Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот gogovcite » 03 яну 2018 20:43

Коутиньо очевидно няма да можем да го задържим. Дано поне изкара до края на сезона.
Може да прозвучи извратено, но Софиян Буфал от Сотон доста ми харесва този сезон :mrgreen: . Ако продължава да играе по този начин вероятността да попадне в полезрението на Клоп е голяма.
Hala Madrid

namo
Контакти:

Мнениеот namo » 03 яну 2018 20:50

gogovcite написа:Коутиньо очевидно няма да можем да го задържим. Дано поне изкара до края на сезона.
Може да прозвучи извратено, но Софиян Буфал от Сотон доста ми харесва този сезон :mrgreen: . Ако продължава да играе по този начин вероятността да попадне в полезрението на Клоп е голяма.

Аа, не, пак "светец". Неудобно е вече. :lol:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 03 яну 2018 20:52

namo написа:
slash1912 написа:Aз нещо не виждам смисъла да преминава сега при отцепниците.В ШЛ не може да играе за тях,а в първенството са 99% шампиони.Отделно са циганските им номерца,заради които ФСГ са бесни и пак ще им покажат комбинацията от три пръста с преобладаващ среден :)
Иначе ме забавлява истерията им.Очевидно не са свикнали да им отказват :mrgreen:

Ами, ако Меси е подписал новия договор с някоя подобна клауза- докарайте ми Коутиньо, Гризман, и т.н. или отивам при Пеп.

Да му беше звъннал миналата година по това време "Не подписвай 5 годишен договор" :lol:
Мини Азиса няма да избяга от съдийския комфорт в Испания,за да дойде да го рита примерно Пънчан в лондонската мъгла или да го брули вятъра и Крауч в судения Стоук.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 03 яну 2018 21:06

gogovcite написа:Коутиньо очевидно няма да можем да го задържим. Дано поне изкара до края на сезона.

Ти е ясно, че е там само да се обиграва за първият отбор, от догодина при нас то е ясно :mrgreen:
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

namo
Контакти:

Мнениеот namo » 03 яну 2018 21:28

slash1912 написа:
namo написа:
slash1912 написа:Aз нещо не виждам смисъла да преминава сега при отцепниците.В ШЛ не може да играе за тях,а в първенството са 99% шампиони.Отделно са циганските им номерца,заради които ФСГ са бесни и пак ще им покажат комбинацията от три пръста с преобладаващ среден :)
Иначе ме забавлява истерията им.Очевидно не са свикнали да им отказват :mrgreen:

Ами, ако Меси е подписал новия договор с някоя подобна клауза- докарайте ми Коутиньо, Гризман, и т.н. или отивам при Пеп.

Да му беше звъннал миналата година по това време "Не подписвай 5 годишен договор" :lol:
Мини Азиса няма да избяга от съдийския комфорт в Испания,за да дойде да го рита примерно Пънчан в лондонската мъгла или да го брули вятъра и Крауч в судения Стоук.

Малкият ще има подобен комфорт навсякъде. А каква е цената да остане в Барселона след заминаването на Неймар, можем да гадаем. Това и направих :)

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 03 яну 2018 21:30

Не знам защо смятате, че продажба на Коутиньо и замяна с 2-ма които не е ясно ще се адаптират ли ще се развият ли е добра....
Коутиньо го взехме 20 годишен, развихме, изгледахме сума слаби негови мачове, сега когато е във най-добрите си години (25-30) да го продадем и да вземем други които да развием за испанкските .....(знаете какво имам впредвид).
Нека ви напомня, че за 14 мача Коутиньо има 7 гола и 6 асистенции - нещо което няма да постигнат Лемар, Дракслер и Горецка взети заедно като всеки играе по 14.
Дори и да паснат на отбора то това няма да е в първия, вероятно и във втория им сезон а след това ако започнат да играят добре познайте какво ще стане - ще дойде оферта и пак ще продаваме развити паснали на отбора футболисти каквото стана с Масчерано, Алонсо, Суарез, Стърлинг - развиваме ги налагаме ги а други печелят трофейте с тях.....
Без Коутиньо на терена и Фирмино е друг и Салах е друг и целия ни отбор ще е друг.
Не че зависи от някой от вас, но ми е странно как се примирявате с евентуална загуба на топ играч, който навлиза в най-добрите си години и смятате, че ще го замести някой за който не е ясно нищо. Лемар цената му е горе-долу ясна - 90-100 млн който може като нищо да се окажат пари на вятъра, Дракслер я играе я не от това което съм видял е непостоянен и рсков, Горецка е 1:1 с Джан и ако го вземем без пари е доста ОК.
Коутиньо трябва да остане на всяка цена, първо за да наприем носа на м...., второ така се гради отбор искащ нещо повече от участие от време на време в ШЛ, трето ще бъде обица на ухото на останалите да мислят когато подписват договори и им мине мисъл за испанските .....(да, ясно е).
Продадем ли го, ще почакаме заместниците му да свикнат с Англия, отбора и съотборниците си ще поцъкаме някоя друга година в ЛЕ, ще оплюем Клоп и собствениците и ако случайно вземем някоя "Мики Маус" купа ще е успех......

