Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 03 яну 2018 21:58

gogovcite написа:
Gil-galad написа:Коутиньо си тръгва - дали ще е сега или с договор сега и след края на сезона (по-вероятно), фактите са такива...Аз пък ако съм на Хенри къде на шега къде на истина още утре ще звънна да предложа 25 милиона паунда (за които се спекулира) за Алексис....ясно, че най-вероятно няма да избере нас пред Сити или ПСЖ, но който не играе не печели... :lol:

Иначе вече лятото като ще му търсим заместник на Коутиньо - все ще се намери кой да ни вземе едни 100 милиона...но не мисля, че ние за под 150 трябва да го пускаме.... :)

Йозил също е вариант. Даже по-добър според мен. Той за къде е спряган?

Последно за Ман Ю се говореше като съм гледал...иначе не съм съгласен, че е по-добър вариант - според мен Алексис повече ще пасне на стила ни - с много скорост, раздаване, тичане, пресиране....Йозил е от мързеливичките като цяло...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 03 яну 2018 22:10

Поне Валверде запази някакво приличие с коментарите си.
Всичко за Коутиньо са писания в испанските медий. Няма смогване на глупости от там. Това което видях аз от Англия е от Джеймс Пиърс(на когото по бих хванал вяра отколкото жълтите (бих употрбил друга дума ама ...) испански медии. Накратко според него дори и да се стигне до някакво споразумение то ще е за лятото и сумата ще е по-голяма от тази която им се иска на испанците. Не се изключва като вариант Ливърпул да поиска прекалено голяма сума която да откаже Барса и от Ливърпул да заявят, че не по тяхна вина се е провалила сделката.
Трансфер сега въпреки цялата шумотевица изглежда без особена логика - Барса върви достатъчно добре в Испания, в ШЛ няма да могат да го ползват а без да уредим адекватен заместник на адекватна цена съм убеден, че няма да го продадем.
Както и да е, наясно съм още от лятото, че има виско шанс да го загубим, грешно е да го губим без значение от цената и поне за мен това много сериозно обезсмисля адските пари за Ван Дайк( усилваш една зона отслабваш друга...). Отбор с претенции не постъпва така, Арсенал си запази Санчес и Йозил дори с риска да ги загуби без пари, но не клекна. Изредих вече а и всички знаят че това което правим от много време насам е да продаваме всеки футболист който може да помогне за печеленето на трофей и вечно развиваме и чакаме нещо. Така няма да стане.....
Предния ми пост ми беше повече към хората които смятат, че трябва да разкараме наложения футболист и да вземем трима на негово място... Това го правихме вече при Роджърс - продадохме 2-ма взехме 20 и всички помнят ефекта......
Последна промяна от chakalat на 03 яну 2018 22:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 03 яну 2018 22:11

Според Пол Джойс от ФСГ са решили да оставят ситуацията с Коутиньо изцяло в ръцете на Клоп. Той ще има последната дума дали да има сделка или не. От една страна, никой треньор не би искал да продаде най-добрия си играч. Клоп обаче не е обикновен треньор, изгони Сако заради някакви селфита и успивания за тренировки, буквално го натири без път назад. За мен беше цяло чудо, че след всичките циркове през лятото всичко изглеждаше нормално, имаше усмивки, прегръдки, хвалби, феновете се държаха все едно нищо не се е случило... Но не знам защо започвам да си мисля, че Клоп няма да позволи на Коу отново да му се качи на главата и да си прави номерата. Просто не ми изглежда да е такъв човек от това, което съм видял от него. Ако наистина има цялата власт по случая и Коутиньо не се оправи скоро от мистериозната си "контузия", то според мен има доста голям шанс да го продадем още сега.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 03 яну 2018 22:26

KOPScousers написа:Според Пол Джойс от ФСГ са решили да оставят ситуацията с Коутиньо изцяло в ръцете на Клоп. Той ще има последната дума дали да има сделка или не. От една страна, никой треньор не би искал да продаде най-добрия си играч. Клоп обаче не е обикновен треньор, изгони Сако заради някакви селфита и успивания за тренировки, буквално го натири без път назад. За мен беше цяло чудо, че след всичките циркове през лятото всичко изглеждаше нормално, имаше усмивки, прегръдки, хвалби, феновете се държаха все едно нищо не се е случило... Но не знам защо започвам да си мисля, че Клоп няма да позволи на Коу отново да му се качи на главата и да си прави номерата. Просто не ми изглежда да е такъв човек от това, което съм видял от него. Ако наистина има цялата власт по случая и Коутиньо не се оправи скоро от мистериозната си "контузия", то според мен има доста голям шанс да го продадем още сега.

