Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 04 яну 2018 22:06

Че вие в момента ползвате Армията без да плащате наем, точно както и Левски ползва Герена. Разликата е единствено, че вашите "инвестиции" се водят на хартия като плащане на наем, докато при тях не се водят за плащане на наем. Утре спокойно може Крадлев да признае техните милионни инвестиции в базата през годините с подобен документ, като онзи за 2-ата милиона при Лупитата, и да го маркира под каквото си иска определение и категория. :lol: :lol: :lol:

Знаем си "бизнесмените" всичките ......... знаем ги какви плащачи са и Домусчиев, и Ганчев, и Стефанов, и сините ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 04 яну 2018 22:10

1982 написа:Че вие в момента ползвате Армията без да плащате наем, точно както и Левски ползва Герена. Разликата е единствено, че вашите "инвестиции" се водят на хартия като плащане на наем, докато при тях не се водят за плащане на наем. Утре спокойно може Крадлев да признае техните милионни инвестиции в базата с подобен документ, като онзи за 2-ата милиона при Лупитата, и да го маркира под каквото си иска определение и категория. :lol: :lol: :lol:

Знаем си "бизнесмените" всичките ......... знаем ги какви плащачи са и Домусчиев, и Ганчев, и Стефанов, и сините ......

Ние си имаме договор за отдаване под наем за 10 години с ясно разписани ангажименти и цена. Нямам информация при подуенци да е същото. Както вече споменах, когато някой държавен глава ни хариже Армията безвъзмездно и безсрочно и започне да ни плаща сметките, тогава ще говорим за аналогии!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 яну 2018 22:14

Имайте си договор, няма лошо, ама до момента не знам и една месечна вноска наем да сте платили ........ хитричко сте оформили договора си така, че на хартия да се води, че плащате, ама на практика да не плащате, а за плащане да се броят забитите пирони в базата. :mrgreen: :mrgreen: Ами то и Левски са забили бая пирони, аз разлика не виждам, освен че по договор техните забити пирони не се водят като платен наем :mrgreen: , докато вашите се водят. :lol: :lol:

Щом за теб има някаква разлика, ОК, не ми се спори. Аз разлика не виждам. Чакок когато платите някой наем, ама реално да платите, можем пак да си поговорим.
Последна промяна от 1982 на 04 яну 2018 22:14, променено общо 1 път.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 04 яну 2018 22:14

1982 написа:
Ozzimozzi написа:
1982 написа:
Ozzimozzi написа:
1982 написа:Викаш може и да послъгва, ама ти му се доверяваш, че този път по изключение казва истината. :lol: :lol: Защото така ти се иска. :mrgreen:

Истината е, че иде реч за един мега жалък популист, същият като шефа си от Банкя. Човек, който няма скрупули да лъже и да подписва фалшиви документи, само и само да се хареса на дадена тълпа хора.

Доверявам се на очите си! Ти също можеш да видиш платените наеми, ако се поразходиш из базата! Какъв е Кралев не ме интересува!

И ти можеш да видиш платените наеми от Левски, ако се поразходиш из Герена.

Не съм знаел, че при договор за безвъзмездно и безсрочно ползване се дължи наем!

Ами нали вашият "наем" представлява инвестиции в базата ..... е, такива имат и Левски, значи аналогично можем да приемем, че и те си плащат, щом инвестициите се водят плащане на наем .... да, на хартия не е изискуемо при тях, но на практика го има вложението.

Пак се правиш на луд,инвестициите на Герена първо бяха наложителни защото имаше вариант да не получат лиценз на стадиона и бяха козметични,след това представителя на твоя приятел ББ,Иво Тонев докара някакви фирми дето правиха ремонт на Герена безплатно и сега ще чакат да дойде кукуво лято за да си получат парите,през това време на Герена се правиха концерти,променяха се имена на стадиона,с една дума каквото може да се прибере като келепир добре дошло,дойде ли време за плащане синя тишина.Да си чел последните две години съобщение на сайта на Левски че към НОИ са преведени някакви пари за покриване на задължения,че са събрани пари от билети които са преведени към фирмите строили Герена,щото аз не съм,ама ти си решил че Ганчев е престъпник и ни даваш за пример Левски.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 яну 2018 22:16

Абе, козметични ..... помня за едно построено общежитие за децата на Герена, за нови терени за тренировки, и т.н. Имат направени доста инвестиции, няма как да се отрече. И тук въобще не броя скандалния сектор А, където е пълно блато. Говоря за другите неща.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 яну 2018 22:17

boabbb написа:Виж цената, която ти бях писал отгоре - колко струва да бачка отоплението 24 часа преди мача и ще разбереш защо не е сложил :lol: То и аз да съм на негово място - не бих сложил, как ще избиеш 50 бона от домакински мач с Верея, например :?: Предпочитам да не е с тото :mrgreen: :mrgreen:

То трябва да работи през целия студен сезон, за да поддържа тревата в кондиция. По време на Синята приказка си спомням, че го пуснаха още през януари и пак се оплакваше Батков колко пари му е излязло. Та, избиваш ги от всички мачове и от това, което пестиш, щото иначе се налага да сменяш части от терена през лятото, не е разход за един мач и за един ден.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 яну 2018 22:21

защо написа:То трябва да работи през целия студен сезон, за да поддържа тревата в кондиция. По време на Синята приказка си спомням, че го пуснаха още през януари и пак се оплакваше Батков колко пари му е излязло.

Аз го написах и вчера - качеството струва пари. Това не могат да вдянат родните "бизнесмени" ....... те искат с трици маймуни да ловят. Да е качествено, ама и евтинко ......... ами не става, братко. Като не искаш да плащаш за отопление на терена, играчите ти ще си чупят краката по твърдите и сковани от студ терени зимно време ....... и после ще им плащаш дебелите заплати, докато те се излежават с месеци.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 04 яну 2018 22:23

1982 написа:Имайте си договор, няма лошо, ама до момента не знам и една месечна вноска наем да сте платили ........ хитричко сте оформили договора си така, че на хартия да се води, че плащате, ама на практика да не плащате, а за плащане да се броят забитите пирони в базата. :mrgreen: :mrgreen: Ами то и Левски са забили бая пирони, аз разлика не виждам, освен че по договор техните забити пирони не се водят като платен наем :mrgreen: , докато вашите се водят. :lol: :lol:

Щом за теб има някаква разлика, ОК, не ми се спори. Аз разлика не виждам. Чакок когато платите някой наем, ама реално да платите, можем пак да си поговорим.

Договорът е за срок от 10 години, като при промяна на законодателството той може да бъде удължен. Според предложението на ЦСКА, месечната наемна цена за двата обекта ще бъде 62 000 лв. (без ДДС), а задължителната инвестиционна програма в размер на 1 100 000 лв. (без ДДС).
Инвестиционната програма следва да се извърши за целия срок на договора. Според условията на конкурса, наемателят ще заплати авансово част от наемната цена на 4 равни вноски до края на 2020 г. Общата сума на авансовото плащане е 800 000 лв., като с нея ще бъде обезпечено заплащането на дължимата към момента към Столична община такса смет и данък сгради за двата имота.
За да гарантира изпълнението на задължителната инвестиционна програма, която е предложил при провеждането на конкурса за отдаване под наем, ЦСКА ще представи банкова гаранция в размер на 10% от стойността на предвидените за съответната година инвестиции. Гаранцията се подновява всяка година.
Наемателят е длъжен извън наема да заплаща и всички разходи за ток, вода, данък сгради и такса ТБО на двата имота. ЦСКА има право да извършва допълнителни подобрения извън задължителната инвестиционна програма по двете спортни бази след съгласието на "Сердика спортни имоти" ЕАД, като тези инвестиции ще бъдат приспадани от стойността на дължимия месечен наем, след като бъдат доказани.
Опитах се да ти маркирам основните моменти в договора. На мен също не ми се губи времето да отговарям на едни и същи глупости.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 яну 2018 22:42

1982 написа:
защо написа:То трябва да работи през целия студен сезон, за да поддържа тревата в кондиция. По време на Синята приказка си спомням, че го пуснаха още през януари и пак се оплакваше Батков колко пари му е излязло.

Аз го написах и вчера - качеството струва пари. Това не могат да вдянат родните "бизнесмени" ....... те искат с трици маймуни да ловят. Да е качествено, ама и евтинко ......... ами не става, братко. Като не искаш да плащаш за отопление на терена, играчите ти ще си чупят краката по твърдите и сковани от студ терени зимно време ....... и после ще им плащаш дебелите заплати, докато те се излежават с месеци.

Те щото знаят, че всеки втори мач е навънка и искат да ги каляват. :lol: Аз нямам чувството, че Ганчев се цигани за дреболии (като изключим историята с клонирането, което ще му излезе по-скъпо, отколкото ако си беше платил), а и нищо не пречи да го има, даже и да не го пуска, та подозирам, че някой друг е орязал всичко, дето му се е видяло излишно, за да представи по-красива сметка. Като стегнат студове, така и така ще се наложи пак ремонт, тогава ще може да сложи. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 яну 2018 22:45

delqnski47 написа:Брей,коментирате и дискутирате без да си обсъждате майките.Направо съм в шок.

Ей, ти да не искаш да се похвалиш с нещо? :lol:

Върни се в “ЦСКА”