Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Kris_men2000 » 09 яну 2018 15:52

blue avalanche написа:
Kris_men2000 написа:Франсис Нар -2.Един и десет с вдигнати ръце.Става за разиграващ халф.Изглежда ми малко надебелял.Роси ще го отсвири.

Защо не Жоазиньо 2? Жо колко беше с "вдигнати ръце"? И "елегантен" ли беше?

Да ти кажа истината при пръв поглед ми заприлича адски много на Жо.Но дали ще се наложи или дали ще изкара техниката на Жо ще видим.Но какво ли (говоря) пиша като ,че ли вече е подписал с ЛЕВСКИ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 яну 2018 15:54

blue avalanche написа:
metodito написа:
Погледни пак информацията си за мачовете му в ПСЖ! Човек, проверявай си инфото. И за националния (младежкия) отбор също виж колко са му мачовете! Официалните.

Онгенда има 27 мача(10 гола) за различни национални гарнитури на Франция.
Твоят любимец, супермегаталантът Краев, има 19 мача(1 гол).
Няма нужда да уточняваме, че при единия говорим за Франция, а при другия за България, нали?

И ся да плача ли?

И айде стига фейк нюз, става ли? Има като участие! не да е в групата(различно е) 25 минути за u-21 и 6 мача като титуляр за u-17.
Изображение
Последна промяна от metodito на 09 яну 2018 16:01, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 яну 2018 15:56

Serafim написа:Добре, ще извиняваш. Явно тоя не е достатъчно добър. Мачовете в Лига 1 не са атестат, щом има само 3 мача за Цволе. Не казваш как Левски ще може да си позволи играч с 1000 минути за полусезона (10-12 мача), но важното е да критикуваш. Иначе по цял ден си пишеш за разни вкарвачи, че трябвало, ама видиш ли ще намериш кусур на всеки, освен ако не е Гълабинов, примерно. Краев защо има 3 мача в Дания? В Дания? Вутов защо кариерата му е в 9-та глуха и бе стигнал до трета дивизия в Италия, а не играше в малдежкия отбор на Удинезе?

Не ме бърка и с 11 чужденци да излизаме. Е, бърка ме малко. Но 11 чужденци, каквито имат ПАОК или АЕК...

Признавам си без бой, такава деветка, каквато аз искам, не се сещам за наш. Ето този испанеца изглежда много добре. Вкарва активно, не търка пейката.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 яну 2018 16:02

Ебати кодоша. Сакън да не обидиш некво негро с три мача за годината. :lol:

[offtopic]Изображение[/offtopic]
Последна промяна от metodito на 09 яну 2018 16:06, променено общо 1 път.

joro5rov
Контакти:

Мнениеот joro5rov » 09 яну 2018 16:05

Здравейте! Искам да ви попитам какво ви е мнението за халфа Венцислав Бенгюзов? Момчето беше споменал в едно интервю че от малък е фен на Левски и мечтата му е да играе при "сините". Според мен един много добър български халф,един от най-добрите играчи на Верея за полусезона и Илиан го взе в Черно море но гледам днес се е махнал след 1 ден престой там. Мисля че в двойка с Панайотов ще изядът тревата и е време Гомез да си почине малко. Та какво ви е мнението за него българин на отлична възраст 26 годишен и обича Левски и би дал всичко за отбора

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 09 яну 2018 16:05

Да напомня. В началото на лятото едни хора тук (ако решат да си признаят) критикуваха всеки ново-привлечен, освен Обертан и Гомес! Днес 5/6 месеца по късно, точно тези двамата са най непостоянни и е трудно да оцениш представянето им. Нали се очаква играчи с такава визитка да изпъкват, нали трябва да имат по добра школовка, нали трябва да са тактически по грамотни...Така ли е?
Отговорете ми в коя фаза на играта е полезен Гомес? Посочете ми качество което да налага задължително да е титуляр? А липсата на желание за игра в Обертан е очевадна. Като дежавю ми е привличането преди година на Яблонски и все още несигурното привличане на Онженда сега. Пак му броихте на Яблонски мачовете, пак видяхте само негативи, пак бяхте скептично настроени... За пореден път ще Ви посъветвам: Не бързайте да плюете в кладенец, от който може да се наложи да пиете! Нека да бъде привлечен,нека да видим какво може да даде на Левски и ако се провали,тогава критикувайте. Въз основа на какво искате да привличаме играчи във върхова форма?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 09 яну 2018 16:07

metodito написа:
blue avalanche написа:
metodito написа:
Погледни пак информацията си за мачовете му в ПСЖ! Човек, проверявай си инфото. И за националния (младежкия) отбор също виж колко са му мачовете! Официалните.

Онгенда има 27 мача(10 гола) за различни национални гарнитури на Франция.
Твоят любимец, супермегаталантът Краев, има 19 мача(1 гол).
Няма нужда да уточняваме, че при единия говорим за Франция, а при другия за България, нали?

И ся да плача ли?

И айде стига фейк нюз, става ли? Има като участие! не да е в групата(различно е) 25 минути за u-21 и 6 мача като титуляр за u-17.

Добре, я кажи за Краев защо така в Дания не хваща ръка? А Вутов за неговата кариера? А за Цоневи? Единия в Берое, другия в трета италианска... А Ташев, а Илия Димитров, а Мисяк, а Матадос, Стивън Петков, а Чаворски? Знаеш ли, че Любенов е в отбора от сезон 2012/13 и 5 години по-късно топката му минава между краката в Коматево.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 09 яну 2018 16:07

Като го гледам франсето е дръпнал яко ръчната на 21 години.И от там на татък яко надолу по пързалката.Или има някаква хронична контузия или е станал як фен на "студентските градове". Или нещо психически се е скапал.
Последна промяна от Kris_men2000 на 09 яну 2018 16:30, променено общо 2 пъти.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 яну 2018 16:09

Лично аз никой не "плюя". Просто се издразних на екзалтацията от възможността поредния легионер с два мача на кръст през сезона да заиграе при нас.

Относно Габриел и Гомез... ми предполагам ще се види най-добре, когато ги няма.
Последна промяна от metodito на 09 яну 2018 16:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 яну 2018 16:11

Serafim написа:
Добре, я кажи за Краев защо така в Дания не хваща ръка? А Вутов за неговата кариера? А за Цоневи? Единия в Берое, другия в трета италианска... А Ташев, а Илия Димитров, а Мисяк, а Матадос, Стивън Петков, а Чаворски? Знаеш ли, че Любенов е в отбора от сезон 2012/13 и 5 години по-късно топката му минава между краката в Коматево.

Просто, подчертах, че инфото не е вярно. И по-добре да спрем дотук. Добре, приемам, че всичкото цигане де идва отвън е по-добре от нашите утрепки. Така е. Прав си.

Върни се в “Левски”