Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 04 яну 2018 00:31

Е то и на Зъбчето не беше по-евтин, той пръв сложи седалки на Армията, мисля беше преди мача със Сервет, инак нямаше да можем да играем на Армията. После Божков подмени още толкова седалки, колкото Павлов сложи, щото колегите от Герена редовно "ремонтираха" тези в Б, не че и в другите сектори нямаше често счупени.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 яну 2018 00:33

Всичко ново е хубаво, но по-важно е, колко ще е трайно.
То и нов Грейт Уол е страшна машинки, която след 30 000км започваш да псуваш и да си скубеш косите.
Между другото терените отдавна не се засаждат.
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 яну 2018 00:33

1982 написа:Е то и на Зъбчето не беше по-евтин, той пръв сложи седалки на Армията, мисля беше преди мача със Сервет, инак нямаше да можем да играем на Армията. После Божков подмени още толкова седалки, колкото Павлов сложи, щото колегите от Герена редовно "ремонтираха" тези в Б, не че и в другите сектори нямаше често счупени.

Те "колегите" сега се правят на отворени, нали искаха да им гостуваме на "Герена" ... Аз имам предложение да ни настанят в Сектор А :lol: :lol: :lol: Голям ремонт ще падне ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 яну 2018 00:35

PFC Litex написа:Всичко ново е хубаво, но по-важно е, колко ще е трайно.
То и нов Грейт Уол е страшна машинки, която след 30 000км започваш да псуваш и да си скубеш косите.

Знам, че се купува на чимове, бре :lol: Колко да е трайно, то си трябва поддръжка, ако се поддържа, няма да има ядове :roll: Колкото до Грейт Уол-а - не знам, има Ховър-и на няма и 10 години, 2.4 с газ, за по 7-8 бона ... Колко да са лоши, знам ли :roll:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 яну 2018 00:35

Пич, кой в днешно време подменя тревна настилка, без да сложи отдолу отопление ??! Говорим за 2016-а, 2017-а година все пак ...

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 яну 2018 00:38

1982 написа:Пич, кой в днешно време подменя тревна настилка, без да сложи отдолу отопление ??! Говорим за 2016-а, 2017-а година все пак ...

Кой в България има отопление :?: Националния и говедата, които не го пускат, щото гори много ток :mrgreen: :mrgreen: И за какво ти е отопление като декември се играят 1-2 мача :?: Това е като тъпотията с козирките на целия стадион - за чий к*р ни е тука, да не вали през ден като в Лондон :?: Тая работа е малко като жабата и вола ...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 яну 2018 00:39

boabbb написа:

Знам, че се купува на чимове, бре :lol: Колко да е трайно, то си трябва поддръжка, ако се поддържа, няма да има ядове :roll:

Ц... и на чимове не е, новите терени вече са хибридни и се тъкат със специална машина.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 яну 2018 00:41

Сигурен ли си, че Националния и Герена имат отопление ??

Иначе мисля, че то върши работа не само при сняг, ами и при сух студ ..... в смисъл, помага теренът/почвата да не е толкова твърда ....

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 яну 2018 00:41

PFC Litex написа:
boabbb написа:

Знам, че се купува на чимове, бре :lol: Колко да е трайно, то си трябва поддръжка, ако се поддържа, няма да има ядове :roll:

Ц... и на чимове не е, новите терени вече са хибридни и се тъкат със специална машина.

Е, тя естествената трева как я взимат :?: Иначе наистина съм чувал, че част от тревата е изкуствена на доста терени по Европа, което е плюс ... говедата поне не могат да я опасат цялата :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 яну 2018 00:43

1982 написа:Сигурен ли си, че Националния и Герена имат отопление ??

Иначе мисля, че то върши работа не само при сняг, ами и при сух студ ..... в смисъл, помага теренът/почвата да не е толкова твърда ....

Да, сигурен съм, за Герена отдавна съм чувал, а за Националния нали Борат ( или Мазния перчем беше :? ) се стисна за 50 бона да пуснат отоплението и играхме оная корида в снега, когато ги бихме 3:0 с головете на Силва, Буш и Галчев. Колкото до почвата - при селския ни футбол в България, точно почвата ни пречи :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”