Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
merseyside
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот merseyside » 27 дек 2017 21:55

“За мен е голяма чест, че постигнах договорка с Ливърпул. Днес за мен и семейството ми е един специален ден, в който аз се присъединявам към един от най-големите клубове в света. Нямам търпение да облека червената фланелка пред трибуна “Коп” и да дам всичко от себе си в стремежа да помогна на този велик клуб да постигне нещо специално в следващите години.

Също така бих искал да използвам възможността да благодаря на Лес Рийд (б.р. - шефът на Саутхамптън), ръководството, мениджъра, футболистите, феновете и всички останали в Саутхамптън. Винаги ще съм задължен на клуба за предоставената възможност да играя в Премиър лийг и независимо трудностите през последните месеци аз изцяло се насладих на времето ми при “светците”, където намерих приятели за цял живот. Благодаря на всички.

Благодаря и за всички съобщения, с които ме подкрепяте. Вече очаквам да се запозная с новите си съотборници и да започна новото предизвикателство”.
1977, 1978, 1981, 1984, 2005, 2019
Изображение

Image

#FSGOUT

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 27 дек 2017 22:35

Дано не стм прав( наречете ме песимист), но според мен това означава чао Фил. Ще съм много изненадан ако не продадем Коутиньо а дадем толкова пари за защитиник.
Пак казвам дано не съм прав но мисля, че ще продадем Коу и ще вземем двама на негово място ( Ван Дайк + халф)

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 27 дек 2017 22:39

Почти съм сигурен, че дори и да стане този сценарий, то той няма да е през януари.

Иначе някакви слухове и за взимане на Горецка с предварителен договор.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 27 дек 2017 23:00

Сценария е от лятото :) Не виждам причина да продаваме Коу :)
Офтопик:
[wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg]

Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 27 дек 2017 23:02

chakalat написа:Дано не стм прав( наречете ме песимист), но според мен това означава чао Фил. Ще съм много изненадан ако не продадем Коутиньо а дадем толкова пари за защитиник.
Пак казвам дано не съм прав но мисля, че ще продадем Коу и ще вземем двама на негово място ( Ван Дайк + халф)

Надявам се да не е така, а да надграждаме за пролетните мачове в ШЛ. Няма логика да си продадем един от най-добрите играчи през януари при положение, че се борим в три турнира и отборът показва прогрес през сезона.
Hala Madrid

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 27 дек 2017 23:06

chakalat написа:Дано не стм прав( наречете ме песимист), но според мен това означава чао Фил. Ще съм много изненадан ако не продадем Коутиньо а дадем толкова пари за защитиник.

Или значи че FSG са решили да покажат малко топки. Това лято на на два пъти бихме трансферният си рекорд - Салах и Кейта. Отказахме трансфер на Коутиньо в барса. Сега взимаме защитник за 75 милиона.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 дек 2017 23:08

Не мисля, че дори янките са толкова малоумни да продадат Фил точно сега. Отбора наистина се окомплектова и сме доста близо до конкурентен състав

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 27 дек 2017 23:44

Янките последно време май започват да влизат в час.Грешките на растежа с продаването на основни футболисти,назначаването на слаби треньори и директори,както и стискането за футболисти и заплати се надявам да останат в миналото.
Image

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 27 дек 2017 23:47

Досега не е имало случай в който да вземем скъп футболист без да продадем някой. Дано тази тъпа традиция да спре ! При всички положения харченето на толкова пари ще даде повод на Барса да се пробват...

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 28 дек 2017 00:01

Защо всички мислят, че щом сме взели скъп футболист Коутиньо със сигурност е пътник? Та това ще е абсолютна глупост и ще обезсмисли трансферът на ВВД, идването на Кейта през лятото и т.н. Продадем ли Коутиньо ни очаква поредния сезон като онзи мрачен 14/15, когато продадохме Суарес. Просто няма как да продаваме звездите си и да очакваме да сме конкурентно-способни на големите отбори. С привличането на Ван Дайк, надявам се на още някой дефанзивен играч през Януари, вече ще сме много по-стабилни в защита и ще можем да се противопоставяме на повечето топ отбори, защото всички те изповядват офанзивен стил на игра, който ще отваря безброй шансове за контри, а знаем колко смъртоносна може да бъде четворката отпред в такива ситуации.

ПС. Имам един въпрос, тъй като предполагам, че има по-запознати от мен. Понеже вече всичко е подписано и подпечатано и просто трябва да минат още няколко дни, за да влезе в сила договора на Ван Дайк, евентуално ще може ли да вземе участие в мача срещу Бърнли или да очакваме дебют в мърсисайдското дерби за ФА Къп на 6-ти януари? :?
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”