kingofpop написа:Коу тия дни май ще го видиме с фланелката![]()
![]()
![]()
най-накрая
Нали щяхте да го вземете лятото? Хахах айде изпарявяй се, че не ме кефиш. Надявам се да се паднем в ШЛ и да ви го треснем. Хахах
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
kingofpop написа:Коу тия дни май ще го видиме с фланелката![]()
![]()
![]()
най-накрая
iliev72 написа:kingofpop написа:Коу тия дни май ще го видиме с фланелката![]()
![]()
![]()
най-накрая
Ти още ли не си си купил от фанелки с магьосника Клаван![]()
![]()
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
dNelbandian написа:kingofpop написа:Коу тия дни май ще го видиме с фланелката![]()
![]()
![]()
най-накрая
Нали щяхте да го вземете лятото? Хахах айде изпарявяй се, че не ме кефиш. Надявам се да се паднем в ШЛ и да ви го треснем. Хахах
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
dNelbandian написа:kingofpop написа:Коу тия дни май ще го видиме с фланелката![]()
![]()
![]()
най-накрая
kingofpop написа:dNelbandian написа:kingofpop написа:Коу тия дни май ще го видиме с фланелката![]()
![]()
![]()
най-накрая
тоя шаран Миноле ще вади топката от мрежата си поне 6-7 пъти от 2 та мача, помни ми думата![]()
![]()
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:kingofpop написа:dNelbandian написа:kingofpop написа:Коу тия дни май ще го видиме с фланелката![]()
![]()
![]()
най-накрая
тоя шаран Миноле ще вади топката от мрежата си поне 6-7 пъти от 2 та мача, помни ми думата![]()
Не сте толкова силни. Да, отзад сме като първолаци в някои мачове, но тръгне ли му играта на отбора, можем да бием всеки, включително и вас. Минаха годините, в които Барса доминираше на всички фронтове. Нашата защита е зле, но вашата може ли да се справи с атаката ни? Съмнявам се да ни биете с 6-7 гола в 2-та мача, няма как да ме убедиш, че е възможно.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:не знам дали ни е добра защитата, но сме допуснали 7 гола в 17 мача в Примера и 1 гол в 6 мача в ШЛ![]()
аз не казвам, че няма да ни вкарате де....абе то надали ще се срещнем, така че нема кво да спорим.....ние да бием Челси, че тия понякога са големи калитари![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта