Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

realist
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот realist » 07 яну 2018 16:51

Onq написа:Ралке, какво стана с Марез? Партенка ли е, кво ли? Некво ново инфо има ли?

Май се оказва партенка, дошла от френски медии. Според английските Ливърпул не се интересува от Марез и никога не е влизал в преговори с Лестър за него.

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 07 яну 2018 17:12

За Сити съм съгласен, но тези от Юнайтед, защо бяха изброени ? Единствено се открояват Де Хеа, Валенсия и Йънг. С нищо титулярната защита на Юнайтед не прави впечатление и няма по-добри индивидуалисти от Ливърпул, колкото и пристрастно да звучи. Нито Матип е по-лош от Байи ( 30 млн. паунда ), нито Дармиан, Линдельоф или Блинд се открояват пред Клайн, Робъртсън, Ловрен. Стила на двата отбора е напълно различен и докато едните са съсредоточени да не допуснат гол и да победят с минималното 1:0, Ливърпул играе атакуващ футбол и не се мисли за дефанзивната игра, а и ДА, не притежаваме защитата на Сити или ПСЖ.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
merseyside
Контакти:

Мнениеот merseyside » 07 яну 2018 17:19

На Милинкович-Савич колко му беше клаузата?
1977, 1978, 1981, 1984, 2005, 2019
Изображение

Image

#FSGOUT

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 07 яну 2018 17:21

Информациите от Скай от днес са, че нямаме интерес към Марез И към Лемар. И за да станат нещата още по-зле - някакви слухове за Ндиди от Лестър. Изглежда той е алтернативата на Горецка, който естествено поема към Байерн. Кое голямо име би ни избрало при положение, че през година продаваме голямата си звезда? :lol: И за капак на всичко, Клайн бил наркоман и нямало да играе повече за отбора. :shock: А всичко започна толкова обнадеждаващо с привличането на ВВД...
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 07 яну 2018 17:24

KOPScousers написа:Информациите от Скай от днес са, че нямаме интерес към Марез И към Лемар. И за да станат нещата още по-зле - някакви слухове за Ндиди от Лестър. Изглежда той е алтернативата на Горецка, който естествено поема към Байерн. Кое голямо име би ни избрало при положение, че през година продаваме голямата си звезда? :lol: И за капак на всичко, Клайн бил наркоман и нямало да играе повече за отбора. :shock: А всичко започна толкова обнадеждаващо с привличането на ВВД...

Ндиди е много корав играч. Типичния дефанзивен халф. И именно заради това не вярвам, че го искаме :)

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 07 яну 2018 17:30

KOPScousers написа:Информациите от Скай от днес са, че нямаме интерес към Марез И към Лемар. И за да станат нещата още по-зле - някакви слухове за Ндиди от Лестър. Изглежда той е алтернативата на Горецка, който естествено поема към Байерн. Кое голямо име би ни избрало при положение, че през година продаваме голямата си звезда? :lol: И за капак на всичко, Клайн бил наркоман и нямало да играе повече за отбора. :shock: А всичко започна толкова обнадеждаващо с привличането на ВВД...

Недей така бе,човек. Теб тоя трансфер на Коутиньо те съсипа психически. Не знам защо толкова страдаш сега, като напускането му беше ясно отдавна. Единствено не се знаеше дали ще е януари или лятото.
Не мисля, че Марез е чак толкова подходящ за Ливърпул, нито, че недоказан играч като Лемар струва 90 млн.паунда. Що се отнася до Клайн, цял сезон сме без него и не мисля, че десния бек ни е най-големия проблем. Имаме две млади момчета на този пост, които, макар да не са още много стабилни, се справят прилично.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 07 яну 2018 17:42

Това за Клайн има ли го в някоя сериозна медия :mrgreen:
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 07 яну 2018 17:46

realist написа:

Недей така бе,човек. Теб тоя трансфер на Коутиньо те съсипа психически. Не знам защо толкова страдаш сега, като напускането му беше ясно отдавна. Единствено не се знаеше дали ще е януари или лятото.
Не мисля, че Марез е чак толкова подходящ за Ливърпул, нито, че недоказан играч като Лемар струва 90 млн.паунда. Що се отнася до Клайн, цял сезон сме без него и не мисля, че десния бек ни е най-големия проблем. Имаме две млади момчета на този пост, които, макар да не са още много стабилни, се справят прилично.

Ясно беше, че ще напусне. Просто не очаквах да е сега. Все си мислех, че се е кротнал ще изкара сезона, ще има едно хубаво сбогуване с феновете, най-малкото ще им благодари за подкрепата. Когато Суарес пое към Барса, написа цял роман за феновете на Ливърпул. Ван Дайк броени минути след обявяването на сделката за трансфера му направи същото - пусна съобщение, с което се отблагодари на феновете на "светците" в социалните мрежи. А нашия какво направи? Щракнали са го ухилен до уши на летището. Контузения ми той. :lol: Аз не го бях виждал да се усмихва така от края на миналия сезон. Жалка история. Не съм толкова разочарован, най ме болеше от трансфера на Торес. От тогава ми е все едно кой наемник идва и си отива. Просто не доумявам как може за няколко месеца главата на един човек да бъде промита до такава степен, че да действа абсолютно противоположно на думите си и убежденията си от преди 5-6 месеца. За това не съм в особено приповдигнато настроение. Няма играчи като Стиви вече, няма и да има. Поне не докато някакви футболисти с основно образование струват по 200 млн. и вземат по 500 хилки седмично.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 яну 2018 17:52

Винаги е неприятно, когато се разделяш с най-добрия си играч за последните години.
А Барселона и Ливърпул затвърждават добрите си бизнес връзки.
Не е ли ред и вие да направите оферта за някои техен играч?

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 07 яну 2018 18:02

smoothc написа:Винаги е неприятно, когато се разделяш с най-добрия си играч за последните години.
А Барселона и Ливърпул затвърждават добрите си бизнес връзки.
Не е ли ред и вие да направите оферта за някои техен играч?

Освен Суарез и Тер Стеген, не виждам кой би ни свършил някаква работа. Меси не го броя, разбира се. Друг е въпроса, че да купуваш от Реал и Барса не е много практично, защото футболистите им са с 30-40 % по-скъпи от реалното, само заради това, че са играчи на тези клубове.
На вас Реал като ви отмъкна Дейвид Бекъм и Кристиано Роналдо в топ формата им, вие какви оферти направихте за техни играчи? 8-)

Върни се в “Ливърпул”