Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 10 яну 2018 07:01

1982 написа:
delqnski47 написа:Дрънкате глупости без конкретика,а после правите забележки на другите.Господа,не става така.

Делянски, в последните 2 години тук сме ти я вадили тази конкретика безброй пъти (а и купища други конкретики), много добре знаеш колко пъти са поствани цитати от наредби, лицензи и т.н., плюс линковете за тях.

Да, сега нямам намерение отново да се ровя по наредбите, и на мен не ми се занимава вече, щото ми втръсна , но при положение, че тези неща са вадени тук много пъти, е нелепо да твърдиш, че пиша без конкретика.

А аз не знам защо постоянно сравняваш българския с европейския футбол все едно абсолютно всичко у нас е като в Европата. Уви, не е, а футболът за съжаление не прави изключение. Може и да не бе напълно законно включването ни в ППЛ, но след като в БФС са преценили, че без ЦСКА интересът към първенството и националния тим щеше да е нулев, се налага да се примириш. Реално ЦСКА напълни няколко пъти стадионите в провинцията - в Пловдив, Варна, В. Търново, Ст. Загора, на наши мачове в София имаше между 10 000 и 30 0000 зрители, ЦСКА е най-гледаният тим по телевизията. Така ще е и през пролетта, когато ще има цели 5 дербита със сините. Всичко това нямаше да се случи, ако ЦСКА го нямаше или се скитосваше из аматьорските групи без стабилни собственици, без спонсори и каквито и да било перспективи.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 10 яну 2018 09:08

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Моралистите,коя точка от кой закон е нарушен?

Кой твърди, че нещо е нарушено? И кой е моралист?
Нищо не е нарушено. Литекс си дойде на Армията и си играе, лошо няма. Не е забранено. Институциите ясно казват кое какво е. Вие си му викайте на Литекс и Бока Хуниорс, ако искате, ваш проблем. Но то си остава Литекс.
А, да-вас не ви интересуваха АД-та, ЕИК-та, мненията на УЕФА, БФС, на ТР, на ЛК- всички те бяха без значение. Откога се заинтересувахте за точки и букви от законите?

Като не е твой проблем, а наш, защо пишеш постоянно 1 и също?
:shock:
Левски завинаги в моето сърце![

TeodoraDJeryMoqnomer
Контакти:

Мнениеот TeodoraDJeryMoqnomer » 10 яну 2018 09:12

На първо място вие не сте ЦСКА и от там нататък няма зн кое колко пъти сте пълнили

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 10 яну 2018 09:17

sin4ec написа:
Teo написа:Синчец, правете здрава подготовка, че има няма месец и нещо ви почваме на къс пас 5 от 5! :mrgreen:
@ Ние живеем за тия мачове, особено аз де :lol: ! Всяка победа над сините е нещо, което не можеш да си купиш с пари!
Чувството е страхотно да го ева... :lol: :lol: :lol:

Бе не знам кого почвате, ама да видим как ще я свършите. :)

То се знае, 5:0 победи за нас.
:mrgreen:

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 10 яну 2018 09:24

sin4ec написа:А, нищо не му е. Само дето никой вече не ходи да гледа футбол тука. Голям праз. В двумилионна София по 800 човека на мач си е постижение. Че той Наско Ментата сбира три пъти повече публика! :)

Вие повече ли фенове събирате, че ми стана интересно?
:lol:

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 10 яну 2018 09:35

Mitata написа:Изглежда ще си имаме нов спонсор. http://7dnifutbol.bg/archives/115777

Супер!
8-)

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 10 яну 2018 09:36

Кашчей написа:
Teo написа:
sin4ec написа:
Teo написа:Синчец, правете здрава подготовка, че има няма месец и нещо ви почваме на къс пас 5 от 5! :mrgreen:
@ Ние живеем за тия мачове, особено аз де :lol: ! Всяка победа над сините е нещо, което не можеш да си купиш с пари!
Чувството е страхотно да го ева... :lol: :lol: :lol:

Бе не знам кого почвате, ама да видим как ще я свършите. :)

Синчец, не виждам как ще се докопате до равен поне един път от 5-те мача... :lol:
@ Покажем ли играта от последните 5-6 мача есента, на резултат ще бъдете първите два мача в чест на Баба Марта :mrgreen:

Ако ви свири Кабаков, всичките мачове ще ги вземете.

