Добре.Аз винаги,когато мога ходя,но в последно време много неща ме карат да не искам. Оставям настрана играта...Харесва ли ти чакъла около терена?Това не изисква кой знае,какви средства за да се понаправи,нали?Дори си мислих,че можем и ние да помогнем за това...Мен от труд не ме е страх.Нека след всичко хубаво,което се случи с Тича да стигнем до край.Даниел Димов няма да го коментирам от уважение към И.Илиев.КироВарна написа:violetovgeneral написа:е точно за това ти говоря..дали сме там или не все една и съща работаКироВарна написа:violetovgeneral написа:И друго да знаеш родман-един отбор,като нашият не се издържа от билетчета,а от СПОНСОРИ!И те идват с показване на добри игри.Другото с Луканов е...Щом го оставят да работи с младежите,той колко младежи пускаше и за колко време?Само това ти стига,смятам?
Технически погледнато, нашият отбор не се издържа от билетчета!!!Затова билетите на нашите мачове, винаги са били най евтините в БЪЛГАРИЯ!!!Имаше даже и един период, през който на ТИЧА се влизаше безплатно!!!Никога на приятелски мач, или "контрола", не са се продавали билети!!!Но нашият отбор е издържал повече от век, удари от всички страни, именно защото неговите привърженици сме били винаги по трибуните!!!Защото клубът, това е публиката, която го подкрепя!!!Ако нас ни няма на стадиона и сър Алекс да дойде за треньор, файда йок........както е прието да се казва на "Олд Трафорд"!!!Затова аз мисля, че всеки който твърди, че обича ЧЕРНО МОРЕ.......трябва всеки мач да е на ТИЧА и да показва с дела обичта си!!!
Според мен, не е "една и съща работа", защото футболисти, треньори и ръководители се сменят!!!Те са важна част от един клуб, но клубът са тези които го обичат!!!А и по твоите разсъждения, че спонсорите издържат отбора......кого ще предпочетат спонсорите?Тези, които играят пред пълен стадион, или тези дето и родителите им не ходят да ги гледат?Затова аз мисля, че е много важно да сме на стадиона!!!Един клуб е голям, ако има много привърженици!!!Относно, спряганите за нови в ЧЕРНО МОРЕ, които изчакват предложения от чужбина.....надявам се ИЛИАН да им е определил дата, до която могат да мислят!!!Ако някой ще идва, в началото на полусезона, без подготовка......по добре да не идва!!!
Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- violetovgeneral
- Контакти:
Re: Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18
Съвременният футбол се издържа по точно определени начини :
- Продажба на билети и карти
- Продажба на фенски артикули
- Продажба на рекламни и телевизионни права
- Продажба на права на футболисти
Всички големи клубове, без никакви изключения осигуряват приходите си точно по тези начини.
Освен всичко УЕФА много сериозно държи разходите на футболните клубове да са съобразени с законните им приходи.
За пример само - в Германия 85% от отборите в първите три лиги са с положителен търговски баланс.
При това положение се сетете сами кога ще има футбол в БГ, и в частност на Тича.
И кое е по добре - да плащате 50-100лв билет за всеки мач и да си купувате актуалните фанелки и всякакви артикули с логото на отбора за минимум 300-400лв на година и отборът да е независим финансово...
Или да влизате без пари на полувремето и да чакате Неделчо или доктора да ви раздаде фанелки, да псувате футболистите и да давате акъл на треньорите ....
Тук всички забравят един основен принцип - за да искаш, преди това трябва да си дал!!!
По лесно е да кажеш - Наздраве, спонсора ще оправи сметката...
Всички големи клубове, без никакви изключения осигуряват приходите си точно по тези начини.
Освен всичко УЕФА много сериозно държи разходите на футболните клубове да са съобразени с законните им приходи.
За пример само - в Германия 85% от отборите в първите три лиги са с положителен търговски баланс.
При това положение се сетете сами кога ще има футбол в БГ, и в частност на Тича.
И кое е по добре - да плащате 50-100лв билет за всеки мач и да си купувате актуалните фанелки и всякакви артикули с логото на отбора за минимум 300-400лв на година и отборът да е независим финансово...
Или да влизате без пари на полувремето и да чакате Неделчо или доктора да ви раздаде фанелки, да псувате футболистите и да давате акъл на треньорите ....
Тук всички забравят един основен принцип - за да искаш, преди това трябва да си дал!!!
-
- Контакти:
При нас във Варна, обаче е по-различно, а и не само... Спонсорът казва "наздраве", гражданите, общината, държавата оправя "масрафа"...
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
В България освен Лудогорец,няма друг отбор който да е ОК с баланса.И по тази причина всички останали скачат срещу тях като ужилени.Но всички са на ръба на фалита,ако не и фактически фалирали.Тогава задавам следният въпрос отново.Щом положението е такова,защо не минем на аматьорски или полуаматьорски футбол,а се мъчим с тази измислена "професионална" лига?Един по един спортовете си заминават в небитието и единствено футбола е на някакво командно дишане,незнайно защо/или пък знайно?/.В БГ варианта спорта трябва да е дотиран от държавата/респективно общините/ и ако някой отбор успее да изпъкне при тези условия-ОК.Но без да впрягаме отново съдийските "услуги".
