Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Е то и на Зъбчето не беше по-евтин, той пръв сложи седалки на Армията, мисля беше преди мача със Сервет, инак нямаше да можем да играем на Армията. После Божков подмени още толкова седалки, колкото Павлов сложи, щото колегите от Герена редовно "ремонтираха" тези в Б, не че и в другите сектори нямаше често счупени.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Всичко ново е хубаво, но по-важно е, колко ще е трайно.
То и нов Грейт Уол е страшна машинки, която след 30 000км започваш да псуваш и да си скубеш косите.
Между другото терените отдавна не се засаждат.
То и нов Грейт Уол е страшна машинки, която след 30 000км започваш да псуваш и да си скубеш косите.

1982 написа:Е то и на Зъбчето не беше по-евтин, той пръв сложи седалки на Армията, мисля беше преди мача със Сервет, инак нямаше да можем да играем на Армията. После Божков подмени още толкова седалки, колкото Павлов сложи, щото колегите от Герена редовно "ремонтираха" тези в Б, не че и в другите сектори нямаше често счупени.
Те "колегите" сега се правят на отворени, нали искаха да им гостуваме на "Герена" ... Аз имам предложение да ни настанят в Сектор А

Леевски, оле

PFC Litex написа:Всичко ново е хубаво, но по-важно е, колко ще е трайно.
Знам, че се купува на чимове, бре

Леевски, оле

Пич, кой в днешно време подменя тревна настилка, без да сложи отдолу отопление ??! Говорим за 2016-а, 2017-а година все пак ...
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Пич, кой в днешно време подменя тревна настилка, без да сложи отдолу отопление ??! Говорим за 2016-а, 2017-а година все пак ...
Кой в България има отопление

Леевски, оле

boabbb написа:PFC Litex написа:Всичко ново е хубаво, но по-важно е, колко ще е трайно.
Знам, че се купува на чимове, бреКолко да е трайно, то си трябва поддръжка, ако се поддържа, няма да има ядове
![]()
Ц... и на чимове не е, новите терени вече са хибридни и се тъкат със специална машина.

Сигурен ли си, че Националния и Герена имат отопление ??
Иначе мисля, че то върши работа не само при сняг, ами и при сух студ ..... в смисъл, помага теренът/почвата да не е толкова твърда ....
Иначе мисля, че то върши работа не само при сняг, ами и при сух студ ..... в смисъл, помага теренът/почвата да не е толкова твърда ....
PFC Litex написа:boabbb написа:PFC Litex написа:Всичко ново е хубаво, но по-важно е, колко ще е трайно.
Знам, че се купува на чимове, бреКолко да е трайно, то си трябва поддръжка, ако се поддържа, няма да има ядове
![]()
Ц... и на чимове не е, новите терени вече са хибридни и се тъкат със специална машина.
Е, тя естествената трева как я взимат

Леевски, оле

1982 написа:Сигурен ли си, че Националния и Герена имат отопление ??
Да, сигурен съм, за Герена отдавна съм чувал, а за Националния нали Борат ( или Мазния перчем беше

Леевски, оле