Венгер си отива със сигурност, според мен. Анчелоти изглежда любопитен вариант за Арсенал, но ръководството ще трябва да го подкрепи със солидни трансфери.. Досега американските собственици на лондонския клуб не са показали, че са способни на подобна активност

Томас Тухел ми се струва още по-любопитна опция за Арсенал - неговата футболна философия ще пасне добре на унаследения състав от Венгер и с малко покупки германецът би сформирал силен отбор. Тотално неочаквано назначение би било, ако Арсенал се обърнат към бившия си капитан и настоящ помощник на Гуардиола в Сити - Микел Артета, каквито слухове се появиха наскоро.
Конте е вторият почти сигурно напускащ мениджър сред водещите тимове във Висшата лига

Неразбирателството му с ръководството на Челси по отношение на трансферите е повече от очевадно и евентуална оферта от Италия (Милан

) според мен ще му дойде като идеален повод да напусне

Освен това сезонът на Челси до момента не се развива кой знае колко успешно и евентуално отпадане срещу Барселона в ШЛ ще натежи везните много в такава посока, особено като знаем, че за чичо Роман това е най-важният турнир

Анчелоти и тук има големи шансове да поеме юздите, макар че аз лично се съмнявам да поиска да се върне в Челси. Досега в кариерата си той никога не се е връщал в отбор, който е тренирал.. Диего Симеоне и Макс Алегри са очевидните варианти за Челси при напускане на Конте. Алегри беше първи избор за Абрамович преди да назначи сънародника му, така че сега при напускане на Ювентус няма хич да ми е трудно да си представя следващата му месторабота
За останалите мениджъри и съдбата им е трудно да се спекулира на този етап.. Почетино изглежда непоклатим в Тотнъм, макар че оферти от отбори като ПСЖ (където е играл) или Реал Мадрид биха били голямо изкушение.. Спомням си и срещата му с Алекс Фъргюсън преди време, така че аржентинецът определено е в полезрението и на Юнайтед.. Клоп също няма да ходи никъде през лятото, без значение от това какво ще е крайното класиране на Ливърпул. Щом ФСГ изтърпяха Брендън Роджърс 3 години и половина, то Клоп няма от какво да се притеснява на този етап.
Любопитни са слуховете за Жозе Моуриньо и заигравките му с ПСЖ, между другото подхранени от неговия собствен антураж

Унай Емери е сигурен пътник, ако не спечели Шампионската лига. Кандидати да го заменят на поста - колкото поискаш. Но точно Моуриньо да отиде там ми се струва нереалистично.. При всички случаи точно тук виждам място и за Татко Карло, който за втори път да наследи воден от Моуриньо отбор.