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
- violetovgeneral
- Контакти:
Готвача написа:В България освен Лудогорец,няма друг отбор който да е ОК с баланса.И по тази причина всички останали скачат срещу тях като ужилени.Но всички са на ръба на фалита,ако не и фактически фалирали.Тогава задавам следният въпрос отново.Щом положението е такова,защо не минем на аматьорски или полуаматьорски футбол,а се мъчим с тази измислена "професионална" лига?Един по един спортовете си заминават в небитието и единствено футбола е на някакво командно дишане,незнайно защо/или пък знайно?/.В БГ варианта спорта трябва да е дотиран от държавата/респективно общините/ и ако някой отбор успее да изпъкне при тези условия-ОК.Но без да впрягаме отново съдийските "услуги".
АМИ аз искам да си заведа дъщерята,казвам женско,не мъжко..Това не е толкова важно,но тя гледа Барса,Реал,имаме спорове..НО тя гледа онези красиви стадиони ...Пак я заведох на тича...хареса и...Миризмата на трева и атмосферата...Много малко ни трябва .
- violetovgeneral
- Контакти:
АМИ МОГА ДА ТИ КАЖА САМО НАЗДРАВЕ!Stariq написа:Съвременният футбол се издържа по точно определени начини :
- violetovgeneral
- Контакти:
И стига с тия смешни работи като издържане от нещо друго освен от спонсорите ни...Това е много детинско.
- violetovgeneral
- Контакти:
Всеки знае,че футбола и не само той е пералня...Богатите си правят кеф ..Не откривам топлата вода!
- violetovgeneral
- Контакти:
Хубаво де!Спирам да пиша лоши неща.Само,ще гледам.Наистина край! 

violetovgeneral написа:Добре.Аз винаги,когато мога ходя,но в последно време много неща ме карат да не искам. Оставям настрана играта...Харесва ли ти чакъла около терена?Това не изисква кой знае,какви средства за да се понаправи,нали?Дори си мислих,че можем и ние да помогнем за това...Мен от труд не ме е страх.Нека след всичко хубаво,което се случи с Тича да стигнем до край.Даниел Димов няма да го коментирам от уважение към И.Илиев.КироВарна написа:violetovgeneral написа:е точно за това ти говоря..дали сме там или не все една и съща работаКироВарна написа:violetovgeneral написа:И друго да знаеш родман-един отбор,като нашият не се издържа от билетчета,а от СПОНСОРИ!И те идват с показване на добри игри.Другото с Луканов е...Щом го оставят да работи с младежите,той колко младежи пускаше и за колко време?Само това ти стига,смятам?
Технически погледнато, нашият отбор не се издържа от билетчета!!!Затова билетите на нашите мачове, винаги са били най евтините в БЪЛГАРИЯ!!!Имаше даже и един период, през който на ТИЧА се влизаше безплатно!!!Никога на приятелски мач, или "контрола", не са се продавали билети!!!Но нашият отбор е издържал повече от век, удари от всички страни, именно защото неговите привърженици сме били винаги по трибуните!!!Защото клубът, това е публиката, която го подкрепя!!!Ако нас ни няма на стадиона и сър Алекс да дойде за треньор, файда йок........както е прието да се казва на "Олд Трафорд"!!!Затова аз мисля, че всеки който твърди, че обича ЧЕРНО МОРЕ.......трябва всеки мач да е на ТИЧА и да показва с дела обичта си!!!
Според мен, не е "една и съща работа", защото футболисти, треньори и ръководители се сменят!!!Те са важна част от един клуб, но клубът са тези които го обичат!!!А и по твоите разсъждения, че спонсорите издържат отбора......кого ще предпочетат спонсорите?Тези, които играят пред пълен стадион, или тези дето и родителите им не ходят да ги гледат?Затова аз мисля, че е много важно да сме на стадиона!!!Един клуб е голям, ако има много привърженици!!!Относно, спряганите за нови в ЧЕРНО МОРЕ, които изчакват предложения от чужбина.....надявам се ИЛИАН да им е определил дата, до която могат да мислят!!!Ако някой ще идва, в началото на полусезона, без подготовка......по добре да не идва!!!
Приятелю, аз на никого нямам намерение да давам наклон на перчема!!!Всеки си решава сам за себе си, дали ще ходи на мач, или на опера!!!Чакъла около терена, естествено не ми харесва!!!Не ми харесва и това, че нямаме табло!!!Не ми харесва,че тоалетните дори и след ремонта, не са европейски......много неща не ми харесват!!!Но аз обичам отбора!!!Той е част от моята идентичност!!!Затова не търся оправдания, защо няма да отида на мач.....а просто отивам!!!И в къщи не всичко е наред.......двора трябва да се подреди, оградата да се пооправи и още много, много други неща има за ремонтиране!!!Но аз не спя на хотел, а в своя дом!!!Хубав, или лош......ТИЧА е нашият дом!!!Ако ние не сме там, ще запустее!!!Още докато пейките чакаха за монтиране, предложихме да помогнем и да организираме бригада от фенове!!!Казаха, че не е там проблема......да имаме търпение, ще се оправят нещата!!!Знаем, че при нас малко трудно става всичко.......но къде е лесно?