boabbb написа:Джак Ма, ли, бре![]()
Що си мисля, че тия китайски големци ще са някои от Great Wall
Аз чух за Yutong , но скоро ,ще се разбере на 100 %.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
boabbb написа:Джак Ма, ли, бре![]()
gihuelo написа:boabbb написа:Джак Ма, ли, бре![]()
boabbb написа:gihuelo написа:boabbb написа:Джак Ма, ли, бре![]()
Демек, ще ни дадат рейс
Ozzimozzi написа:Аз все пак не разбирам какво е нарушението на правилата или вината от ЦСКА, че бе поканен да участва в ППЛ. При преструктурирането на ППЛ и ВПЛ, бяха поканени и други клубове, които не бяха извоювали право по спортен път. За формата и състава на ППЛ съгласие дадоха всички участващи клубове.
Ако не могат да се представят доказателства, че ЦСКА има пръст при "нарушаването на правилата", то писането по "темата" си е чисто празнословие.
Ако пък има доказателства, трябва да се сезират съответните органи, за да възтържествува справедливостта.
gihuelo написа:Ако има нещо вярно в този слух ,вероятно тази фирма ,ще оборудва всички общини с автобуси
1982 написа:Делянски, в случая, ако твърдиш, че правилата не са нарушени, не аз, а ти трябва да вадиш конкретика. Трябва да ми посочиш кога и от кого е отменяно наказанието с изхвърляне в Б група на това дружество (ПФК Литекс-Ловеч/ПФК ЦСКА-София). Както и по кой правилник точно. Защото аз отсега ти казвам, че никакво отменяне не е имало, нито някой се е събирал да отменя нещо.![]()
![]()
Измисленото създаване на "нови първенства" по никакъв начин не отменя подобни наказания ..... неслучайно Боби Перуката каза, че трябва вие да му издигнете кандидатурата заради всичко, което е направил за вас.
boabbb написа:Делянски, стига с тези кредитори ... Ти би ли дал пари назаем на ЛупаратаГледаш, че взимаме 20 маймуни летния трансферен прозорец, на следващия сменяме 10 от тях с 10 други и т.н. ... В отбора не се знае кой на кого е човек, гонят се треньори, играчи по неведоми пътища. Преди това звъни шефа на ЦСКА дърво пиян по БНТ ... Ти би ли дал кредит на подобно дружество ?
boabbb написа:Делянски, стига с тези кредитори ... Ти би ли дал пари назаем на ЛупаратаГледаш, че взимаме 20 маймуни летния трансферен прозорец, на следващия сменяме 10 от тях с 10 други и т.н. ... В отбора не се знае кой на кого е човек, гонят се треньори, играчи по неведоми пътища. Преди това звъни шефа на ЦСКА дърво пиян по БНТ ... Ти би ли дал кредит на подобно дружество ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта