Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот 9lives » 08 яну 2018 13:19

Вие хубаво плюете собствениците ама какво печелите от това освен да си чешите изиците. Собственицете не са перфектни, но не са и лоши. Всички помним Хикс и Жилет до къде ни докараха. Намален ни е дълга на клуба, нова трибуна, нов терен. Продаваме играчи, но няма какво да се залъгваме финансово не сме на нивото на другите отбори. Повярвайте ми едно FSG не са глупави. Ще направят клуба още по стабилен финансово и ще печелят, докато ние си мърморим, а дойде ли някой луд арабин/китаец с много пари, ще продадат клуба без да се замислят и ще направят огромна печалба.

Нека не забравяме, че FSG се грижат и за Red Sox, колкото и да ни е неприятно там също отиват пари. Ако FSG беше собственик само на Ливърпул нещата може би щяха да са малко по - различни.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 08 яну 2018 14:04

Този път съм съгласен с тенисиста...боли ме фара че ония щели да изгубят 150млн...аз искам успехи...боли ме и че сме щели да разбием кариерата на малкия неблагодарник...а той какво направи с нас ,с отбора, с феновете...не се ли подигра с всички ии то мощоно...бееез грам да му пука...тъй че аз не мога да го жаля. Трябва да се почне от някого ...някога... и веднъж за винаги да се спре това изтичане на класа. И тука мога да твърдя ,че само и единствено човечността на Клоп ,позволи.ма полуръста да си иде...просто е човек и не искаше да го спира повече.
.а има и друго...той много добре знае че се трови атмосферата в съблекалнята с такива червиви ябълки.
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 08 яну 2018 14:11

Вашето си е реакция ала Саутхямптън, да ме извинявате. Какво значи не му се играе, ще играе защото иначе ще му приключите кариерата. Да не е луд 5 години да се цупи и да изпуска световни и т.н.

Има 2 метода на действие, или му казвате, че ще играе или ще търка пейката, или му правите заплатата от 6 на 12 милки и готово. Така се управлява големия отбор. Въпреки, че за конкуренцията е добре, че се отслабвате, аз лично се дразня как за пореден път испанските мангали си правят каквото искат. И ан Агуеро му се играеше много в Реал и на Де Хея също, само че при амбициозните отбори вървят шамарите, а не потупване по рамото.

Пресен пример е и Донарума, веднага му набиха канчето китайците, кой си ти че ще казваш кога да напуснеш. Само отбора има право да те продаде.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 яну 2018 14:23

В случай, че някой все още не е разбрал, 90% от играчите, които идват в Ливърпул, го правят, за да се изстрелят след това в друг клуб.
И, ако разберат, че ще ги превръщате в крепостни селяни и ще ги "ковете по разни пейки за назидание" просто няма да идват.
Отдавна вече не сме във феодалния строй.
Когато дойде време да се изкрънка по-свестен договор или да се премине от един отбор в друг - всеки може да действа както намери за добре. Всички методи са позволени.
Всички го правим в живота. А тук някои се правят на ощипани.
ПП. Това, къде му се е играело на Агуеро(или Де Хея) са само спекулации на болни журналистически мозъци. Или някой тук си пие ракията с тях? :?

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 08 яну 2018 14:30

Това е проблема на днескашния пазар, а не сумите, които се дават.
Вие този клуб как мислите е станал велик?
Ами вадил е кадри и ги е развивал и обигравал и е имало колектив, затова Ливърпул беше велик клуб.
Я вижте малко история. Ливърпул във годините на успехите си, винаги е надграждал с кадри, а в момента ги разпродава.
Сега няма колектив, кадрите ги има.
Тъкмо колективът започне да се сработва и оп айде един от тези е продаден и започва един нов процес до обигравене докато не дойде момента пак за продажба.
Това е голямата картинка, а не че един Коутиньо е продаден, можеше да е Салах или Мане името е без значение, говорим за колектив.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 08 яну 2018 14:40

dNelbandian написа:Май не виждаш по-голямата картинка, а тя не е Коутиньо.

Точно там му е проблема на реалиста. Не вижда нещата в перспектива, не може да си направи изводите. Не само с трансферите със всичко друго той коментира едни моментни ситуации и не вижда цялостната картинка. Аз съм му изброил 7г трансфери при ФСГ той ми ги защитава. Коутиньо още лятото като се видя, че ще си ходи направих само един коментар за него и то, че ще се продаде следващото лято. Единствено се надявах янките да се полакомят да го задържът за световното, защото можеше да му изкарат още пари.Иначе беше ясно, че ще е поредният изтъргуван.Ако го бяха задържали до лятото, което не беше невъзможно нямаше ли да гарантират на отбора един топ 4 и силно представчне в ШЛ. Говорим за едни 6 месеца? Имаше други футболисти от които да извадят някой лев и да закърпят любимия ви бюджет. Какво ги жалите толкова не мога да разбера. На мен ми е пределно ясно, че не са араби и че в клуба трябва да има някаква финансова стабилност, ама те за 7 г не са мръднали и сантиметър измекярите. Нали ви извадиха статистиките им, еми те не са се набутали с повече от 20 мил на трансферен прозорец? Как пък един път не се отпуснаха и да кажат ей ви 50 за този да видим какво ще стане. Бахти мазните манипулатори са тези и като видя някой да им ръкопляска, ми е ясно че няма и за 2 стотинки акъл в главата си. Спасиха ни от фалит, да де ама не защото ги ебеше че велик отбор, ще изчезне от картата, а защото това беше далверата на века в спорта. Ще си минат 10г в които те ще са на плюс 20 милиона тази година, минус 15 другата година и така година след година накрая като ни изтъргуват за 2 милярда ще са спечелили чисто 1,5 милярда. А ние какво спечелихме като фенове под ръководството на ФСГ, че не мога да се сетя :?: Който иска да им се радва...наивници колкото щеш. Те наивници като вас, ако не могат да извъртят тези далавераджии, кой друг :lol:
Оня ти да не си син на Илийката, не се сещам друг такъв, който да е само по ръкоплясканията стига да пише Ливърпул отгоре :oops:
Значи и на Хикс и Джилет сте ръкопляскали нали не може да сме недоволни от ръководството. Наивници, наивници, големи наивници, нечовешки наивници :!:
9Lives Ред Сокс и Ливърпул са две различни компании и финансиите им не пряко свързани заедно, въпреки, че са собственост на една и съща фирма, в случая ФСГ. Въпреки, че отделни финансови решения на собствениците може да бъдат косвено продиктувани от успеха/провала на другото дружество, те не са зависими едно от друго. А и виждаме как процедират с едните и другите. За съжаление ние сме в ролята на доведения син.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 08 яну 2018 15:04

Айде стига вече с този Каутиньо - един му става адвокат, друг дава акъл как се управлява голям клуб, трети предрича края на света без дребния. Каутиньо си е дребен на ръст и малък като човек. Нашите можеха да го вкарат при 23 годишните , но 160 милиона не са малко пари - дето писа някой по горе - собствениците ни не са араби, дето ги боли фара за тези пари. Те пък са в другата крайност - винаги да им излиза печалбата. И все пак ремонт правиха на стадиона , взеха се скъпи играчи, заплати се вдигат. Но не се заблуждавайте - те не са фенове на великия клуб Ливърпул, те използват името и марката , за да печелят. Това за тях е просто бизнес и няма фенски пристрастия - как ще свърши света без този или онзи. Сега , или по вероятно на лято, ще се купи някакъв заместник на дребния и нещата ще се успокоят. До следващата звезда, която умира от желание да играе при Реал или Барса.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 08 яну 2018 15:07

wu_dnica написа:Този път съм съгласен с тенисиста...боли ме фара че ония щели да изгубят 150млн...аз искам успехи...боли ме и че сме щели да разбием кариерата на малкия неблагодарник...а той какво направи с нас ,с отбора, с феновете...не се ли подигра с всички ии то мощоно...бееез грам да му пука...тъй че аз не мога да го жаля. Трябва да се почне от някого ...някога... и веднъж за винаги да се спре това изтичане на класа. И тука мога да твърдя ,че само и единствено човечността на Клоп ,позволи.ма полуръста да си иде...просто е човек и не искаше да го спира повече.
.а има и друго...той много добре знае че се трови атмосферата в съблекалнята с такива червиви ябълки.

Точно така, трябва да се спре, ама ще е мнг трудно при тези собственици.
Точно за това аз боготворя Клоп, защото е единствения треньор, който меже да направи разликата докато тези си въртят далаверите. Има мнг набито око за трансфери, защото знае точно какъв играч му трябва за неговите изисквания. Не да ми доведеш Балотели, защото на гърба му пише "централен нападател". Или Лалана и да го пратиш на крилото. Клоп не доведе "централен защитник", а доведе Ван Дайк (аз още не мога да повярвам как омагьоса чичо Скрудж да извади 75 мил от кофчежето :lol:). И искрено се надявам от Клоп и Ван Дайк да започне това обръщане на палачинката. Това момче ни предпочете пред Сити и Челси, два пъти, заради Клоп. Замислете се кога беше последния такъв случай. Аз бях готов да трампя Ван Дайк за Кутиньо 1:1. Единия е Мъж, а другия е П*тка. Искал да печели трофеи, ама ако може ей тъй по по-лесния начин...с Меси и Иниеста той и Матиьо спечели трофеи. А Арсенал като ни напънаха преди 2 седмици, задържащия топката, направи 2 докосвания за цялото второ полувреме. Вън всички П*утки от този клуб :arrow:
Само стойте и гледайте кой ще го смени на пряк свободните Путиньо ;)

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 08 яну 2018 15:56

С риск да се скарам с повечето тук, съм съгласен повече с realist. че дори и с blue avalanche.

За мен нещата стоят така. За всеки играч трябва да е привилегия да играе за Ливърпул. Не плащаме най-големите заплати и не печелим най-редовно трофеи. Който остава - остава ЗАРАДИ Ливърпул. И само заради Ливърпул. Не защото е завързан с договор или защото рискува да му провалим кариерата. Никой не стои насила в Ливърпул - насила стоят в малките клубчета с големите парички. Затова са ми смешни и винаги ще са ми смешни желанията на повечето да държим някого насила. Определяме цена(в случая отлична) и чао. И то без лоши чувства. Казах ви да прочетете какво казва Клоп. Може всеки да си тръгне, но никой не може да купи духа и сърцето на Ливърпул. Той изгражда колектив, където отборът е на първо място. Така беше и в Дортмунд. Затова ми е и толкова любим. Кой го доведе в Ливърпул? Собствениците. И съм сигурен, че му е осигурен пълен картбланш за селекцията. Той не е някакъв жалкар, който ще стои, въпреки, че му продават звездите.(Даже се говори, че е искал още лятото да се маха Коутиньо) Просто той държи, и още от първия ден го е подчертавал, на хора, които искат да накарат влака да тръгне, а не такива, които искат да се качат в движение. Трансферът на Ван Дайк е доказателство. Този на Чембърлейн впрочем също. Така че съжалявам за всички, които въздишат по арабските собственици, но тука е така. На мен ми харесва. Сезонът ни всъщност щеше да изглежда много по-оптимистично, ако не беше убийствената форма на Сити. И пак повтарям. Без Коу, но с Ван Дайк, Кейта, Облак/Алисон и Лемар отборът ни ще е по-добър и по-конкурентен.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 08 яну 2018 16:18

Liverpool_EC написа:
dNelbandian написа:Май не виждаш по-голямата картинка, а тя не е Коутиньо.

