Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот sin4ec » 06 яну 2018 20:38

Kris_men2000 написа:А ми ако сравним първите години на СС в Астана и първата година на Роси в ЛЕВСКИ разликата е очевадна и просто СС е с класи над него.На непознато място, среда и начин на живот СС се справя много по добре от Роси.Факт.Само не ми давай примери за периода му в националният и Тирето демек Литекс.Там нищо не зависеше от него.Където има пълната власт и доверие винаги се е доказал на много високо европейско ниво.А Роси КОГА и къде се е доказал за 25 години треньорство.Мъри за половината време е постигнал толкова колкото Роси за два века няма даже и да го доближи камо ли да го настигне.

Първата година на Роси в Левски далеч не е приключила, а и не виждам очевадни разлики. Но бих ти припомнил първата година на СС в Левски, когато ни биха негърчетата от Беверен и кой ли не тук. Тогава много хора искаха да се махне. Аз бях от защитниците му.
Не си намерил черква да се кръстиш. Между впрочем бях в Беверен на реванша.
Както тогава бях зад Мъри, така сега съм зад Роси.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 06 яну 2018 20:43

Роси е един от стотиците треньори в Калчото които стават само на средняци или борещи се да не изпаднат,но никога не стават за колоси воюващи за шампионска титла.А това много говори за манталитета му и начина на мислене и работа.В него е заложено среднячеството и затова изглежда ,че е доволен от работата му в ЛЕВСКи независимо,че правим хиксове или загуби.Той никога не е бил в класирането на трето място.А това е голямо постижение за него.За нас е провал.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 06 яну 2018 20:48

sin4ec написа:
Kris_men2000 написа:А ми ако сравним първите години на СС в Астана и първата година на Роси в ЛЕВСКИ разликата е очевадна и просто СС е с класи над него.На непознато място, среда и начин на живот СС се справя много по добре от Роси.Факт.Само не ми давай примери за периода му в националният и Тирето демек Литекс.Там нищо не зависеше от него.Където има пълната власт и доверие винаги се е доказал на много високо европейско ниво.А Роси КОГА и къде се е доказал за 25 години треньорство.Мъри за половината време е постигнал толкова колкото Роси за два века няма даже и да го доближи камо ли да го настигне.

Първата година на Роси в Левски далеч не е приключила, а и не виждам очевадни разлики. Но бих ти припомнил първата година на СС в Левски, когато ни биха негърчетата от Беверен и кой ли не тук. Тогава много хора искаха да се махне. Аз бях от защитниците му.
Не си намерил черква да се кръстиш. Между впрочем бях в Беверен на реванша.
Както тогава бях зад Мъри, така сега съм зад Роси.

Прав си но тогава СС прохождаше в занаята.А тук говорим за изграден и улегнал треньор с 25 годишен стаж.Има огромна разлика.Не вярвам Роси в първата си година да е бил Анчелоти а е тренирал четвърто дивизионен отбор.А Мъри направо скочи в дълбокото но много бързо изплува.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 яну 2018 20:53

Нещата са сложни. Нека изчакаме, май месец ще съдим...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 06 яну 2018 21:10

sin4ec написа:Нещата са сложни. Нека изчакаме, май месец ще съдим...

Нека май месец не съдим а да се радваме с шампионска купа в ръце и БГ. купа за десерт. Пожелавам му на Роси много успехи с ЛЕВСКИ и да ме направи за резил в моите прогнози за него.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 яну 2018 21:36

Kris_men2000 написа:Роси е един от стотиците треньори в Калчото които стават само на средняци или борещи се да не изпаднат,но никога не стават за колоси воюващи за шампионска титла.

В този ред на мисли Стоилов какъв е? Някакъв треньорски колос? Що го искат само в "-стан"??? Напъна се да се направи на голям и пак се върна в Казахстан. Щото НИКОЙ друг не оцени този гений.
Нищо с Литекс. Уволнен от националния. Изритан от Анортозис. Успя единствено в Астана, защото там му събират най-добрите играчи в Казахстан. Нещо като един Динамо К навремето.
И именно по тази причина няма как да се сравнява неговата работа в Астана с тази на Роси в Левски.
Впрочем, аз ИЗОБЩО не съм убеден, че ако сега играем с неговия Астана Стоилов ще направи нещо срещу Роси. ;)

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 06 яну 2018 21:40

blue avalanche написа:
Kris_men2000 написа:Роси е един от стотиците треньори в Калчото които стават само на средняци или борещи се да не изпаднат,но никога не стават за колоси воюващи за шампионска титла.

В този ред на мисли Стоилов какъв е? Някакъв треньорски колос? Що го искат само в "-стан"??? Напъна се да се направи на голям и пак се върна в Казахстан. Щото НИКОЙ друг не оцени този гений.
Нищо с Литекс. Уволнен от националния. Изритан от Анортозис. Успя единствено в Астана, защото там му събират най-добрите играчи в Казахстан. Нещо като един Динамо К навремето.
И именно по тази причина няма как да се сравнява неговата работа в Астана с тази на Роси в Левски.
Впрочем, аз ИЗОБЩО не съм убеден, че ако сега играем с неговия Астана Стоилов ще направи нещо срещу Роси. ;)

В тоя ред на мисли кратуните в ръководството ни можеха да измислят една контрола с тях. :)
И само Левски оле

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 яну 2018 22:26

Стоилов е шампион на две различни страни, четвъртфиналист в Лига Европа и участник в Шампионската лига с два различни отбора в две различни страни, които нямат като една Италия запазено място в евротурнирите... :? Малко сякаш е по-титлован от Роси, нали, да бъдем обективни...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 яну 2018 22:58

metodito написа:Стоилов е шампион на две различни страни, четвъртфиналист в Лига Европа и участник в Шампионската лига с два различни отбора в две различни страни, които нямат като една Италия запазено място в евротурнирите... :? Малко сякаш е по-титлован от Роси, нали, да бъдем обективни...

Нали сега няма да сравняваме най-смешната Лига в Европа със Серия А?
И един треньор, който се е изправял срещу Ювентус, Интер, Милан и др. с треньор, дето се е "надхитрял" с разни изплющяци като Марек, Хасково, Любимец и т.н.???
Много е лесно да си як, когато цял Казахстан работи за теб. Много лесно е да си Лобановски, когато целия национален отбор ти е в Динамо К. Много лесно е, когато гребеш от парите на Чорни...
Нали го видяхме колко струва в Литекс, Ботев и Анортозис? И когато Кипър го изгермечи с 4-1?
Няма да коментирам, че и при 1/4 финала за ЛЕ, и при класирането в ШЛ имахме късмет. Ние много добре си го знаем, нали? Просто Стоилов беше в точното време, на точното място.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 яну 2018 23:23

Оффф, човек... Няма значение. Няма да влизам в подобен спор. Просто казвам фактите. Аз си го харесвам Роси и без титла. Но, както казах, факти.

Върни се в “Левски”