Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 06 яну 2018 09:10

1982 написа:Аз не те карам да посещаваш Армията заради отчети, просто попитах чий финансов отчет сте представили за тези 3 изискуеми години. Защото опциите ЦСКА и ново дружество са невъзможни ...... нищо повече, но явно е голям проблем да отговориш.
Много ясно ти отговорих, че отчети не ме интересуват нито са ме интересували някога. Който го интересува отчета си го намира и ако иска да доказва с него някаква своя налудничева теза, го вади тук и подкрепя твърденията си. В противен случай се получава някакво безсмислено плямпане и рев.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 06 яну 2018 09:18

1982 написа:Аз не те карам да посещаваш Армията заради отчети, просто попитах чий финансов отчет сте представили за тези 3 изискуеми години. Защото опциите ЦСКА и ново дружество са невъзможни ...... нищо повече, но явно е голям проблем да отговориш.

GOLEADOR написа:Ми на ЦСКА отчета показват,на кой друг?

На ЦСКА отчета няма как да го покажете, надявам се се досещаш защо.

delqnski47 написа:ДА,А тяхното НЕ СЕ ФОРМАЛИЗИРА В НАЕМ,защото нямат ЗАДЪЛЖЕНИЕ да го правят,докато при нас влиза като задължителна опция.На тъп ли се правиш или наистина имаме проблем....

Правят ли го ??! Правят го. Тоест по нищо не се различават от вашия случай - правят инвестиции. Това е основният въпрос, на практика какво се случва, не на хартия.

Разбира се, че се различава и то много! БЕЗСРОЧНО (това схващаш ли какво означава) и БЕЗВЪЗМЕЗДНО (а това)! За това те не плащат наем, но за сметка на това им плащат сметките! Това, че те са вложили някакви пари в ремонти не означава, че имат задължение да плащат наем (наема, това е цената за ползване на съоръженията). Т.е да повторя отново - ЦСКА си плаща за да ползва съоръжението, а на онези им е дадено безвъзмездно! На ЦСКА договора е за 10 години, а на онези е безсрочен! ЦСКА има задължения да плаща данъци, такси и режийни разходи, а на онези им ги плаща държавата! Схващаш ли сега?! :o
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 06 яну 2018 10:28

pomiqr272 написа:
Sisi 1914 написа:Обсъждай си вашитенеща, а не нашите!
Кво те интересува, кой, как и защо ще плаща наема?
:twisted:

Мен ме интересува и всяко живо същество, което плаща данъци трябва да го интересува. ЦСКА и ЦСКА-София са общодостъпен пример за целия български народ за наглост и далавера и как държавния апарат с всички средства подкрепя престъпността. Днес ЦСКА, утре ЦСКА-София, Ковачки, Прокопиев, Цветанов, Пеевски и още стотици знайни и незнайни войни, които всекидневно оглозгат държавата и милиарди потъват по вертикалата в джобовете им, докато им се кефите.

Ама ЦСКА плаща най-висок наем, за да играе на стадиона, а вие не плащате нищо и продължавате да си мрънкате!
Гледайте си вашата паница, а не на другите!
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 яну 2018 12:24

Ozzimozzi написа:Много ясно ти отговорих, че отчети не ме интересуват нито са ме интересували някога. Който го интересува отчета си го намира и ако иска да доказва с него някаква своя налудничева теза, го вади тук и подкрепя твърденията си. В противен случай се получава някакво безсмислено плямпане и рев.

По принцип не те интересуват отчети или не те интересуват само отчети, където пише "Литекс"?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 06 яну 2018 12:58

Абе що не вземете да срутите Армията и така до тука :lol: :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 06 яну 2018 13:12

W84me написа:
Ozzimozzi написа:Много ясно ти отговорих, че отчети не ме интересуват нито са ме интересували някога. Който го интересува отчета си го намира и ако иска да доказва с него някаква своя налудничева теза, го вади тук и подкрепя твърденията си. В противен случай се получава някакво безсмислено плямпане и рев.

По принцип не те интересуват отчети или не те интересуват само отчети, където пише "Литекс"?

По принцип съм го написал кратко и ясно, такa че да бъде разбрано дори и от не особено интелигентната част от потребителите. ;)
Последна промяна от Ozzimozzi на 06 яну 2018 15:10, променено общо 1 път.

Красимир Иванов

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 06 яну 2018 14:51

Warped написа:Абе що не вземете да срутите Армията и така до тука :lol: :lol: :lol:

Като си съборите вашият стадион и ние тогаз нашия.
:mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 яну 2018 15:30

Понеделник почва подготовката на бъдещия носител на титлата и купата а.к.а отборът с най-многобройната фенска маса и най-обичания роден футболен клуб признат от целия свят за Хегемона на Балканите!
@ Режете вени... ЦСКА е по-жив от всякога и всеки които се изпречи на пътя му ще бъде премазан като хлебарка!
Нашето време настъпи, а обединението на армейската общност е толкова силно и въздействащо както никога преди!

ПП Помнете, че които е тръгнал на война срещу Краля на Футболна България винаги е претърпявал поражение...
...10 годишната отечествена война е спечела от Великата Армейска Публика... за пореден път не можахте да убиете нещото, което не може да умре и му дарен живот да живее вечно на тоя свят, а именно свещените четири букви втълпили в себе си трите най-важни и значими неща в живота - Любов, Вярност, Лоялност!
Дядо ми, баща ми, аз... 70 години - ти си нашият живот!

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 06 яну 2018 17:41

W84me написа:

По принцип основно ни интересува да ви шием тройки.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 06 яну 2018 17:55

Teo написа:Понеделник почва подготовката на бъдещия носител на титлата и купата а.к.а отборът с най-многобройната фенска маса и най-обичания роден футболен клуб признат от целия свят за Хегемона на Балканите!
@ Режете вени... ЦСКА е по-жив от всякога и всеки които се изпречи на пътя му ще бъде премазан като хлебарка!
Нашето време настъпи, а обединението на армейската общност е толкова силно и въздействащо както никога преди!

ПП Помнете, че които е тръгнал на война срещу Краля на Футболна България винаги е претърпявал поражение...
...10 годишната отечествена война е спечела от Великата Армейска Публика... за пореден път не можахте да убиете нещото, което не може да умре и му дарен живот да живее вечно на тоя свят, а именно свещените четири букви втълпили в себе си трите най-важни и значими неща в живота - Любов, Вярност, Лоялност!
Дядо ми, баща ми, аз... 70 години - ти си нашият живот!

А аз с нетърпение чакам пролетният полусезон, че сега е голяма скука!
:cry:

Върни се в “ЦСКА”