Може да прозвучи извратено, но Софиян Буфал от Сотон доста ми харесва този сезон

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
gogovcite написа:Коутиньо очевидно няма да можем да го задържим. Дано поне изкара до края на сезона.
Може да прозвучи извратено, но Софиян Буфал от Сотон доста ми харесва този сезон. Ако продължава да играе по този начин вероятността да попадне в полезрението на Клоп е голяма.
namo написа:slash1912 написа:Aз нещо не виждам смисъла да преминава сега при отцепниците.В ШЛ не може да играе за тях,а в първенството са 99% шампиони.Отделно са циганските им номерца,заради които ФСГ са бесни и пак ще им покажат комбинацията от три пръста с преобладаващ среден![]()
Иначе ме забавлява истерията им.Очевидно не са свикнали да им отказват
Ами, ако Меси е подписал новия договор с някоя подобна клауза- докарайте ми Коутиньо, Гризман, и т.н. или отивам при Пеп.
gogovcite написа:Коутиньо очевидно няма да можем да го задържим. Дано поне изкара до края на сезона.
Може да прозвучи извратено, но Софиян Буфал от Сотон доста ми харесва този сезон. Ако продължава да играе по този начин вероятността да попадне в полезрението на Клоп е голяма.
slash1912 написа:namo написа:slash1912 написа:Aз нещо не виждам смисъла да преминава сега при отцепниците.В ШЛ не може да играе за тях,а в първенството са 99% шампиони.Отделно са циганските им номерца,заради които ФСГ са бесни и пак ще им покажат комбинацията от три пръста с преобладаващ среден![]()
Иначе ме забавлява истерията им.Очевидно не са свикнали да им отказват
Ами, ако Меси е подписал новия договор с някоя подобна клауза- докарайте ми Коутиньо, Гризман, и т.н. или отивам при Пеп.
Да му беше звъннал миналата година по това време "Не подписвай 5 годишен договор"![]()
Мини Азиса няма да избяга от съдийския комфорт в Испания,за да дойде да го рита примерно Пънчан в лондонската мъгла или да го брули вятъра и Крауч в судения Стоук.
Gil-galad написа:Коутиньо си тръгва - дали ще е сега или с договор сега и след края на сезона (по-вероятно), фактите са такива...Аз пък ако съм на Хенри къде на шега къде на истина още утре ще звънна да предложа 25 милиона паунда (за които се спекулира) за Алексис....ясно, че най-вероятно няма да избере нас пред Сити или ПСЖ, но който не играе не печели...![]()
Иначе вече лятото като ще му търсим заместник на Коутиньо - все ще се намери кой да ни вземе едни 100 милиона...но не мисля, че ние за под 150 трябва да го пускаме....
merseyside написа:Имаме ли избор? Другия вариант е да се ядосваме всеки път щом излезе информация за интерес от каталунските цигани. Ако ФСГ мислеха, както го описваш, щеше да насрочат пресконференция още утре, да докладват каталунските на ФИФА и да обявят, че Коутиньо има договор до 2022 година и може да премине в друг отбор най-рано тогава. Такова нещо няма, няма и да има. Ако не сега, то лятото ще го продадат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта