Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Феновете на Ботев пак щурмуват офиса на Христолов

Мнениеот veseo » 21 яну 2010 18:03

ЕМИЛ написа:Зайче Бъни рекламата ти е повече от очевидна.И преди си пускал материали на този сайт. А предишната тема която бе изтрита бе пусната от автор с ник Беройчо.Странно съвпадение със скайпа ти.

Ето и доказетелство в първият пост в тази тема пак ти цитираш този сайт : botev/viewtopic.php?f=54&t=38407

Евала, че си се загледал в тая реклама, но моля те, обърни продължително внимание на "постовете" на originalni.be - 90% от постовете му са крайно несъдържателни, безмислени и повтарящи общи истини "колкото да се постне".
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

vranchevi
Контакти:

Re: "Преструкторираният" Ботев-отборът на феновете

Мнениеот vranchevi » 21 яну 2010 18:04

Ето още малко информация-
1.Трябва да свикваме, че без изпадане във "В" група май няма да стане.
2.Идеята за събиране на пари от феновете е много добра.Аз ще дам 100 лв.-нека всеки да напише колко би дал и да видим колко бихме събрали.
3.Аз и един приятел се срещнахме с един познат, с който сме израснали заедно и който сега заема висок пост в управата на града.Той ни обеща, че ще направи всичко възможно, за да изгони Селския от стадиона.
4.Срещнах се и с един познат, който е ботевист и който има средноголяма фирма.Той каза, че ще помага с каквото може за новия отбор.
5.Срещнах се и с един от треньорите, на които Селския би предложил, и му обясних като на познат, че ако приеме предложението ще бъде линчуван незабавно.
6.На сегашните футболисти им беше казано, че ако мислят да игрият за Селския, този път ще ядат и бой.
7.Има идея за среща със Боби Михайлов.
8.Лудата банда са се срещнали със шефа на НАП-Пловдив, но той не е обещал, че ще обяви Ботев във фалит.
9.Спонсорите на новия отбор имат страхотна идея-решенията за отбора да се взимат от феновете.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 21 яну 2010 18:07

И аз ви подкрепям , искам силен БОТЕВ ПЛОВДИВ в "А" група

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 21 яну 2010 18:07

A някой сетил ли се е....малките акционери в клуба дали те не могат да предприемат някаква процедура??....или пък??? ако те не са съгласни с такъв фалит?Дали и те не висят със задалженията...например процентово!Ако не се лъжа 15% са на малки акционери! 8-)
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

NORICH
Контакти:

Мнениеот NORICH » 21 яну 2010 18:11

МОМЧЕТА,НЯМАМ ПРЕТЕНЦИИ ДА СЪМ ДОБРЕ ОСВЕДОМЕН,ОКОЛО ПОВЕЧЕТО ОТ ВЗЕТИТЕ РЕШЕНИЯ,НО МИ СЕ СТРУВА,ЧЕ ГОСПОДАТА"ЖУРНАЛИСТИ"СИ ТЪРСЯТ СЕНЗАЦИЯ НА НАШ ГРЪБ.КОЙ И КОГА РЕШИ ,ЧЕ УТРЕ СМЕ НА"ГОСТИ"НА СЕЛЯКА.ПРОЧЕТОХ ГО ВЕЧЕ В 3-4 САЙТА,ГОСПОДАТА ОТ РАНГА НА MR.BUNNY,ВЕЧЕ СЕ ЧУДЯТ КАКВО ДА ИЗМИСЛЯТ.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 яну 2010 18:13

veseo написа:
Евала, че си се загледал в тая реклама, но моля те, обърни продължително внимание на "постовете" на originalni.be - 90% от постовете му са крайно несъдържателни, безмислени и повтарящи общи истини "колкото да се постне".

Специално за оригинални.бе е обърнато внимание от Картаго и той човека си го следи.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 21 яну 2010 18:26

Ако наистина е решено да му се ходи на гости мога да ви поздравя за добре пазената тайна.Просто вече се обезмисля самото ходене.Именно изненадата предния път беше ключа към успешната среща със селския

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 21 яну 2010 18:26

Радвам се за което, дано скоро има и мерки :)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 21 яну 2010 18:53

bultrasa написа:A някой сетил ли се е....малките акционери в клуба дали те не могат да предприемат някаква процедура??....или пък??? ако те не са съгласни с такъв фалит?Дали и те не висят със задалженията...например процентово!Ако не се лъжа 15% са на малки акционери! 8-)

9% са

vranchevi
Контакти:

Мнениеот vranchevi » 21 яну 2010 19:13

Селския е намерил някакъв начин и една от машините му е оценена на 1 000 000лв.Именно тази машина е запорирана в полза на НАП, заради задълженията му към тях.

Върни се в “Архив”