Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот dNelbandian » 03 яну 2018 04:08

kingofpop написа:Шакира има повече трофеи отколкото всичките настоящи играчи на Пул и Юнайтед заедно, че и по 2 :roll: :mrgreen:

а Умтити ще е титуляр на световното, Масчерано 2014 беше с основен принос Аржентина да стигне финала, да ги сравнявате с Джоунс, Рохо, Ловрен и Клаван не е сериозно :mrgreen:

Момко, Челси ще ви надупи, за да не берете ядове после, хахаха. Ще видим как "класната" защита на Барселона е дупят на Моста, Пък представяш ли си да се паднете със Сити, ако продължите? Английските отбори слаби, слаби ама тази година Английски отбор ще вдигне ШЛ. Испанските омръзнахи на всички, дори и на топ футболистите в света.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 яну 2018 10:17

Момчета, и аз не съм фен на испанските, но Барса все още имат най-добрия играч в света, който може да ти реши всеки един мач :roll: На ваше място бих предпочел да не ни се падат Барса на жребия ... Колкото до чичо Пепи, да се падне с Барса или Реал и да видиме дали ще им вземат топката, щото аз се съмнявам :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 03 яну 2018 10:48

dNelbandian написа:Момко, Челси ще ви надупи, за да не берете ядове после, хахаха. Ще видим как "класната" защита на Уефалона е дупят на Моста, Пък представяш ли си да се паднете със Сити, ако продължите? Английските отбори слаби, слаби ама тази година Английски отбор ще вдигне ШЛ. Испанските циганчета омръзнахи на всички, дори и на топ футболистите в света.

Защо си мислиш, че на Сити ще им се размине в ШЛ? Там няма Уотфорд, Евертън, Сотон и т.н. Ще си бият с по 4-5 както ПСЖ и Юве бият по Франция и Италия преди някой европейски гранд да ги приземи по стара традиция. Няма вариант клуб да спечели ШЛ с футболисти като Едерсон, Делф, Стоунс, Уокър, Фернандиньо и Сане. Изключено е. При първият по-сериозен противник отпадат, като тук пръст респективно ще има жребият. Ако е благосклонен могат да ударят един полуфинал, а ако не са аут още на 1/4.

Единственият английски отбор с някакви минимални реални шансове да стигне максимално далеч в ШЛ е Ман Ю и то основно заради Моу и по-балансираната халфова линия. В два мача въпросните фактори могат да изиграят роля. Далеч съм от мисълта, че ще се случи, но определено имат някакви аргументи. Това и на фона на натрупания опит от Лига Европа от миналия сезон. Отделно не е тайна, че им върви много на жребиите.

Колегата boabbb ме е изпреварил, но не ви отива да се сравнявате с Барселона поне докато все още имат в редиците си Меси, Иниеста, Пике, Стеген и в краен случай Суарес. Разни недоказани карета, които подобно на Сити се изявяват само в домашното първенство не могат да се слагат в едно изречение с хора, които са печелили всичко на клубно ниво. Въобще в Ливърпул в момента някой печелил ли е нещо значимо в кариерата си? Вярвайте това има значение. Забелязвам, че сте набрали някакво самочувствие, силно непокрито и искрено ви пожелавам на 1/4 финал да се паднете точно с Барселона.
Последна промяна от sapio0o на 03 яну 2018 10:51, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

namo
Контакти:

Мнениеот namo » 03 яну 2018 10:50

boabbb написа:Момчета, и аз не съм фен на испанските цигани, но Барса все още имат най-добрия играч в света, който може да ти реши всеки един мач :roll: На ваше място бих предпочел да не ни се падат Барса на жребия ... Колкото до чичо Пепи, да се падне с Барса или Реал и да видиме дали ще им вземат топката, щото аз се съмнявам :roll:

Това за Меси е вярно, но колко сезона още ще издържи? Не повече от два, мисля. Затова и бързат да купят Коу и евентуално Гризман, да разтоварят Лео.

Onq

Мнениеот Onq » 03 яну 2018 11:04

Толкова испански глупости на едно място не бях чел. Каталунеца обяснява колко трофеи имал Пике. Ами те Стоук имат половин отбор печелили шампионска лига и изпадат. Другият пък брои за некадърници Сане и Уокър. Сане има 6 гола и 9 асистенции, а не е несменяам титуляр. Още преди години направи Реал смешни на Бернабеу. Уокър е сигурно най-добрият десен халф бек. Юнайтед били имали най-голям шанс заради балансирана халфова линия, хаххахахахаххахахахаххахаххаа. Е това вече беше върха на тъпотиите. Отдлено темата е за селекцията на Ливрпул. Така че, ако обичате. запазете си тотално неадекватните мнения за друго място.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 03 яну 2018 12:03

dNelbandian написа:
kingofpop написа:Шакира има повече трофеи отколкото всичките настоящи играчи на Пул и Юнайтед заедно, че и по 2 :roll: :mrgreen:

а Умтити ще е титуляр на световното, Масчерано 2014 беше с основен принос Аржентина да стигне финала, да ги сравнявате с Джоунс, Рохо, Ловрен и Клаван не е сериозно :mrgreen:

Момко, Челси ще ви надупи, за да не берете ядове после, хахаха. Ще видим как "класната" защита на Уефалона е дупят на Моста, Пък представяш ли си да се паднете със Сити, ако продължите? Английските отбори слаби, слаби ама тази година Английски отбор ще вдигне ШЛ. Испанските циганчета омръзнахи на всички, дори и на топ футболистите в света.

стига ме разсмивай бе човек, ние не сме вие да ви дънят с 5 гола на Етихада :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

последните 4 сезона 2 пъти го отсстраняваме и миналата година ги пребихме в групите, така че не мисля, че ще са проблем, не са чак толкова по-добри, просто във ВЛ всичко е слабо и няма конкуренция за тях в момента
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
merseyside
Контакти:

Мнениеот merseyside » 03 яну 2018 12:10

В крайна сметка, ако Коутиньо отново прави номера, каквито слухове се появиха да обявяват цена от 150 млн. паунда кеш и ония кавали, ако толкова много го искат да плащат. Щом имат претенции да са над всички останали да вадят парите или да се махат. Иначе циганина си е циганин, без значение колко пари има и дали е от Бразилия и т.н., ако го продадем дано се намери някой превъртял да му счупи краката.
1977, 1978, 1981, 1984, 2005, 2019
Изображение

Image

#FSGOUT

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 03 яну 2018 12:33

Onq написа:Толкова испански глупости на едно място не бях чел. Каталунеца обяснява колко трофеи имал Пике. Ами те Стоук имат половин отбор печелили шампионска лига и изпадат. Другият пък брои за некадърници Сане и Уокър. Сане има 6 гола и 9 асистенции, а не е несменяам титуляр. Още преди години направи Реал смешни на Бернабеу. Уокър е сигурно най-добрият десен халф бек. Юнайтед били имали най-голям шанс заради балансирана халфова линия, хаххахахахаххахахахаххахаххаа. Е това вече беше върха на тъпотиите. Отдлено темата е за селекцията на Ливрпул. Така че, ако обичате. запазете си тотално неадекватните мнения за друго място.

Тука ме отмени да го пиша това....само искам пак да кажа ...ман ю....халфова линия ....опит ....бууууухахахаха
Офтопик:
СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края!

Onq

Мнениеот Onq » 03 яну 2018 12:35

kingofpop написа:
dNelbandian написа:

Момко, Челси ще ви надупи, за да не берете ядове после, хахаха. Ще видим как "класната" защита на Уефалона е дупят на Моста, Пък представяш ли си да се паднете със Сити, ако продължите? Английските отбори слаби, слаби ама тази година Английски отбор ще вдигне ШЛ. Испанските циганчета омръзнахи на всички, дори и на топ футболистите в света.

стига ме разсмивай бе човек, ние не сме вие да ви дънят с 5 гола на Етихада :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

последните 4 сезона 2 пъти го отсстраняваме и миналата година ги пребихме в групите, така че не мисля, че ще са проблем, не са чак толкова по-добри, просто във ВЛ всичко е слабо и няма конкуренция за тях в момента

Ти си тотал щета мойто момче. Всичко било слабо в Англия ххахха. Колко отбора от Испания и колко от Англия продължиха в шампионска лига. Реал е на 100 точки от вас. Севиля са в криза. Виляреал и Валенсия също. Само Атлетико драпат още, ама и те са на изчерпване. Отборът ви е първи, само защото нямате никаква конкуренция. Колкото и да ги мразя Челси, с голямо удоволствие ще гледам как се мъчите срешу тях. Дано отпаднете след гол на Мората, да е пълен кефа.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 яну 2018 12:41

merseyside написа:В крайна сметка, ако Коутиньо отново прави номера, каквито слухове се появиха да обявяват цена от 150 млн. паунда кеш и ония кавали, ако толкова много го искат да плащат. Щом имат претенции да са над всички останали да вадят парите или да се махат. Иначе циганина си е циганин, без значение колко пари има и дали е от Бразилия и т.н., ако го продадем дано се намери някой превъртял да му счупи краката.

Не бързай :) Испанци дори оферта не са пратили :) А за преговори въобще не може да се говори :)
Okay, we’ve had our fun. We went just over 50 minutes without word on Coutinho.
But now we’re back to the serious stuff, and it’s being reported that the club are yet to receive a bid for the Brazilian playmaker.
Barcelona are expected, however, to come in with an ‘imminent’ offer.

Това както искате си го интерпретирайте :)
Офтопик:
[wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg]

Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Ливърпул”