Потребителски аватар
merseyside
Контакти:

Мнениеот merseyside » 03 яну 2018 21:39

Имаме ли избор? Другия вариант е да се ядосваме всеки път щом излезе информация за интерес от каталунските. Ако ФСГ мислеха, както го описваш, щеше да насрочат пресконференция още утре, да докладват каталунските на ФИФА и да обявят, че Коутиньо има договор до 2022 година и може да премине в друг отбор най-рано тогава. Такова нещо няма, няма и да има. Ако не сега, то лятото ще го продадат.
1977, 1978, 1981, 1984, 2005, 2019
Изображение
[offtopic]https://www.youtube.com/embed/elVt-NszDtI[/offtopic]
[rimg]https://g.redditmedia.com/25zdup0lu4PdFi25ExMDFuzsFjekCMjJLCT8xyLXyVA.gif?w=320&s=b6cfcd3094412e9986f78658b84fce14[/rimg]

#FSGOUT

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 03 яну 2018 21:40

Коутиньо си тръгва - дали ще е сега или с договор сега и след края на сезона (по-вероятно), фактите са такива...Аз пък ако съм на Хенри къде на шега къде на истина още утре ще звънна да предложа 25 милиона паунда (за които се спекулира) за Алексис....ясно, че най-вероятно няма да избере нас пред Сити или ПСЖ, но който не играе не печели... :lol:

Иначе вече лятото като ще му търсим заместник на Коутиньо - все ще се намери кой да ни вземе едни 100 милиона...но не мисля, че ние за под 150 трябва да го пускаме.... :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 03 яну 2018 21:51

Gil-galad написа:Коутиньо си тръгва - дали ще е сега или с договор сега и след края на сезона (по-вероятно), фактите са такива...Аз пък ако съм на Хенри къде на шега къде на истина още утре ще звънна да предложа 25 милиона паунда (за които се спекулира) за Алексис....ясно, че най-вероятно няма да избере нас пред Сити или ПСЖ, но който не играе не печели... :lol:

Иначе вече лятото като ще му търсим заместник на Коутиньо - все ще се намери кой да ни вземе едни 100 милиона...но не мисля, че ние за под 150 трябва да го пускаме.... :)

Йозил също е вариант. Даже по-добър според мен. Той за къде е спряган?
Hala Madrid

namo
Контакти:

Мнениеот namo » 03 яну 2018 21:51

merseyside написа:Имаме ли избор? Другия вариант е да се ядосваме всеки път щом излезе информация за интерес от каталунските цигани. Ако ФСГ мислеха, както го описваш, щеше да насрочат пресконференция още утре, да докладват каталунските на ФИФА и да обявят, че Коутиньо има договор до 2022 година и може да премине в друг отбор най-рано тогава. Такова нещо няма, няма и да има. Ако не сега, то лятото ще го продадат.

Информацията никога не идва директно от клуба Барселона, а през подставени медии. Така наглеците винаги излизат чисти формално и няма основания за протести от страна на Ливърпул, но се надявам ФСГ да намерят начин да им го зачукат доволно дълбоко. Може и да е след година-две, или малко повече. Ако Коу има пръст в целия цирк, нямам против да бъде смяна на Ингс в дубъла до края на сезона.

Върни се в “Ливърпул”