rsk написа:Главата ти явно не побира, че Южна Америка е континент...
[offtopic]Тя иска да каже, че Бразилия е футболен субконтинент, в който играят различен футбол, а и говорат друг език.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
rsk написа:Главата ти явно не побира, че Южна Америка е континент...
ivo55 написа:Кулма почва 4-та година в БГ. Щял да се развива, хахаха. На гъз, може би. Най-лимитирания ни състезател. Отдавна си е стигнал тавана, а той не е висок, за съжаление.
ivo55 написа:Кулма почва 4-та година в БГ. Щял да се развива, хахаха. На гъз, може би. Най-лимитирания ни състезател. Отдавна си е стигнал тавана, а той не е висок, за съжаление.
Red32 написа:Честита Коледа, Армейци!
За едни тя е червена, за други синя, за трети зелена и т.н. Аз мисля, че получихме страхотен подарък за Коледа с отстраняването на делиорманци за купата, както и новия ни футболист Бланко. Но... който е слушал получава и новогодишни подаръци. Освен за бразилчето отзаде, се говори и за ето този футболист. И пак на едни ще им хареса, на други не![]()
https://www.youtube.com/watch?v=MFOy8e3 ... e=youtu.be
Red_Neck написа:ivo55 написа:Кулма почва 4-та година в БГ. Щял да се развива, хахаха. На гъз, може би. Най-лимитирания ни състезател. Отдавна си е стигнал тавана, а той не е висок, за съжаление.
Донякъде си прав, но Густаво е поливалентен футболист, който позволява вътрешни размествания по време на мач.
На крилото Кирчо, Меркадо, че и Рафаел са по-полезни, а зад нападателя Тиаго.
Много зависи какво е нивото на двамата нови.
Ако могат да се вземат 200-300 000 за него, ОК, но ако ще се освобождава съм против.
Mitata написа:Спряганият за заместник на Меркадо/Кулма - Камара ми се вижда леко бавен, но за сметка на това по-техничен и комбинативен от еквадореца и колумбиеца.
RedeviL написа:Mitata написа:Спряганият за заместник на Меркадо/Кулма - Камара ми се вижда леко бавен, но за сметка на това по-техничен и комбинативен от еквадореца и колумбиеца.
Има голяма крачка от това, което видях...
Потребители, разглеждащи този форум: ivonotbad, Sstefanov и 17 госта