Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот kolokolo » 03 яну 2018 23:20

1982 написа:Напротив, в документа се признават едни направени инвестиции от дружество, чийто собственик в тогавашния момент са Лупитата,...

С други думи , документа НЕ оборва казаното от Кралев , а проверка на събитията само ги потвърждава . 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 яну 2018 23:32

Документът оборва казаното от Кралев, защото е подписан именно при Лупитата и никъде в него не се посочва, че те нямат нищо общо с инвестициите. Разбира се, сумата в него може да се тълкува многозначно, защото е написан така, че не уточнява почти нищо. Но това си е проблем на тези, които са го съчинили.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 03 яну 2018 23:49

1982 написа:... и никъде в него не се посочва, че те нямат нищо общо с инвестициите....

В документа е принципно невъзможно да се посочва дали Лупитата имат нещо общо с инвестициите , така че няма връзка с казаното от Кралев .
"Забиването на пирон" касае момента на реално правене на инвестициите , нещо което е лесно да се провери .

Твърдиш че Лупитата са ремонтирали Армията , за което дружно ще ти се посмеем . :lol: :lol: :lol:
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 яну 2018 23:56

Напротив, много е възможно .... описва се по документи кога и от кого са направени инвестициите, и това решава всичко. Това твоето са си просто празни приказки. Аз далеч не искам да твърдя, че Лупитата са забили много пирони, напротив ..... но да подпишеш документ на дружество на Лупи, че е инвестирало 2 млн. лева и после да твърдиш, че не е забил и един пирон. :lol: :lol: :mrgreen: ...... като не е забил и един пирон, просто му показваш среден пръст. Или правиш документа така че да се уточнява вътре кой и кога е инвестирал Х сума пари. Всичко останало е пълен тестис.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 яну 2018 00:08

Цялата работа е, че тогава феновете бяха зад Лупи и Кралев му се мазнеше, за да трупа точки пред феновете на ЦСКА.

Днес феновете са зад друг човек, популистът Кралев моментално обърна палачинката и се мазни на новия, а по Лупи може да плюе на свобода вече ..... да беше казал, че Лупи не забива и пирон тогава, не сега да ми го обяснява ..... ама пуст популизъм.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 яну 2018 00:11

Добре, бе, аз що си мисля, че Лупарата беше посменил някоя седалка на Армията :? 1000-2000 седалки, мисля, бяха сменили и това е ... С риск да съм прекалено критичен, Гришата е сменил тревното покритие на Армията лятото и нали трябва да е по-добро от старото :?: На мача с Лудогорец беше ебаси нивата, преди почти не си спомням подобно състояние на терена :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 яну 2018 00:22

Всеки собственик на ЦСКА, почвайки от Зъбчето, е направил нещо на Армията, включая и Лупи. Кой малко повече, кой по-малко ... . реално никой не е вложил някакви крупни суми, говорим за дребни ремонти основно.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 яну 2018 00:26

1982 написа:Всеки собственик на ЦСКА, почвайки от Зъбчето, е направил нещо на Армията, включая и Лупи. Кой малко повече, кой по-малко ... . реално никой не е вложил някакви крупни суми, говорим за дребни ремонти основно.

Абе, смяната на тревата не е никак евтина, заеби ти ... Гришата не е зле да направи, поне от моя гледна точка:
1. Да се оправи пистата, за да изглежда прилично и да няма тръни и шипци :lol:
2. Да се оправи сектор Б, колкото и смотан да е по принцип :lol: Тоя камънак в момента е ужас.
3. Да се подменят на 100% старите седалки - имам предвид онези, олющените, на които като седнеш, после отзад си бял целия :lol:

Това, ако го направи - евала 8-)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 яну 2018 00:28

boabbb написа:Добре, бе, аз що си мисля, че Лупарата беше посменил някоя седалка на Армията :? 1000-2000 седалки, мисля, бяха сменили и това е ... С риск да съм прекалено критичен, Гришата е сменил тревното покритие на Армията лятото и нали трябва да е по-добро от старото :?: На мача с Лудогорец беше ебаси нивата, преди почти не си спомням подобно състояние на терена :roll:

Няма как с технология от преди 15 години и реализирана с некачествени материали да се получи нещо качествено, трайно и надеждно.
Терена на армията е под всякаква критика, тоя в Ловеч е същата работа, да не говорим за Русе и т.н.
В Панчарево нещата няма да бъдат много по-различни, нека започне да се натоварват интензивно терените и ще видиш, на какво ще заприличат.
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 яну 2018 00:29

PFC Litex написа:
boabbb написа:Добре, бе, аз що си мисля, че Лупарата беше посменил някоя седалка на Армията :? 1000-2000 седалки, мисля, бяха сменили и това е ... С риск да съм прекалено критичен, Гришата е сменил тревното покритие на Армията лятото и нали трябва да е по-добро от старото :?: На мача с Лудогорец беше ебаси нивата, преди почти не си спомням подобно състояние на терена :roll:

Няма как с технология от преди 15 години и реализирана с некачествени материали да се получи нещо качествено, трайно и надеждно.
Терена на армията е под всякаква критика, тоя в Ловеч е същата работа, да не говорим за Русе и т.н.
В Панчарево нещата няма да бъдат много по-различни, нека започне да се натоварват интензивно терените и ще видиш, на какво ще заприличат.

Не разбирам от технологии на тревозасаждането :lol: , но на Панчарево ВСИЧКО е по-добре от борчетата :!:

Върни се в “ЦСКА”