И Баскомб неска каза, че ако Коутиньо бъде продаден още сега януари това ще е само и единствено решение на Клоп...доколко е вярно вече няма как да знаем, но вече няколко достоверни източника се припокриват с информациите си по тази тема. :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 03 яну 2018 22:48

Макар в момента Коутиньо да е във фокус, всъщност проблемът ни изобщо не е той конкретно. Проблемът е много по-генерален и мащабен и е свързан с мястото ни на футболната карта на Европа. Крайно несправедливо е да се обвинява Коутиньо за това, че желае да напусне. Това е напълно логично и естествено. Съвсем нормално е да иска да се развива на по-високо ниво, да печели трофеи, да играе с най-добрите. Момчето е в Ливърпул вече шеста година и не виждам никакви основания да искаме от него да се пенсионира в клуба. Да, Ливърпул му даде много, но и той доста даде на Ливърпул. Все пак не е юноша на клуба, та да се очаква от него някаква изключителна вярност (не че юношите нещо ги спира да напускат). В последните много години би трябвало да сме претръпнали да ни напускат звездите ни. Мака, Оуен, Алонсо, Машчерано, Торес, Суарез, Стърлинг, сега Коу, списъкът ще продължи. В този смисъл, проблемът е не как да задържим Коутиньо, а как да се превърнем в клуб, за който играчите искат да играят и не го напускат при първа оферта от някой гранд. Защото скоро ще имаме проблем със задържането на Салах, Мане и който и да било друг, отличаващ се от масата.

Onq

Мнениеот Onq » 03 яну 2018 22:54

Тази тема трябва да се прекръсти на Кутиньовата драма. Като ви казах,че не се кефи дори след гол и ме обвинихте за врачка и кви ли не глупости се изписаха. На момчето явно не му се играе повече тук, като не ще, да хваща пътя. Да му вземат там некви пари, Илиев да се наплаче и да се продължава напред. Ще има вътрешно разместване. Фирмино може да играе на неговата позиция, а Салах централен. Да, най-добрият в отбора е ама насила хубост не става. Дайте да спрем да обсъждаме този трансфер и да се средоточим върху тези , които ще идват. Некви нови слухове има ли? Явно Горецка го изтървахме, в Германия Байерн си имат техен Саутхамптън- Дортмунд. Мислите ли, че Ван Дайк ще е единственият закупен? Клоп намекна в интервю, че максимум двама ще вземе. Според мен няма никакъв шанс да вземем Лемар, а и няма смисъл. Трябва ни партньор на Кейта, а Джини не е достатъчно убедителен. Напоследък се губи и на домакинските мачове. Емрето заминава лятоска, капитана е ясен. Все си мисля,че Клоп има някакъв план Б, вместо Горецка и всички ще бъдат изненадани.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 03 яну 2018 22:54

Аз имам малко по различно виждане относно Каутиньо. От Масчерано насам Ливърпул си придоби славата на клуб, на който лесно можеш да му извиваш ръцете - Торес, Суарес, сега Каутиньо, утре Салах и Мане. Ако ще бъдем нещо от сорта на Саутхямптън, но на по високо ниво - добре, но ако американците са решили да ни връщат славата на гранд - трябва да покажат малко мускули, макар че могат и да загубят някоя лира . Просто трябва да стопират тези неща и в случая да се държат както лятото , тоест да отказваме всяка оферта за Коу. На него пък да му се покаже ясно, че циганските му номера няма да се толерират повече и може за дълго да отиде да тренира и играе за отбора до 23 г. и да гледа световното по телевизията. Защото , ако номерата му минат сега, утре Салах, примерно, ще се поблазни от интереса на Реал и ще се нацупи, като Коу и всичко ще бъде се повтаря като едно неспирно дежавю.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 03 яну 2018 23:03

И относно това, че искал да се развива в голям клуб, бих го разбрал, но не и да сключиш нов договор за хубави пари преди година и нещо. Като е искал да ходи другаде да не си е подновявали договора. Не става само с цупене, трябва и акъл.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 03 яну 2018 23:15

kadett1 написа:И относно това, че искал да се развива в голям клуб, бих го разбрал, но не и да сключиш нов договор за хубави пари преди година и нещо. Като е искал да ходи другаде да не си е подновявали договора. Не става само с цупене, трябва и акъл.

Именно. Ето, Джан чувства, че 4 сезона в Ливърпул му стигат и иска да си пробва късмета някъде другаде, по-специално в Юве, които с причина са финалисти в ШЛ в 2 от последните 3 сезона. И точно заради това не иска да си поднови договора, колкото и да се напъват нашите да го убедят да преподпише. Той хубаво ще подпише, но човекът си държи на откупната клауза, точно поради тази причина да не се повтарят цирковете с Коу и с него. Ако е предполагал, че в близкото бъдеще някоя от световните сили ще го поиска, да е мислил навреме и да не се е подписвал на нов договор без клауза за откупуване. Сега колкото и да събува гащите пред Барса, колкото и да се цупи и да се прави на контузен, крайната дума е на Ливърпул и Клоп. Ако те пожелаят да го продадат, ще го продадат, ако не, отива да го играе резерва на Ингс в отбора на резервите и гледа световното на плазмата у тях.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 03 яну 2018 23:28

Между другото тука последните 1-2 дни се появиха слухове за Алисон Бекер от Рома за вератар и честно казано аз ще съм доста за негов трансфер от това което съм му гледал като мачове....

Върни се в “Ливърпул”