Точно там му е проблема на реалиста. Не вижда нещата в перспектива, не може да си направи изводите. Не само с трансферите със всичко друго той коментира едни моментни ситуации и не вижда цялостната картинка. Аз съм му изброил 7г трансфери при ФСГ той ми ги защитава. Коутиньо още лятото като се видя, че ще си ходи направих само един коментар за него и то, че ще се продаде следващото лято. Единствено се надявах янките да се полакомят да го задържът за световното, защото можеше да му изкарат още пари.Иначе беше ясно, че ще е поредният изтъргуван.Ако го бяха задържали до лятото, което не беше невъзможно нямаше ли да гарантират на отбора един топ 4 и силно представчне в ШЛ. Говорим за едни 6 месеца? Имаше други футболисти от които да извадят някой лев и да закърпят любимия ви бюджет. Какво ги жалите толкова не мога да разбера. На мен ми е пределно ясно, че не са араби и че в клуба трябва да има някаква финансова стабилност, ама те за 7 г не са мръднали и сантиметър измекярите. Нали ви извадиха статистиките им, еми те не са се набутали с повече от 20 мил на трансферен прозорец? Как пък един път не се отпуснаха и да кажат ей ви 50 за този да видим какво ще стане. Бахти мазните манипулатори са тези и като видя някой да им ръкопляска, ми е ясно че няма и за 2 стотинки акъл в главата си. Спасиха ни от фалит, да де ама не защото ги ебеше че велик отбор, ще изчезне от картата, а защото това беше далверата на века в спорта. Ще си минат 10г в които те ще са на плюс 20 милиона тази година, минус 15 другата година и така година след година накрая като ни изтъргуват за 2 милярда ще са спечелили чисто 1,5 милярда. А ние какво спечелихме като фенове под ръководството на ФСГ, че не мога да се сетя :?: Който иска да им се радва...наивници колкото щеш. Те наивници като вас, ако не могат да извъртят тези далавераджии, кой друг :lol:
Оня ти да не си син на Илийката, не се сещам друг такъв, който да е само по ръкоплясканията стига да пише Ливърпул отгоре :oops:
Значи и на Хикс и Джилет сте ръкопляскали нали не може да сме недоволни от ръководството. Наивници, наивници, големи наивници, нечовешки наивници :!:
9Lives Ред Сокс и Ливърпул са две различни компании и финансиите им не пряко свързани заедно, въпреки, че са собственост на една и съща фирма, в случая ФСГ. Въпреки, че отделни финансови решения на собствениците може да бъдат косвено продиктувани от успеха/провала на другото дружество, те не са зависими едно от друго. А и виждаме как процедират с едните и другите. За съжаление ние сме в ролята на доведения син.

Аз проблем нямам, момче. Очевидно ти имаш проблеми, оправяй се. Не аз, а ти не виждаш по-надалеч от носа си. Изобщо не говориш в никаква перспектива и не виждаш никаква обща картина, а коментарите ти са за един конкретен случай. Бесни сте, че Коутиньо си тръгна и като няма на кого (щото него го боли за вашите мнения), се опитвате да си го изкарвате на собствениците, които нямат и най-малка вина за този трансфер. Ако наистина гледаше общата картина, щеше да видиш колко променено е поведението им през последната година, не да ми говориш какви скръндзи били. Тези хора за няколко месеца счупиха три пъти подред входящия трансферен рекорд на клуба. Три пъти подред! Направиха най-скъпия трансфер на защитник в историята на футбола. Каквото поиска Клоп, това му осигуриха, някои не веднага, но ги осигуриха. Били си изравнили баланса?! Да не би те да са настояли да бъде продаден Коутиньо? Да не би да са го продали против волята на Клоп? Всички в Англия говорят точно обратното, че той самият е настоял да се продаде веднага, даже е бил склонен да го продаде още лятото. За какво му е на Клоп Сърдитко-Петко? Ами ако беше го убедил да остане, как щяха да си изравнят баланса собствениците? Говорите без да мислите, момчета. Ще видите, че сумата от Коутиньо ще бъде инвестирана в играчи, ако не сега - лятото. Няма да си ги приберат тия пари в джоба, спокойно.

Върни се в “Ливърпул”