Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Re: Зимни спекулации, трансфери и контролни премеждия 2017-18

Мнениеот violetovgeneral » 29 дек 2017 01:40

Ами освободете някои кадри,които не вършат работа...Назначете хора с познания...Стига с тия роднини :lol:

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 29 дек 2017 02:29

violetovgeneral написа:И защо Луканов остава шеф на младите?Само питам.
Когато той си няма хал хабер от тях?

Къде да го сложат? Все пак човекът тръгна кариера на треньор да прави и изведнъж рано рано му взеха мерака. А и заплатата сигурно е добра, пак ще е в изчаквателна позиция, може и оферта от чужбина да получи, я Байерн, я Милан, все търсят нов тренер, знае ли се!

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 29 дек 2017 07:24

Да живей!!!Чудесен ход на шефовете.Благодаря и на Луканов,на човека не му беше никак лесно,и не се предаде.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 дек 2017 09:33

Илиев не беше ли вече веднъж треньор на Ч.море? По точно юни 2004 – март 2006. Не мога да открия в Интернет какво е постигнал през този период. :? Някой да подскаже?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 дек 2017 10:00

blue avalanche написа:Илиев не беше ли вече веднъж треньор на Ч.море? По точно юни 2004 – март 2006. Не мога да открия в Интернет какво е постигнал през този период. :? Някой да подскаже?

Не те знам какво работиш, но съм абсолютно сигурен, че още с първия си работен ден си започнал да жънеш успех след успех. :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 дек 2017 10:19

зеления написа:
blue avalanche написа:Илиев не беше ли вече веднъж треньор на Ч.море? По точно юни 2004 – март 2006. Не мога да открия в Интернет какво е постигнал през този период. :? Някой да подскаже?

Не те знам какво работиш, но съм абсолютно сигурен, че още с първия си работен ден си започнал да жънеш успех след успех. :lol: :lol: :lol:

Каквото и да работя, ако за 2 години "не пожъна успех", няма да ме потърсят отново. ;) Че чак и да ми се радват. :)
Но в България има 5-6 треньора, които "овършаха" почти всички отбори. :mrgreen: И редовно се спрягат при поредната треньорска смяна. Ненапразно ѝ казват "рокада". :mrgreen:

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 29 дек 2017 10:33

blue avalanche написа:
зеления написа:

Каквото и да работя, ако за 2 години "не пожъна успех", няма да ме потърсят отново. ;) Че чак и да ми се радват. :)
Но в България има 5-6 треньора, които "овършаха" почти всички отбори. :mrgreen: И редовно се спрягат при поредната треньорска смяна. Ненапразно ѝ казват "рокада". :mrgreen:

Пожелавам ти през новата година да продължаваш да жънеш успехи и да успееш по някакъв начин да гледаш по- позитивно и по- малко дразнещо!
Добре дошъл у дома, Илиане! Това "Само заради ЧЕРНО МОРЕ можех да направя компромис" значи много за нас. Опарихме се достатъчно и ни омръзна от чуждопоклонници. Илиан винаги е говорил с добро за Черно Море и винаги е изтъквал че това е неговият отбор. И като футболист и като треньор на моряците е давал най- доброто от себе си. И пак ще го направи.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 29 дек 2017 10:35

От мен цялата следваща година - картбланш! Едва през 2019г. ще тръгна да искам сметка за игра и резултати. За мен това сегашното е трудно наследство. Ама пък да видим кои ще привлечем.. :roll:

В момента не си мисля за тройки, шесторки и какво ли не. Макар да ни се иска, нещата невинаги стават с магическа пръчка. Много е хубаво, че Илиан се завръща ...ама лично аз не искам да се настройвам едва ли не всеки мач ще бием от тук насетне, защото ако не потръгнат добре нещата, к'во правим?! Затова предпочитам умерения оптимизъм, за да няма после поне от моя страна недоволство ако не тръгнем рязко напред и евентуални желания за смяна на треньора. Понеже е ясно, че очакванията май са прекалено големи сега към Илиан, което напрежение обикновено се отразява негативно, защото всичко си иска време! Само предупреждавам, че ще плюя и ще псувам по всеки съфорумец, който се прави на свръхкомпетентен до края на лятото и тръгне да говори за смяна на треньор, че трябвало да сме в топ 4 ...че трябва да сме в евротурнирите и т.н. Един голям _!_ ще има.. :oops: :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 дек 2017 11:11

За съжаление изгубените точки в последните 4 нетежки мача изхвърлиха Морето от шестицата. Тези 6 точки от Верея трудно могат да се компенсират, защото в оставащите 6 мача играете с първите три отбора. Славия може да измести Верея, но дебелата свиня надали ще позволи. А Берое и Верея са един и същ отбор (защото феновете им са едни и същи, както и в Бургас) и ще играят за някого.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 29 дек 2017 12:02

NOMER14 написа:За съжаление изгубените точки в последните 4 нетежки мача изхвърлиха Морето от шестицата. Тези 6 точки от Верея трудно могат да се компенсират, защото в оставащите 6 мача играете с първите три отбора. Славия може да измести Верея, но дебелата свиня надали ще позволи. А Берое и Верея са един и същ отбор (защото феновете им са едни и същи, както и в Бургас) и ще играят за някого.

NOMER14, ако има приз за "най-благосклонен и обективен чужд фен на моряците" - бих ти го връчил! Благодаря ти за обективността и съпричастността към отбора ни, които демонстрираш винаги! Приятно е да чете човек положителни и точно отразяващи действителността в ежедневието на клуб ни, отзиви от фен на чужд отбор и то смея да твърдя, от един от омразните по принцип на феновете на моряците клуб! Да, трудно, много трудно за 6 мача можем да компенсираме загубените точки, но.. с този треньор и една сполучлива селекция и подготовка - нищо не се знае. И все пак, ако не се получи, няма да спрем да се борим и във втората половина на таблицата. За мен по-важно в случая е създаването и оформянето на боеспособен състав за следващото първенство и полагане на предпоставки за нормална работа на треньор и състезатели! Поставянето основите на отбор, който е готов да се бори за нещо повече от среднячество, както досега!?! Силно се надявам, дългото протакане на преговорите между собственици и настоящ треньор, да са приключили в полза поставянето на по-високи цели и неконтриране примерно, влизане в тройката или спечелване място в първенството, даващо право на участие в Евро турнирите, от страна на паридаващите, както беше досега! ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”