Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tochavos
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот tochavos » 02 яну 2018 09:55

metodito написа:Аз пък искам да виждам "български" "Левски". Всяка година обираме калъфките с чужденци, които не са с нищо по-добри от българи. В момента има общо взето двама чужденци, които са класа, която не може да намерим в България: Давид и Холмар. Ако Жорди беше с пет години по-млад, щях да кажа и Гомес. Нито Габи изглежда като извънземен, нито сърба, да не говорим за Буш и Мапуку. Да се вземат чужденци, които не може да изкараме от българските школи. Като Дембеле, като Дъстли, като Жо и Зе...

А Кокала според мен с това изказване се опита да замаже плюването де изплю около пренебрегването на неговия човек. Късно е либе за китка.

Ми той Гарата май е свободен и все още сравнително млад (ако може да са вярва на официалната информация за годините му). Ако е такава класа, не виждам защо не се пробвате да го привлечете.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 02 яну 2018 10:25

metodito написа:И нещо последно. Един приятел ме упреква как не съм викал за Лудогорец в Европа, та те били "български отбор". Ми, не мога. Български клуб са, но не и отбор. Просто не мога да се "свържа". А аз не съм "анти". Даже, когато Милан играха с ЦСКА (R.I.P.), въпреки, че съм фен на Милан и фен на "Левски", стисках палци на ЦСКА.. или поне не бях срещу тях. Българин съм.... Какво е българското в разградския отбор?

Ако следваме тази логика, то какво им е английското на Манчестър Сити, Юнайтед, Ливърпул, Челси, Арсенал... Все отбори пълни с чужденци и някой друг англичанин за цвят...
Аз също съм съгласен да играем с 11 чужденци, но да са класни и да постигаме успехи. След като не можем да произведем качествени играчи в школата ще е така! Проблема е когато взимаме чужденци на поразия и 95% от тях са на нивото на бившите ни юноши играещи в Монтана, Пирин и Дунав. Това обаче не означава, че трябва да започнем да играем с юноши или да си връщаме бивши такива, а да се назначат разбиращи и можещи скаути, които целогодишно да оглеждат и намират играчи. Там е проблема според мен, а не в това дали играем с българи или чужденци.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 яну 2018 11:04

Така е. Не трябва да е целенасочено. Просто да спрат с големи неможещи негра за тарани, щото видиш ли кой отбор така играел. Примерно. А и пусти комисионни...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 яну 2018 11:10

tochavos написа:Ми той Гарата май е свободен и все още сравнително млад (ако може да са вярва на официалната информация за годините му). Ако е такава класа, не виждам защо не се пробвате да го привлечете.

Едва ли ще става днес... Според мен Мапуку също, ако го бяхме взели преди няколко години, щеше да вкарва като Гарата. Просто тея африканци по едно време домързява ли ги, какво е, но малко са тея, които играят на едно ниво по-дълго.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 яну 2018 13:38

metodito написа:
tochavos написа:Ми той Гарата май е свободен и все още сравнително млад (ако може да са вярва на официалната информация за годините му). Ако е такава класа, не виждам защо не се пробвате да го привлечете.

Едва ли ще става днес... Според мен Мапуку също, ако го бяхме взели преди няколко години, щеше да вкарва като Гарата. Просто тея африканци по едно време домързява ли ги, какво е, но малко са тея, които играят на едно ниво по-дълго.

Африканците Дрогба, Ето'о, Лукаку(нищо, че е "белгиец") и т.н.(че списъкът е огромен) що не ги домързява?
Само у нас ВСИЧКИ(бели, черни, пембени, зелени) ги домързява. Без изключение! Защото нашата Лига е най-смешната в Европа!
Мога да изброя имената на "безброй" африкански играчи(защитници, халфове и нападатели), които играха на високо ниво през цялата си кариера. В Европа, например...
Пак казвам - у нас ВСИЧКИ ги мързи.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 яну 2018 13:59

Интересното е, че и аз се сетих за Ето'о и Дрогба, но за повече не можах. Както и... [strike]оффф, как се казваше...[/strike] [strike]игра в Беверен срещу нас, после направи много добра кариера в Арсенал[/strike] Ебоуе. Дрогба е уникален. А за Лукаку... той е млад, не се знае. Следя го още от Стандарт (Лиеж) и наистина показва постоянство, но ще видим.

Защо бразилците не ги мързи? Марселиньо, Вандерсон...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 яну 2018 14:28

metodito написа:Интересното е, че и аз се сетих за Ето'о и Дрогба, но за повече не можах. Както и... [strike]оффф, как се казваше...[/strike] [strike]игра в Беверен срещу нас, после направи много добра кариера в Арсенал[/strike] Ебоуе. Дрогба е уникален. А за Лукаку... той е млад, не се знае. Следя го още от Стандарт (Лиеж) и наистина показва постоянство, но ще видим.

Защо бразилците не ги мързи? Марселиньо, Вандерсон...

Абе, мързи ги не амиии... То затова, непобедимият до преди време Л-ц, взе да пада от хибрида, Верея :shock: , да прави разни ремита в Разград с Пирин :shock: , Дунав :shock: , да не могат с човек повече да ни бият и т.н. Все неща, които до преди година си бяха НЕМИСЛИМИ!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 02 яну 2018 15:27

Честита нова година, левскари!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 02 яну 2018 15:48

За много години!! Да илядите!! И Левски така
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 яну 2018 15:53

За много, приятели! И тази година купа и козирка, другата титла, обновени сектори и ШЛ. Дано!

Върни се в “Левски”