КироВарна написа:Аз се надявам, че собствениците най-после са решили, че е дошло времето полека-лека да се прави отбор!!!Иначе идването на ИЛИАН ИЛИЕВ е безпредметно!!!Просто няма логика, да привлечеш добър и доказан треньор, за да вегетираш в средата на таблицата!!!Шест месеца, за опознаване и напасване......после лятна селекция и нов сезон, който дай Боже да завърши и с нов стадион!!!Спокойно ще има време, да се огледат наличните и да се потърсят нови футболисти за оголените постове!!!Естествено ще има и напуснали!!!Някои, на които не им е мястото в ЧЕРНО МОРЕ ще отпътуват още на 08.01.2018 г.!!!Не бива да бъдат товарени треньора и отбора със свръх очаквания, а да се работи само в перспектива!!!Дори и да направим фурор с блестящи резултати, реално погледнато ще заемем 6-тото място, което носи по малко активи от 7-мото!!!Същото става и ако сме пети!!!Затова, неспокойните да помислят и да не се напрягат!!!Да не напрягат и отбора, което е по важното!!!Надявам се да играем без напрежение и перспективните младоци да получат шанс за доказване!!!До края на Шампионата, да се знае кой ще върши работа и на кого ще му трябва обиграване някъде другаде!!!Мърморковците, никога няма да свършат, но е крайно време да се замислят, дали помагат с неприятните си изцепки!!!Ако ходим на стадиона, нека да е за да си подкрепяме отбора.......а не да се излагаме!!!
И аз си мисля същото като теб, абсурдно е твърдението, че Илиан Илиев е дошъл за някаква краткосрочна и посредствена мисия за някакво кретане на отбора колкото за участие в А група, убеден съм, че е получил обещания и гаранции за нещо сериозно, отговарящи и на неговите амбиции! И както каза колегата, време е да се спре ''мрънкането'' и даването на акъл, така до никъде не се стига, оставете Илиан да работи, той е човекът, няма кой друг, а от нас се иска единствено да подкрепяме отбора както трябва!