Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот metodito » 09 яну 2018 08:47

Фейкът на медиите за това как Роси не си мърдал пръста по въпроса за селекцията бе разбит. Къде е извинението? Мръсни журнали.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 09 яну 2018 09:29

koisa написа:
Serafim написа:Че стно казано и аз съм малко разочарован и изненадан, че няма никакво развитие покрай трансферите. А съм сред малкото нескиптично настроени в този форум. :) И то най-вече защото подготовката ще започне и ще слушаме старата песен, че лицето Х се е присъединило по-късно към отбора, по-назад е, не е във форма...

О, далеч няма да е само това оправдание... :lol: Те си имат цяла книга с оправдания и заучени фрази. :oops:

Не мисля че някой ще иска да се оправдава. На никого не му пука. Човекък го каза в прав текст: "Нямам представа с кой ще играем и не ме интересува."
https://www.sportal.bg/news.php?news=702653

Неприятното е, че скаутите ни са много слаби. Преди беше Чиликов, който за Херо намираше прекрасни свободни агенти които после продаваха повече от прилично. За Левски след впечатляващо околосветско пътешествие той предложи играчи с цени гравитиращи около 5 млн. евро! Защо ли се сещам за лудия и баницата?! Сега не знам кой от хранилката го играе скаут, но факт е че вече три месеца не може да намери търсените от треньора футболисти. Треньорите при провал ги уволняват. Защо не скуатите?
Лично аз очаквам летаргията да продължи, отборът да се научи "да ходи" стабилно и да започне да "тича" лекичко. Пак ще сме без трофей, но ЛЕ ни е в кърпа вързана. И от това лято да започнем да качваме малко по малко коефициента си.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 яну 2018 10:17

wilge написа:Не мисля че някой ще иска да се оправдава. На никого не му пука. Човекък го каза в прав текст: "Нямам представа с кой ще играем и не ме интересува."
https://www.sportal.bg/news.php?news=702653

Неприятното е, че скаутите ни са много слаби. Преди беше Чиликов, който за Херо намираше прекрасни свободни агенти които после продаваха повече от прилично. За Левски след впечатляващо околосветско пътешествие той предложи играчи с цени гравитиращи около 5 млн. евро! Защо ли се сещам за лудия и баницата?! Сега не знам кой от хранилката го играе скаут, но факт е че вече три месеца не може да намери търсените от треньора футболисти. Треньорите при провал ги уволняват. Защо не скуатите?
Лично аз очаквам летаргията да продължи, отборът да се научи "да ходи" стабилно и да започне да "тича" лекичко. Пак ще сме без трофей, но ЛЕ ни е в кърпа вързана. И от това лято да започнем да качваме малко по малко коефициента си.

Напротив, доста сериозно ще се оправдават, ако нещата не се получат! Дори в твоето изказване има доза оправдания...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 яну 2018 10:48

Нищо не ни е "в кърпа вързано". Да не слагаме рибата в тигана преди да сме я хванали. Помним Щампионския сезон, помним купата, помним миналата година репешажа за Европа. Ние трябва да си го вържем. Наготово, ако чакаме...

Много точно, Elliah определи това, което се случва (вероятно), като "бламиране". То си е направо саботаж. Такъв, какъвто Наско направи на Йока и такъв,какъвто Пелето направи на Петрович.

Въроссът, който ме вълнува е дали това "бламиране" на треньорите е нарочно и последователно решение или породено от некадърност и идиотия?

С разкритието си, Роси има всички основания да си хване шапката и да им каже: ""Евал съм ва, с трици маймуни не можеш да хванеш!"

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 09 яну 2018 11:09

Ебати пародията сме. 10 години едно и също. Не е нормално да върнеш Деян Иванов от Враца, за да му кажеш, че няма да разчиташ на него и да решава дали иска да играе за Ботев Враца под наем , или за Ботев Пловдив. Момчето избира Враца, защото обича Левски и не иска да разстрогне! Абсолютен срам и резил за не знам кой пореден път! Ники Кръстев е върнат (хубаво), само за да разбере, че ще пази при мега извънредни обстоятелства! За капак махаме кадърно момче като Пиргов и го подаряваме на Ботев! Освен това няма да разчитаме на Станислав Иванов... а колко шанс получи момчето?
Тоя клуб едва ли ще се оправи в близките 10-15 години...
Само Левски!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 09 яну 2018 11:22

metodito написа:Много точно, Elliah определи това, което се случва (вероятно), като "бламиране". То си е направо саботаж. Такъв, какъвто Наско направи на Йока и такъв,какъвто Пелето направи на Петрович.
Въроссът, който ме вълнува е дали това "бламиране" на треньорите е нарочно и последователно решение или породено от некадърност и идиотия?
С разкритието си, Роси има всички основания да си хване шапката и да им каже: ""Евал съм ва, с трици маймуни не можеш да хванеш!"

Кой да го бламира? Собственикът ли? Та нали цялата СТ власт е в Роси!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 яну 2018 11:35

В следващите 3-4 дни ще има нови,не е толкова късно ;)
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 яну 2018 11:57

Red_Neck написа:
metodito написа:Много точно, Elliah определи това, което се случва (вероятно), като "бламиране". То си е направо саботаж. Такъв, какъвто Наско направи на Йока и такъв,какъвто Пелето направи на Петрович.

Кой да го бламира? Собственикът ли?

;)

А Срас собственикът ли е? И на какво?
Последна промяна от metodito на 09 яну 2018 11:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 яну 2018 11:58

siniq_fen написа:Ебати пародията сме. 10 години едно и също. Не е нормално да върнеш Деян Иванов от Враца, за да му кажеш, че няма да разчиташ на него и да решава дали иска да играе за Ботев Враца под наем , или за Ботев Пловдив. Момчето избира Враца, защото обича Левски и не иска да разстрогне! Абсолютен срам и резил за не знам кой пореден път! Ники Кръстев е върнат (хубаво), само за да разбере, че ще пази при мега извънредни обстоятелства! За капак махаме кадърно момче като Пиргов и го подаряваме на Ботев! Освен това няма да разчитаме на Станислав Иванов... а колко шанс получи момчето?
Тоя клуб едва ли ще се оправи в близките 10-15 години...

:!: :!: :!:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 яну 2018 12:26

wilge написа:Неприятното е, че скаутите ни са много слаби. Преди беше Чиликов, който за Херо намираше прекрасни свободни агенти които после продаваха повече от прилично.

Чиликов, Херо, Балъков, Бобич и др. така "овършаха" Ч-ц, че ги заличиха от картата.
Айде нема нужда...

Върни се в “Левски”