Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот koisa » 06 яну 2018 10:15

metodito написа:Иначе за Петрович и Роси си прав. Единият наследи готов отбор, другият... абе не е баш сбирщайн, но нека така да го наречем...

Кое по-точно му беше готовото на отбора? Аз си спомням, че се наложи да прави доста големи промени в играта и да учи отбора на елементарни неща... Особено играчи, които бяха отписани и почти захвърлени! Ама явно тук всеки коментира както му е удобно!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 яну 2018 10:21

modor написа:Гласувайте за Божката Митрев! Оня космонавта нещо много бързо се изтреля нагоре. https://fans.vote/v/ACsLkYsntrM

Без да се заяждам, но Божката дори не заслужава да е сред номенираните.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 06 яну 2018 10:29

Warped написа:

1914.1902 написа:2015/16 Левски до кое място стигна с Белаид ? :)

2-ри и защитата беше боклук... На колко точки след първия бяхме? А и като видиш кой беше 4 и 5ти става ясно

Левски беше по едно време и на първо място с няколко точки преднина . ;)
Отделно Белаид игра до зимата , а тогава отбора завърши на втора позиция с равни точки с първия . После вече отнеха точки от актива на сините .

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 06 яну 2018 10:46

modor написа:Гласувайте за Божката Митрев! Оня космонавта нещо много бързо се изтреля нагоре. https://fans.vote/v/ACsLkYsntrM

Хората знаят, за кой да гласуват и не се изненадвай, че Киро е преди вашия вратар!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 яну 2018 10:48

koisa написа:
metodito написа:Иначе за Петрович и Роси си прав. Единият наследи готов отбор, другият... абе не е баш сбирщайн, но нека така да го наречем...

Кое по-точно му беше готовото на отбора? Аз си спомням, че се наложи да прави доста големи промени в играта и да учи отбора на елементарни неща... Особено играчи, които бяха отписани и почти захвърлени! Ама явно тук всеки коментира както му е удобно!

Бяха играли заедно доста време и до голяма степен бяха екип. Петрович беше щипката сол, която беше нужна да се добави, докато повечето от тези сега се запознават. Това имам предвид. Човек, нали не ме упрекваш, че казвам нещо против Майстора? Че и банан изядох заради това.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 яну 2018 10:50

Sisi 1914 написа:

Хората знаят, за кой да гласуват и не се изненадвай, че Киро е преди вашия вратар!

Един нападател винаги ще бъде предпочетен пред един вратар. Хората са такива просто. Колко златни топки или там награди за футболист на Европа/фифа и тъ нъ, имат вратари. Ако приравним чистите мрежи с голове, Божката е далеч пред космонавта.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 06 яну 2018 10:52

Sisi 1914 написа:

[offtopic]"Вашия вратар"? Ти сега от кой отбор си? - Левски? ЦСКА, ЦСКА-СОФИЯ? :roll: Хората постоянно се бъркат. Ако си припознала отбора на Литекс за ЦСКА......Направи си една нова регистрация с тиренце :lol:[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 06 яну 2018 10:57

metodito написа:
Sisi 1914 написа:

Един нападател винаги ще бъде предпочетен пред един вратар. Хората са такива просто. Колко златни топки или там награди за футболист на Европа/фифа и тъ нъ, имат вратари. Ако приравним чистите мрежи с голове, Божката е далеч пред космонавта.

Нали сте много фенове, които подкрепяте Левски, еми организирайте се и гласувайте за Митрев?
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 яну 2018 11:04

metodito написа:Бяха играли заедно доста време и до голяма степен бяха екип. Петрович беше щипката сол, която беше нужна да се добави, докато повечето от тези сега се запознават. Това имам предвид. Човек, нали не ме упрекваш, че казвам нещо против Майстора? Че и банан изядох заради това.

Никого не упреквам, но това, че са играли заедно не ги прави готов отбор... Тая мантра с готовия отбор я разправят хора, които не оценяват постигнатото от сърбина. Трябва ли да добавям, че не му дадоха да си направи селекция и трябваше да разчита на каквото му вземат? И как въпреки първото място клубът един път не застана зад него така, както сега зад Роси? А вместо това орязаха премиите на играчите, защото много биели и се въртяха непрестанно разни интриги! :oops: Омръзна ми да се връщам назад и да опровергавам неистини. Сега съм на 100% зад Роси точно както бях и зад Петрович. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 яну 2018 11:13

Имаше един клип как Люпко учеше Алвеша как да застава срещу противника :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !