:Делянски, в случая, ако твърдиш, че правилата не са нарушени, не аз, а ти трябва да вадиш конкретика. Трябва да ми посочиш кога и от кого е отменяно наказанието с изхвърляне в Б група на това дружество (ПФК Литекс-Ловеч/ПФК ЦСКА-София). Както и по кой правилник точно. Защото аз отсега ти казвам, че никакво отменяне не е имало, нито някой се е събирал да отменя нещо. ;) ;)

Измисленото създаване на "нови първенства" по никакъв начин не отменя подобни наказания ..... неслучайно Боби Перуката каза, че трябва вие да му издигнете кандидатурата заради всичко, което е направил за вас.

Наказанията се вписват към дружествата и това май е така.В случая с нашия.Но никъде не е написано,че е забранено да се канят наказани дружества.Никъде не е написано.''Наказан'' да не се класира.....но това не означава че не може да бъде поканен.Да,звучи може би малко тъпо,но наказанията са с цел да те спрат да се ''класираш'' един вид,ако си първи,примерно.Тия покани и тая ППЛ я мислеха още когато нашия отбор със старото ни дружество ПФК ЦСКА АД изпадна във В група.И когато и Литекс беше наказан,то оня с очилата от БФС измънка,че това са го мислели още когато нас ни натресоха при аматьорите,защото интереса към първенството било спаднало,което е абсолютен ФАКТ колкото и да се перчат някои,защото никой не мое обори абсолютния факт,че голяма част от НЕмногото зрители на БГ футбола са цесекари!И за тва ние,макар и с чуждо дружество,в момента цъкаме в тая ППЛ.А Перуката да не се прави на интересен,защото в тая ситуация печелят всички без кредиторите....фактически.И без държавата,ако не се платят 8-те милиона.Но за сметка на това ЦСКА успява да влее някакъв интерес когато гостува някъде.И хората имат стимул да отидат на стадиона малко или много.Тъй че тия глупости ''ама всичко било ала Дриша лига'' са пълни глупости.То се вижда.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 яну 2018 16:54

Делянски, стига с тези кредитори ... Ти би ли дал пари назаем на Лупарата :?: Гледаш, че взимаме 20 маймуни летния трансферен прозорец, на следващия сменяме 10 от тях с 10 други и т.н. ... В отбора не се знае кой на кого е човек, гонят се треньори, играчи по неведоми пътища. Преди това звъни шефа на ЦСКА дърво пиян по БНТ ... Ти би ли дал кредит на подобно дружество ?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 яну 2018 16:56

boabbb написа:Делянски, стига с тези кредитори ... Ти би ли дал пари назаем на Лупарата :?: Гледаш, че взимаме 20 маймуни летния трансферен прозорец, на следващия сменяме 10 от тях с 10 други и т.н. ... В отбора не се знае кой на кого е човек, гонят се треньори, играчи по неведоми пътища. Преди това звъни шефа на ЦСКА дърво пиян по БНТ ... Ти би ли дал кредит на подобно дружество ?

Виж ся,ЦСКА се води институция.Аз така си го обяснявам.Същото е с ''Левски'' - ето гледай...само щот са институция и им направиха безплатен сектор,който никога няма да изплатят.Тва е.Просто и ясно. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 10 яну 2018 18:01

boabbb написа:Делянски, стига с тези кредитори ... Ти би ли дал пари назаем на Лупарата :?: Гледаш, че взимаме 20 маймуни летния трансферен прозорец, на следващия сменяме 10 от тях с 10 други и т.н. ... В отбора не се знае кой на кого е човек, гонят се треньори, играчи по неведоми пътища. Преди това звъни шефа на ЦСКА дърво пиян по БНТ ... Ти би ли дал кредит на подобно дружество ?

Много хора му дадоха не просто кредит на Лупи, участваха в масовото "вдигане на капитала". Знаеха, че Лупи лъже, че няма икономическа логика, но си дадоха парите от любов към ЦСКА. Аз успях да се въздържа. Не се гордея с което, но и не съжалявам. Ако сега ГГ реши да прави същото, участвам. Пак няма да спечеля нищо, но ще знам, че парите са отишли в ЦСКА.
Хайл Мусолини

Върни се в “ЦСКА”