Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
john barnes
Re: Селекцията в Ливърпул
Бразилския мангал-прав му път. Аз прежалих Торес,Алонсо и Суарес,че тоя ли няма? Постъпи като най-големия помияр и предател! Да видим сега,кой ще купим за заместник,или дали въобще ще го направим...още като купихме Ван Дайк,бях сигурен,че харчим парите от мангала. Жалко за илийката,то милото се надяваше и убеждаваше всички тук,че оня ще остане до лятото...но не би!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Прав му път на бразилчето,да купуваме Дракслер 
- dNelbandian
- Контакти:
kadett1 написа:dNelbandian написа:Jürgen Klopp"I wasn't manager when Suárez was sold. I wasn't manager when Sterling was sold. I'm manager now and we're not selling Coutinho." - .
Този цитат не е ли от лятото , колега - тогава май наистина не го продадохме и Клоп не се е отметнал.
Да от лятото е, но това е ирелевантно защото го продаде буквално след 4 месеца след твърдението, че не се продава. А такова твърдение имаше тежест и говорише за едно запазване на добрите играчи. А то едно нищо...
Тови ми звучи като Брендън, с твърдението, че Балотели нямало да се взима и след 5 дена играч на Ливърпул....
Бахти твърденията..бахти нещото.
Е, сега поне го осребрихме много добре, за разлика от Алонсо, Торес и Суарес. Само аз ли си мисля, че в Испания ще му е малко зор да прокопса - фаловете си ги бие Меси, там техниката му няма да върви толкова добре, както в Англия и му остават добрите извеждащи пасове. Да е жив и здрав и се развива в Барса, ама надали .
Последна промяна от kadett1 на 06 яну 2018 20:36, променено общо 1 път.
- merseyside
- Контакти:
В Испания има 2-3 отбора и ще му е много по-лесно.
merseyside написа:В Испания има 2-3 отбора и ще му е много по-лесно.
Ще видим, колега, ще видим.
- dNelbandian
- Контакти:
kadett1 написа:Е, сега поне го осребрихме много добре, за разлика от Алонсо, Торес и Суарес. Само аз ли си мисля, че в Испания ще му е малко зор да прокопаса - фаловете си ги бие Меси, там техниката му няма да върви толкова добре, както в Англия и му остават добрите извеждащи пасове. Да е жив и здрав и се развива в Барса, ама надали .
Едва ли. Виж им тъпата оферта от 105 милиона паунда кеш и другите са бонуси.. които може да пристигнат след 3 години..
Кое му е доброто. Кралете от Монако ще искат 90 милиона паунда твърдо за Лемар.
И ко? Оставаме с 15 милиона и едно притеснение дали този ще се впише...
dNelbandian написа:Кое му е доброто. Кралете от Монако ще искат 90 милиона паунда твърдо за Лемар.
И ко? Оставаме с 15 милиона и едно притеснение дали този ще се впише...
Освен това няма да може да играе в ШЛ.
dNelbandian написа:И ко? Оставамецс 15 милиона и едно притеснение дали този ще се впише...
Не забравяй, че ще сме разкарали отровата от отбора. Колкото и добър играч да е Фильо, поведението му е лековато. Щял да плати с негови пари част от твърдата сума
Лемар няма да го пуснат сега - казаха си го в прав текст. Марез - никога не сме имали интерес към него и специално ги уведомихме днес за това. Не се вижда правилното име на хоризонта сега и ако вземем някого ще е някой перспективен младок, а не утвърдено име. Ние скаути нямаме, за разлика от Саутхямптън.