Пфф, земи си го, не ни даде две дузпи за игра с ръка на зелените от с. Разград, а на тях им даде измислена такава, без даже да има допир на нашия с техния играч.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 яну 2018 09:49

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Има отлив на фенове,защото няма интересни мачове с противници в Европа.Като има такива мачове - ще има и фенове.Иначе аз лично ще се радвам модела ''Литекс'' да се приложи на Армията,защото е донякъде успешен.Както казах,топлата вода не е нужно да се търси.Тя е намерена.Смятам също така че и интересите на държавата ще бъдат покрити.

Той моделът Литекс барабар със самият Литекс вече си е на Армията. И какво постигна Литекс?
Интересите на държавата...до онзи ден серете по държавата, сега гледате да ѝ покриете интересите... :)
Стига с тия смешки, ти поне не си от ганчувите тролове тука, дето мажат с гъз и език в името Му.
Каква Европа те гони с този допотопен футбол? С тези ли бабугери и нигери, свършващи въздуха в 55 минута ще играеш там? Ми нали те хваща някой от Скандинавията и те качва на черешата!
Освен физически, те са и тактически неграмотни. Тази трупа върши работа само тука, и то под условия. Ма Каранга го хвана исландеца и не му даде да диша (този викинг определено е грамотен играч). Ама никакви шансове в ЕКТ, забрави!

Бате, това, че вашите са всяка година до август в евротурнирите не значи, че и другите ще са така :lol: Делиорманци са САМО с нигери, пък горе-долу им се получават нещата ;) Колкото до моделът "Литекс" - изглежда, че е доста по-успешен от моделите на Левски и ЦСКА - все пак повече от половината ни национали са резултат от тоя модел :idea:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 яну 2018 09:53

Кашчей написа:
boabbb написа:Е, Литекс на кого беше, бе, Кашо :?: Тоя на когото е клуба просто реши да си насочи парите другаде. Пак хората в Ловеч са добре, че им направи стадион и им остави отбора в добро състояние и пак оставя по някой лев, а не направи като Георги Илиев тука. Само, че тука Илиев взе отбора вече в А група, утвърдил се като средняк ( 8-10-то място държахме ) и стигнахме в подножието на върха, след което отбора замина в Пловдив и стана Локомотив, а тука - стадиона си остана същия с железните пейки, а отбора отиде във В група :| Тогава законите бяха по-така и всичко стана без много шум и т.н. Това е положението - който плаща, поръчва и музиката ...

Боаббе, ти не си от наивните във форума и си наясно, че не става дума за преместване на клуб в случая с БК "Левски 1914", затова не ми е ясно, защо смяташ, че аз съм наивен? Когато Илиев премести "Велбъжд" в Пловдив, той направи нещо нормално, за да има приемственост-обедини двата клуба по ред и начин утвърдени от ТЗ на Република България. "Локомотив" се вля във "Велбъжд". Хайде сега ми покажи един документ поне, в който да пише, че "Литекс-Ловеч" се е влял в ЦСКА или обратното, за да има приемственост! Нали знаеш, че при обединение дълговете остават с пълна сила, или това си го пропуснал в университета?!
Ганчев, ако имаше как, щеше и стадиона от Ловеч да премести в София. Ако не друго, поне е страхотен психолог и отлично ви познава мисленето той, затова и му мина номерът.

Гледай сега, за българската джунгла няма смисъл да ми обясняваш, щото тука са ставали толкова подобни мизерии, че ... Локо+Велбъжд, от Металик стана Ботев, от Олимпик стана Берое, Дунав не знам даже как се появи, от Литекс и Чавдар стана ЦСКА, Левски стана първо на Левски 2014, след това на Левски-Лукойл, Черноморците не знам даже колко бройки са, на Домусчиев отбора има 5-6 дружества около 2000-та година, левскарите имаха и те една лопата ... Джунгла, ти казвам, само гледай да избягваш куршумите и всичко е ОК :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 яну 2018 09:54

soilwork написа:
Ozzimozzi написа:
Mitata написа:Изглежда ще си имаме нов спонсор. http://7dnifutbol.bg/archives/115777

Ако е вярна изнесената информация, сумата е сериозна за нашите мащаби. Някакви предположения кой ще бъде?

[center]Jardine Motors Group част от Jardine Matheson и Aia и с двете са водени преговори. TCL също ако влязат в България. [/center]

Да очакваме ли промяна на името на Армията? ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”